Koira on toisen koiran paras kaveri

Kaunis utopia?

Meillä oli tänään ekaa kertaa koirakavereita kylässä ja samalla nähtiin ihka ensimmäistä kertaa tämä ystäväni ihastuttava shiba-pentu Mai. :) Meidän Kari ja Mai tulivat heti todella hyvin toimeen ja olivat heti kuin vanhoja tuttuja. Ehkä ne on tunteneet toisensa entisessä elämässä.

Kyllä sitä koirien keskinäistä leikin tiimellystä seuratessa tuli sellainen fiilis, että ei ihminen vaan pysty tarjoamaan koiralle sitä, mitä toinen koira tarjoaa. Siksi kaikki koirakaverit ovat kultaakin kalliimpia ja niiden seurassa Karikin pääsee olemaan koira, isolla koolla. Tänään jouduimme olosuhteiden pakosta rymistelemään sisätiloissa, mutta kunhan kevät koittaa ja pääsemme aitaamaan pihamme, niin sitten vain taivas on rajana kun Kari ja Mai pääsevät pihalle rallittelemaan! Nyt tuntien lähes tauottoman rymyämisen jälkeen unikin maistuu ja emäntä on uuvuksissa jo pelkästä koirien intensiivisen leikkirymyämisen sivusta seuraamisesta.

Nyt pidemmittä puheitta kuvien pariin. Meidän terrieri on kyllä hirveä karvareuhka ja kipeästi nyppimisen tarpeessa, mutta koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä niitä nyt sitten kuitenkin olisi. Allekirjoittanut ottaa täyden vastuun oman koiransa räjähtäneestä ulkomuodosta. Joten ei muuta kun näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

Kuvat Ari K.

Kommentoi