Ladataan...
Kasvukäyrillä

Syksy saapui tänään rytinällä ja illan pikaulkoilulle sateiden välissä pitikin kaivaa jo välikausihaalari esille. Tänä vuonna olen ollut sekä varautunut että selviynyt häkellyttävän edullisesti isoimmista välikausivaatehankinnoista. Haalari on sama, joka uhallakin ostettiin yli-isona keväällä (kahden talvihaalarin tuoma budjettilovi, opetti hankkimaan kasvuvarallisia vaatteita) ja kumisaappaat tarttuivat mukaani entisen työpaikkani viereiseltä kirpparilta, lähes käyttämättömät!


haalari - polarn o. pyret

kumpparit - bundgaard

pipo - prisma

 

PoP:in haalarin ostaminen reiluna onnistui itseasiassa helposti, sillä vyötärössä on kirittävä kuminauha ja hihan suut sai tarroilla tiukalle, joten liikkuminen reilussakin haalarissa oli ketterää. Edelleenkin varaa on sen verran ettei tarvitse olla huolissaan tuleeko vielä uuden osto eteen tänä syksynä. Haalarissa on myös irroitettava fleecevuori, joten sen voi odottaa olevan käytössä pitkälle syksyyn. Kerrankin näin!

 

Pitäisiköhän sitä talvihaalaria jo alkaa etsimään? Mitä te olette hankkineet, vai oletteko?

 

rattoisia kurakelejä,

M

Ladataan...
Kasvukäyrillä

Miten mä sainkaan tän työn? Aivan liian hyvää ollakseen totta. Entä jos en osaakaan mitään? Jos mä olenkin unohtanut kaiken? Mitä jos ne luulee palkanneensa yli-ihmisen?

Juuri nyt voisi kuvitella, että kärsin huijarisyndroomasta, mutta se taitaa olla vain äärimmäistä jännitystä uuden työn aloituksesta.

Olen valmistautunut valitsemalla vaatteet, lakkaamalla kynnet, valmistamalla aamiaisen valmiiksi jääkaappiin ja hengittämällä. Erityisesti hengittäminen on vaatinut keskittymistä.

Huh, aina se vain on yhtä jännää; uuden aloittaminen.

 

M, joka toivoo itselleen hyviä yöunia

Pages