Keväistä kotiin / Arvonta

Kaunis arki

*Yhteistyössä Anemonen kanssa

Näin päivien pidentyessä mieli on energisempi ja ainakin allekirjoittaneella kotikin tekee mieli laittaa kevätkuntoon. Pienillä, hyvin edullisilla tai jopa ilmaisilla konsteilla olen itse päässyt tänä vuonna kevättunnelmiin kotona. Tässä vinkkini edelliseen.

+ Koti siistitään puhtaaksi ja seesteiseksi, turhat tavarat pois tasoilta ja kaapeista. Vain rakkaimmat ja kauneimmat esille. 

+ Iso kimppu leikkokukkia ripoteltuna kodin jokaiseen huoneeseen piristää herätessä, aamupalaa syödessä ja jopa toiletin puolella valon sen salliessa. Omat kukkaseni haen usein Anemonesta, jossa iloinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on taattu. Tsekkaa myös kyseisen liikkeen inspiroiva Instagram -tili @anemonevaasa.

+ Valkoiset lakanat

+ Itse tehty tsemppi -taulu. Piirtäen tai maalaten. 

+ Tyynynpäälliset hempeiksi. Vaaleanpunaista kehiin ihan huoletta!

+ Roskakatokseen suuntaaminen sillä silmällä. Saatat tehdä joskus aika huikeita löytöjä. Itse bongasin tämän yksinkertaisen tekstitaulun kehyksineen ja kotiutin sen siltä seisomalta. Liekö syynä taulun ensimmäiset lauseet: Balance is the key. In everything you do. 

Mallin hame - Minun/Min

A R V O N T A.

Kevään kunniaksi, teitä vaasalaisia lukijoita piristäen haluamme nyt yhteistyössä Anemonen kanssa arpoa yhdelle onnekkaalle keväisen kukkakimpun kotia kaunistamaan. Arvontaan voi osallistua 9.2 asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittokimpun saa noutaa viikonlopun viettoon suunnatessaan. Osallistu arvontaan kertomalla oma vinkkisi keväiseen kotiin <3

Onnea arvontaan ystäväiset!

T: Anna

Kommentit

maria* (Ei varmistettu)

Vinkkini keväiseen kotiin ovat juurikin leikkokukat omassa lempivärissä sekä vaaleiden tekstiilien vaihtaminen kotiin, vaikkapa vaan sohvatyynyt. Just eilen mietinkin, että kylpyhuoneenmatonkin voisi vaihtaa pirteämpään kuosiin kuin harmaa :D

korhoanna
Kaunis arki

Kivoja vinkkejä! 

cocolino (Ei varmistettu)

itse olen ainakin sen oppinut, että oli päivä miten möllö tahansa, edes minikimppu raikkaita kukkia syö murheista ainakin puolet. jotenkin auttaa rauhoittumaan - plus kun asuu yksin, minusta ainakin on lohdullista että kotona on lisäkseni myös joku muu joka hengittää. :--) ihanaa viikkoa!

korhoanna
Kaunis arki

Tuo on niin totta! <3 Ihanaa viikkoa myös sinulle Cocolino!

-Eva (Ei varmistettu)

Kukkien lisäksi hempeät värit, tuunaus ja uusi järjestys tuovat uutta ilmettä ja keväistä mieltä. :)

korhoanna
Kaunis arki

Kokeiltu on, ja toimii! :) 

Iidana (Ei varmistettu)

Kevät tulee kotiin kukkien muodossa, pienissä sisustusjutuissa ja tietenkin hyvän fiiliksen kautta❤️

korhoanna
Kaunis arki

Hyvä fiilis on tärkein <3 

Autio (Ei varmistettu)

Itse kasvamaan laitetut siemenet ja viherkasvit ikkunalaudalla ovat vinkkini keväiseen kotiin. :)

korhoanna
Kaunis arki

Totta! Idätän juuri avocadon siementä, jospa lähtisi juurtumaan ja saisi laitettua ruukkuun kasvamaan ;) 

Johannhaa (Ei varmistettu)

Kevään tehdessä tuloaan tulee vaihdettua järjestystä melkein viikottain, sisustus tavarat ainakin vaihtavat päivittäin paikkaa ja pedit saavat vaaleat peitteet :).. Mattokin pääsi toistaiseksi seinälle . Maljakotkin kovasti käytössä,tulppaaneja täyteen tuupattuina:) mukavaa kevättä!:)

korhoanna
Kaunis arki

Sommittelu on terapeuttista, luovuus on hyvä päästää valloilleen välillä ;) Mukavaa kevättä myös sinulle!

Meerimar (Ei varmistettu)

Minulle kevät tulee siivoamalla, etenkin ikkunanpesulla ja ylimääräisen tavaran hävittämisellä. Viherkasvit ja leikkokukat puhtaassa kodissa vielä lisäävät kevääntuntua! :)

korhoanna
Kaunis arki

Juuri näin! Itsekin odottelen kovasti, että pääsen pesemään ikkunoita kevään kunniaksi :P 

Elise H. (Ei varmistettu)

Siivous on oleellisin, ettei kevätaurinko paljasta ikäviä yllätyksiä. Kaikki turhat tavarat kannattaa karsia pois, ja ehkäpä hankkia tilalle jokin mieluisa keväinen juttu, vaikkapa kiva tyyny sohvalle. Kauniit kukat maljakossa kruunaavat kokonaisuuden :)

korhoanna
Kaunis arki

Samaa mieltä kanssasi! Puhdas koti on paras koti <3 Tavaroiden kierrättäminen on myös fiksua, ja antaa hyvän mielen! 

Kommentoi