Tällä viikolla

Kaunis arki

Tällä viikolla on pakkanen paukkunut ja lumi narskunut kenkien alla. Olemme myös saaneet iloita auringosta täällä Vaasassa. Aamut ovat venähtäneet toinen toisensa jälkeen pidemmiksi kuin yleensä ja liikenteeseen on lähdetty vasta kun valo on vallannut kadut. On ollut ihana viettää yhteistä aikaa perheen kanssa ja pohtia tulevaa, kaikessa rauhassa. Kuunnella pikkuisen neidin hauskoja juttuja ja pitää häntä lähellä. On nämä pienet suuria ihmeitä, niin monta aspektia on heissä <3

Tällä viikolla on myös täytetty laskiaispullia, tehty ystävänpäiväkortteja ja työstetty yhtä kivaa blogiprojektia, josta kerron viikonloppuna lisää! Kokonaisuudessaan hieno viikko takana, joka on kiva päättää huomenna alkavaan viikonloppuun -ilman mitään suunnitelmia sen varalle. Tänä viikonloppuna aion pyrkiä täydelliseen läsnäoloon äitinä, sekä olla ajattelematta muuta kuin hetkeä tässä ja nyt. 

Suloista viikonloppua kaikille! 

Pst. nyt on viimeinen hetki osallistua Anemonen kanssa yhteistyössä toteutettuun kukkakimppu -arvontaan. Käy kurkkaamassa jos haluat voittaa vielä viikonlopuksi kauniit kukat!

T: Anna

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.