DIY Pääsiäiskortit (design by neiti S)

Kasvukäyrillä

Pääsiäiskortti. Olen saanut sellaisia joltakin joka vuosi, kiitos! Koskaan en ole itse sellaisia lähettänyt. Ihmeiden aika ei selvitäkään ole vielä ohi, sillä tänä vuonna kiikutin pinon sellaisia postiin! Toisin ne eivät olleet minulta vaan perheemme todelliselta taiteilijalta neiti S:ltä.

Pupuklaani odottaa kuoriin pääsyä

Olen aikaisemminkin maininnut, että pikkuneiti rakastaa piirtämistä ja tekisi sitä kokoaika ja jatkuvasti! Lauantaiaamuna päätin kanavoida sen halun johonkin muitakin ilahduttavaan. Kaivoin esille sormivärit, isoa kartonkia ja värikynät. Ei muuta kuin artisti vapaaksi!

pieni taiteijija työssään

Taideteosten kuivuttua leikkasin kartongit suikaleiksi ja taittelin kortit. Äidin kädenjälki näkyy pupun päissä, jotka liimasin kortin etureunaan. Sanoisin lopputuloksen olevan hellyyttävä (ja taiteilijan äitinä mielipiteeni on puolueeton) ja ei lainkaan paha (toistan: puolueeton)! Tiedän ainakin pari muutakin tyyppiä, jotka saattaa mennä näistä sekaisin ;)

Hauskinta tässä hommassa on se, että en koskaan ole ollut askartelija, käsitöiden tekijä tai leipoja (te, jotka minut tunnette, sen varmasti tiedätte), mutta kun hypistelin käsissäni noita kortteja ymmärsin vähän: kuinka hyvä mieli minulle tulikaan, kun olimme oikeasti yhdessä ne saaneet aikaiseksi. Äitiys, se on sitten jännä juttu.

Ja tätä tekniikkaa tulemme varmasti soveltamaan jatkossakin, saavatpahan muutkin nauttia neidin kädenjäljistä perinteisten piirustusläjien lisäksi! Halusivat tai eivät ;)

 

Millaisia pääsiäisvalmisteluita teillä on tehty? Tai onko tehty?

 

mukavaa alkanutta viikkoa!

M

Kommentit

Mummikka (Ei varmistettu)

Iiik, ihania!

vaari (Ei varmistettu)

Kiitos Siirille kortista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.