Ladataan...
Kasvukäyrillä

Isillä oli tänään vapaapäivä ja hän vietti sitä merellä kalastushommissa. Me sen sijaan lähdimme tutustumaan maatilaelämään. Porkkalasta löytyvä Rehndahlin Kotieläinpiha tarjosi vähän toisenlaisen eläinpuisto fiiliksen, eläimet nimittäin pääasiassa tallusteivat vapaana ympäri puistoa!

Autosta ulos hypätessämme meitä oli vastassa tämä, 400kg painava emakko, joka köllötteli multakasassaa tyytyväisenä. 

Olisi sitäkin saanut silittää, mutta itse jätin tällä kertaa väliin, sen verran hurjan kokoinen neito oli.

Näitä sen sijaan siliteltiin enemmänkin:

Osa eläimistä oli aitauksissa, mutta siis hetkinen; portit olivat kaikki auki! Hekin siis olisivat voineet tulla tiellä vastaan, mutta olivat valinneet vihreämmän ruohon aitojen sisäpuolelta. 

Sitten siellä oli tämä syötävän herkullisen näköinen Massikka!

Prum prum!

 

Tämä asukkaan olisin voinut napata taskuun, niin herttainen se oli. Onneksi hän oli kuitenkin häkissä, niin vältyin kiusaukselta ;)

JOkaisella maatilalla on oltava kissa, niin täälläkin oli, ja varsin huomionkipeä sellainen! Kiipeili aidoilla ja kiehnäsi itseään ihmettelijöitä vasten. Kissa-allergikot, vältelkää häntä!

 

Todella ihana ja viehättävä paikka, neitiäkin tuntuu eläimet kiinnostavan! Paljon eväspaikkoja, yksi hiekkaläjä lapsille (ja eläimille) sekä useita liukumäkiä. Ensi kesälle siis yksi takuuvarma eväsretkipaikka. Tänään sää oli niin viileä, ettemme tarenneet hämmästellä tuntia pidempään, mutta lämpimänä kesäpäivänä.. varmasti viihtyy.

Ainoan (ison) miinuksen annan hinnasta. Huvista nimittäin sai pulittaa 10€/henkilö, mikä oli mielestäni todella suolainen, ei ne eläimet voltteja kuitenkaan heittänyt. Siitä huolimatta, päivä oli kiva ja paikka saa meiltä kyllä vielä uusintavisiitinkin!

 

Tiedätkö vastaavia kivoja ajanviettopaikkoja? Jaa vinkkisi!

 

Rauhallista sunnuntai iltaa!

 

Ladataan...
Kasvukäyrillä

...potkulauta!

Pihamme on täynnä eri ikäisiä lapsia ja kaikilla yli kaksivuotiailla on jonkin näköinen potkulauta. Tänään ulkona neidin työnnellessä taaperokärryään hän silmäili ihan uudella tavalla ohi potkuttelevia isompia lapsia ja osoitteli sormellä "Ööööööö!" perään.

Sisälle päästyämme neiti haki sisäkärrynsä ja hetken päästä näky oli tämä:

 

Kyllä taas äidillä sydän nyrjähti ja vatsalaukku vääntyi ylösalaisin kun neidin touhuja katseli!

Taidankin lähteä etsimään sitä kypärää...

Mukavaa (ja turvallista) viikonloppua kaikille!

Ladataan...
Kasvukäyrillä

Onko koko maailma tyhjentynyt koon 20 syyskengistä?

Ainakin minusta tuntuu siltä.

Olen nyt reilun viikon etsinyt neiti S:lle syksyksi kenkiä, tennarit kun ovat jo liian kylmät ja talvikengät liian paksut ja kömpelöt.

(Okei, mä myönnän. Amatöörinä olen aivan liian myöhään liikenteessä, mutta en mä mitenkään voinut osata ajatella kaikkea.)

Olin ajatellut ihan kaupasta kauppaan kulkien etsiä sopivat kengät, mutta jouduin hyvin pian huomaamaan, että koko 20 on erittäin huonosti edustettuna. Löysin tasan kahdet. Toiset olivat keinonahkaiset maiharit, eivät siis ikinä tulisi kestämään neidin kulutusta ja toiset sen sijaan todella paksut talvikengät. Ei löytynyt.

Päädyin etsimään kenkiä netistä, sieltä olin lenkkaritkin tilannut. Ja siis löysin kuin löysinkin sopivat! JESH!

 

laatikko

kenkä

Ei ju*****ta.

Ei onnistunut siis vieläkään.

 

Kertokaa siis kiltit, rakkaat lukijat, mistä löydän tuolle pienelle ihmiselle nopeasti kengät jalkaan? Ostan ensi vuodellekin valmiiksi.

Pages