Kotiäidin spa & muutama kosmetiikkasuosikki

Kaunis arki

Kotiäidin arki on parasta, kaikessa intensiivisyydessään. Vuodet lasten kanssa ovat opettaneet elämän pienten ihmeiden ääreen pysähtymistä, luovuuden rajattomuutta ja rakkauden voimaa. En vaihtaisi hetkeäkään pois tästä kalliista ajanjaksosta, joka on kasvattanut minua ihmisenä herkemmäksi, armollisemmaksi ja rohkeammaksi. Jotta henkinen kasvuni äitinä saa edelleen tuulta alleen, huomaan tarvitsevani tasapainottajaksi omasta kehosta ja henkisestä jaksamisesta huolehtimista. Kun päivä koostuu pääosin lasten kanssa touhuamisesta ja kasvavasta dialogista 3 -vuotiaan neitimme kanssa (<3), kaipaa mieli ja ruumis myös palasen hiljaisuutta ja omaa aikaa. Balanssi on äärimmäisen tärkeä, myös tässä tapauksessa. 

Oman rauhallisen ja voimauttavan aikani pyrin käyttämään sopusuhtaisesti liikuntaan, mielenkiintoisten asioiden opiskeluun tai pienen kotispan pystyttämiseen. Tässä omat luottotuotteeni hyvään arkeen. Tuoksut, koostumus ja alkuperä tuovat ihanan lisän päivittäiseen vartalonhoitoon <3 

x Urtekram: Purple Lavender -hiustenhoitosarja. Laventelin ikuisena ihailijana minun oli testattava tätä heti, kun purnukat kaupan hyllyille ehtivät. Silkkaa rakkautta ensituntumasta lähtien. Luonnonkosmetiikkaa, joka sopii myös tiukempaan budjettiin. 

x Olivia Klein: Leave in spray. Suihkuttelen tätä kosteisiin hiuksiin tuomaan antamaan pehmeyttä ja suojaa. Luonnollisen koostumuksensa puolesta toimii myös lasten hentoisen tukan selvittelyssä. 

x Organic shop: Creme brulée Body butter. Kropan kuorimisen jälkeen rakastan tämän hieman vaahtomaisen voiteen levitystä iholle. Silkinpehmeä iho on taattu ja kylpyhuoneeseen levittyvä tuoksu herkullinen. 

x Lumene: Nutri Recharging peat mask. Turvetta ja pakurikääpää sisältävä tumma tahnamainen naamio puhdistaa, kirkastaa ja rahoittaa ihoa. Levitän tätä kasvoille etenkin silloin, kun takana on huonommin nukuttu yö ja iho kaipaa extrahoivaa!

x Zao kynsilakat. Herttalasta löytämäni vegaanit ja luonnonkosmetiikkasertifioidut kynsilakat levittyvät kynnelle kauniisti ja herkulliset värit piristävät harmaan päivän kertaheitolla. Oma lempparini on sävy Fuchcia (661). 

Kerro ihmeessä omat spa-lempparisi ja rentoutumisvinkkisi kommenttiboksiin! 

Levollista viikkoa!

T: Anna

Kommentoi