Uneton Espoossa - joskus vaan on vähän rankempaa

Kasvukäyrillä

Toisinaan on vain rankempaa. Nyt on.

Neidin viime viikkoinen flunssa, oma flunssa, viikonlopun juhlat, jotka vaativat veronsa ja pikkuhiljaa pahentuneet neidin nukkumisvaikeudet ovat vieneet mehut äidistä.

Nukkuminen ei todellakaan nyt olen in. Päinvastoin. Meidän hyväuninen tyttömme on päättänyt, että se on aivan liian yliarvostettua puuhaa. Nukkumaan on menty vain puolesta tunnista tuntiin kestävän huuto-raivoitkun säestämänä tai päiväunille ei ollenkaan. Voitte vain kuvitella, mitkä ovat äidin fiilikset. Tänään olemme itkeneet jo kilpaa. Syli on paha. Kainalossa makoilu vielä pahempi. Silittäminen on sieltä itsestään. Vain hereillä yliväsyneenä hilluminen on ihan jees. Tosin ei äidin mielestä, sillä yliväsynyt kävelemään opettele lapsi vain kaatuilee ja hosuu, jolloin sekin touhu on pääasiallisesti huutoitkua.

Vaihe.

Tämä on taas vaihe, joka on taisteltava. Aikaisemmatkin vaiheet on kaadettu, niin kaadetaan tämäkin.

Unenpuute ei vaikuta neidin kekseliäisyyteen, jos hanskat estää hiekan syömisen käsin, voi homman hoitaa näinkin ;)

 

Kaikesta uupumuksesta huolimatta, mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

 

Kommentit

Hymyläinen (Ei varmistettu) Http://hymylainen.blogspot.fi

Mikäs näillä marraskuun lapsilla nyt oikein on? Meillä ei olla tyytyväisiä myöskään mistään. Ainoastaan syöttötuolissa sen verran kun syödään. Sitten alkaa valitus. Eilen asuttiin tissillä lähes yhtä paljon kun monta kuukautta sitten. Sisällä ei voi edes kuvitella päikkäreitä - siitä tulee armoton huuto. Vaunuissa kyllä, joskus todella lyhyitä pätkiä ja sitten extrapitkiä. Aamulla herätään ennen viittä. Ja auta armias jos ei sitä tissiä tule heti! Nukkumaanmenotissit on lopetettu, joten aamulla taitaa olla huutava pula! Tänään yritin tassutella viideltä uneen mutta ei tuo tassuttelu ole äidin juttu. Kun iskä astui remmiin niin johan tuli hiljaista ja poika nukahti uudestaan tunniksi.
Tuleeko nyt niitä vaikeita poskihampaita?

MinEna
Kasvukäyrillä

Voi ei, ei kuulosta kivalta sielläkään. Ehkä tää tosiaan on joku ikävaihejuttu, taas.

Toivottavasti teillä helpottaa pikaisesti ja aamu-unet pitenee!

MinEna
Kasvukäyrillä

Aika, se on niin suhteellinen käsit :D

tosiaan ottaa koville, tuntikin unitaistelua tuntuu vuorokaudelta.

tänään on onneksi mennyt jo vähän paremmin, pidetään peukkuja, että noususuhdanne jatkuu!

Kommentoi