#Aamulenkkeilyä

Kaunis arki

Mieheni vinkkauksesta, muutamien viikkojen kokemuksella saanen jakaa teille mahatavan vinkin arkiaamuihin: Jari Sarasvuon #aamulenkki. Joka maanantai, keskiviikko ja perjantai tulee ulos noin tunnin mitttainen aamulenkki -podi, jonka aikana Jari pohtii ihmiselämän syvyyksiä -itsekin aamulenkillä ollessaan. Podi poistuu kello 12:00 mennessä, mikä motivoi kuuntelemaan sen päivän virkeimmillä tunneilla. #Aamulenkki nojaa tieteellisiin tutkimuksiin ja Jarin vankkaan elämänkokemuspohjaan, jota on siivittänyt pitkä ajanjakso liike-elämän ja yritysvalmennuksen parissa. Aamulenkki rohkaisee aloittamaan päivän liikkumalla, ja buustaa ajatukset hyvin käyntiin. Aamulenkin tarkoituksena on herättää meidät nyt jos viimeistään poistumaan omalta mukavuusalueeltamme, sillä silloin annamme sijaa henkiselle ja myös fyysiselle kasvulle -onhan mieli ja ruumis yhtä loppujen lopuksi. 

Noh, mitä minä olen saanut #aamulenkiltä? Pohdittuani tätä hetken voin sanoa käyneeni monia ja taas monia mielensisäisiä keskusteluja aamulenkin inspiroimana. Olen tullut tietoisemmaksi käyttäytymiseeni vaikuttavista tekijöistä, jotka ovat muokkautuneet 24 ikävuoteni aikana. Olen tullut tietoisemmaksi peloistani ja jännitystiloistani ja löytänyt keinon kohdata ja käsitellä ne. Olen saanut kannustusta toteuttaakseni omia visioitani, sekä oppinut näkemään ne esteet, jotka seisovat unelmieni tiellä. Ymmärtänyt, että ne esteet ovat osaksi ympäristön vaikuttamia, mutta myös omien kuvitelmieni luoma ansa. Kun vain rohkenee, on maailma auki mitä villeimmille seikkailuille. 

On ihan älyttömän hienoa, että joidenkin ihmisten kautta sitä oppii näkemään ja tarkastelemaan omia kerroksiaan. Jarin aamulenkkejä kuunnellessa tämä luonnistuu pelkän puheen voimalla. Kokeile ja koukutu sinäkin!

Aamulenkkiin tästä!

Aurinkoa aamuihinne <3 Uskomattomat kelit just n y t!

T: Anna

Kommentoi