Vihkisormus - The Sormus

Kasvukäyrillä

Alan todella rakastumaan Tampereseen. Mitä enemmän vietän täällä aikaa, sitä enemmän kaupungilla on minulle tarjottavaa. Tänään se oli perheruokailu Classic American Dinerissa (Isin lempipaikkoja jo annoskokonsa puolesta) ja vihkisormus! Tai ei vielä sentään sormusta, mutta nyt tiedän mistä se ensi keväänä hankitaan!

*

Olen tässä(kin) asiassa hyvissä ajoin liikkeellä. The Sormus, kun tulee kulkemaan mukanani pitkään (inhorealistit ja pessimistit hissukseen sen "ehkä" tai "toivottavasti" ajatuksen kanssa; minä haluan uskoa avioliittoon ja sen kestävyyteen eikä mielessäni ole muuta vaihtoehtoa kuin se, että kannan tuota sormusta lopun elämäni <3), joten haluan sen oleva just, eikä melkein.

Olenkin vakioihmettelijä kulta- ja koruliikkeiden näyteikkunoiden edessä, joitakin sormuksia olen jopa käynyt kurkkimassa lähempää ja kokeilemassa sormeeni. Yksikään ei ole vielä ollut The One, oikeastaan en ole erityisemmin pitänyt niistä mistään.

*

Takaisin asiaan; tullessamme ulos Kauppakeskus Siperiasta näin sen. Aurifaber, sinun korusi. Uniikkeja käsintehtyjä koruja ja sormuksia. No juurikin näin! Ounastelin ehdottaessani miehelleni, jospa menisimme kurkkaamaan, että hinnat hipovat taivaita, eikä hieno uniikkisormus näin ollen tulisi ikinä kysymykseen. Mahdollisuuden halusin kuitenkin selvittää! 

Enkä olisi kuuna päivänä uskonut, että hetken mukavan kultasepän kanssa asiasta keskusteltuamme ja ideioita (kivikokoja) vertaillen, minun unelma sormukseni mahtui vielä suunniteltuun budjettiinkin! Äääääääääää, olen niin tyytyväinen!! Uskomatonta!

Lopputulemaa sormuksen ulkonäöstä on vielä aikaa miettiä, ja vaikka se olisikin jo päätetty, en sitä teille vielä kertoisi ;)

Pientä sneak peakiä voin kuitenkin tarjota:

 

jotain tällaista, mutta ihan toisenlaista <3

kuvat: http://www.aurifaber.fi/fi/portfolio 

 

Ette usko miten helpottunut olo on nyt, kun tiedän, että the One, on olemassa (ainakin sen jälkeen kun se tehty)! 

Tälläistä häähössötystä tällä kertaa, huomenna vähän muuta: neidin isomummin 90-vuotisjuhlat!

 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Kyllä sormusasioita kannattaakin miettiä ihan huolella! :)

Nimim. oma vihki n.viikon paikallaan ja ihastelen joka hetki :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Onnea tuoreelle Rouvalle <3

Samaa mieltä! Ihanaa, että olet löytänyt itsellesi sen ihasteltavan :)

 

Tyyne
Sukat makkaralla

Kiitos<3
Jään seurailemaan häähössötyksiäsi, ihanaa :)

HelenaK

Oi, ihanaa lukea häähössötyksistä! Ja kauniita nuo kuvien sormukset. t: Omista häistä 2 vuotta aikaa mutta aina tämä aihe jaksaa vaan kiinnostaa :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Niin täpinöissä mä alan olla aiheesta, että näitä hössötyksiä on varmasti tulossa lisää ;)

Ne on ihania, mutta ei vielä aivan just, eikä melkein :)

 

Silkkitassu

Mä niin toivoisin että päästäs muuttaa Tampereelle, kovasti tykkään kaupungista (juuri viime yönä näin unta et päätettiin muuttaa tässä äitiysloman aikana...). Jyväskylään avattiin hetki sitten tuo American Diner ja käytiin testaa sitä, ihan miellyttävä kokemus ja annoskoko oli tosiaan aika mahtava. :D 

Me varmaan teetätetään meidän sormukset (sit kun sen aika tulee, vasta mentiin kihloihin), kun tahdotaan mustat titaniumsormukset, eikä niitä saa suunnilleen mistään ellei tilaa ulkomailta, Suomessa on vain pari titaniumia käsittelevää koruntekijää. Kihlasormukset on Wolfgram terästä ja onneksi löytyi molempia miellyttävät suoraan kaupasta, niin ei tarvinnut niitäkin teetättää. 

MinEna
Kasvukäyrillä

Annoskoko on mun näkemyksestä jäätävä :D

Tampere on ihana! Voisin itsekin kuvitella asuvani siellä.

Meidänkin kihlat on Palladiumia, joten valmiin, sopivan löytyminen on lähes mahdotonta. Enkä kyllä ole löytänyt mieleistä valkokultaisenakaan valmiina.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Omannäköisen sormuksen teettäminen kannattaa ehdottomasti! 

t. nimim. Vieläkin ihailen omaa sormustani lähes päivittäin, vaikka häistä jo 5 vuotta :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiva kuulla, että ihmiset on ollut tyytyväisiä uniikkeihinsa. Kyllä mäkin olen jo ihan varma, että tetetty siitä tulee :)

Torey
Näissä neliöissä

Kauniita sormuksia! :)

Oma kihlasormukseni löytyi ilman ongelmia. Katselin netistä mieluisia ja mies kävi niistä sitten valitsemassa itseään eniten miellyttäneen. Vihkisormus olikin juttu erikseen. Niitäkin netistä katselin, mutta sitten kun pääsin liikkeeseen, ne eivät sopineetkan kivasti yhteen kihlasormuksen kanssa.

Tahdoin valkokultaisen sormuksen, kun vihkisormuskin on valkokultaa. Lopulta myyjä kuitenkin kaivoi keltakultaiset näytille ja ilmoitti, että mieleisestäni saadaan tehtyä valkokultainen versio. Ja sieltä se sormus sitten löytyi!

Nyt on mieluisat sormukset olleet jo parisen vuotta sormessa ja melkein päivittäin varmaan niitä yhä ihailen. :)

MinEna
Kasvukäyrillä

No tääon just se mitä se kultaseppä siellä liikkeessä sanoi: pitäisi tapahtua niin monta vahinkoa (materiaali, kivien määrä ja koko, paksuun, pyöreys, leveys etc. etc.), että se oikea sormus löytyisi tiskiltä, että se on lähes mahdotonta! :)

Ihanaa, että sait hyvää palvelua ja juuri sinun näköisen sormuksen, niitä on sitten ilo katsella! :)

Torey
Näissä neliöissä

Vihkisormus... Siis kihlasormus oli valkokultaa. :D

MinEna
Kasvukäyrillä

Sujuvasti oikoluin kihlasormukseksi :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.