Mun sydämellä on kypärä vm. 2014

Kasvukäyrillä

Muistatteko tämän: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/mun-sydamella-kypara.

Silloin neiti oppi juuri kiipeämään ja tuli jatkuvalla syötöllä alas mistä milloin. Jatkuva kolina sai äidin sydämmen nyrjähtämään ja hän käveli Prismaan ostamaan sumopainijan hatun lapsensa päähän.

Näin jälkeen päin voin kertoa, että "kypärää" käytettii pari päivää. Meno ei suinkaan rauhoittunut, mutta kaikki osapuolet tottuivat uuteen vaiheeseen. Tippumisia ja kohluja on tullut ja tulee varmasti vielä tulemaan, tuolla menolla ja meinigillä!

Eilen kuitenkin harpoin taas kauppaan ja ostin kypärän. Tällä kertaa kuitenkin ihan oikean pyöräilykypärän! Ajelu kolmipyöräisellä (työnnettynä) on suurta viihdettä, joten on tullut aika totutella pyöräilykypärään. Neiti S on uudesta kypärästään niin ylpeä, että enemmän taitaa olla niin, että totuttelua tarvitaan vain siihen, että sen suostuu ottamaan poiskin!

ylpeä uuden kypärän omistaja <3

 

Kuulin muuten lastentarvkeliikkeen myyjältä, että potkupyöriä on ostettu jo 1,5-vuotialle, osaatko sanoa siitä mitään? Voisiko se olla jo ajankohtainen tälläiselle pienelle vilkerille?

 

aurinkoista viikonlopun jatkoa

M

Kommentit

petu24 (Ei varmistettu)

Voi vitsi meillä oli ihan sama juttu et "konttaus" kypärä hommattiin ja käytettiin muutaman kerran ;)
Siitä potkupyörästä en tiedä olisiki jo 1,5 vuotiaalle mut myöhemmin sellanen on kova sana ja tasapaino kehittyy! :) W:n serkkutytöllä on sellanen ja se on kovassa käytössä vieläkin ja hän täyttää jo 5 kesällä :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Se oli kyllä "Vuoden turhake" :D

Potkupyörä sai jäädä kauppaan, mutta hups, me ostettiin neidille ihan oikea pyörä!

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Vau! :) Meidän vajaa 2-vuotias rakastaa myös pyöriään. Tänään hän sai aikaiseksi synttärilahjaksi apupyörillä ja työntövarrella varustetun kunnon polkupyörän vanhan kolmipyöräisen rinnalle. Me käytiin katsomassa myös potkupyöriä, mutta ne mallit, joita kokeilimme, olivat liian korkeita. Mutta jatkamme etsimistä. :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Olisko teillä ihan oikea kolmipyörä, eikä sellaista muovista? Me käytiin katsomassa, mutta ne oli vielä pienintä normaalipyörää korkeampia :O

Me käyntiin myös katsomassa potkupyöriä, mutta vaikka korkeus olisi ollut sopiva "Nopsa Kick" mallissa, mutta päädyttiin ihan oikeaan pyörään apupyörillä. Aiheesta tekeillä oma postauksensa  :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.