Vinkkejä ensikertalaiselle Barcelonassa

Barcelona on maailmankuulu turistikohde, joka sijaitsee Välimeren Costa Doradalla. Se on kosmopoliittinen metropoli. Se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet, rento rantaelämäntapa yhdistettynä metropolin jännitykseen.

Madridin jälkeen Espanjan toiseksi suurimmalle kaupungille Barcelonassa tapahtuu aina jotain. Se on suhteellisen pieni kaupunki, jossa kaikki suurimmat nähtävyydet, yöelämä ja ruoka ovat helpon matkan päässä.

Paras tapa taata onnistunut ja nautinnollinen matka uuteen paikkaan on tehdä tutkimusta etukäteen. Barcelonalla on niin paljon tarjottavaa, että on mahdotonta nähdä kaikkea yhdellä matkalla, minkä vuoksi niin monet ihmiset palaavat!

Varmistaaksemme, että ensimmäinen lomasi Barcelonassa on ikimuistoinen, tässä on suosituksemme.

Valitse oikea kausi älykkäästi.

Barcelona on yksi Euroopan suosituimmista matkailukohteista, joten se saattaa ruuhkautua turistisesonkiaikana (kesä-elokuu). Vierailijat ryntäävät kaupunkiin koulujen lomaa vastaavan sesongin aikana kokemaan kaupungin helvetin kesän lämpöä. Voit valita hotellit Barcelonasta parhaaseen hintaan osoitteessa hotelhunter.com.

Huhti-toukokuu ja syys-lokakuu ovat parhaat ajat vuodesta vierailla. Vaikka sää on edelleen miellyttävä ja kirkas useimpina päivinä, pääkohteissa ja ravintoloissa on vähemmän väkijoukkoja näinä kuukausina.

Sinun tulisi pysyä kaupungin sydämessä, jos mahdollista.

Ensimmäistä kertaa Barcelonassa vieraillessasi majoitus on tärkeä näkökohta. Kaupungin sydämessä yöpyminen tarkoittaa, että olet helpon kävelymatkan päässä joistakin maailman henkeäsalpaavimmasta arkkitehtuurista ja kaupungin parhaista ravintoloista.

Place de Catalunya on erinomainen lähtökohta kaupungin näkemiseen, ja se on helpon kävelymatkan päässä kaupungin historiallisesta keskustasta. Passeig de Gràcia -kadulla on myös useita kauppoja ja ravintoloita.

On myös hyvä idea käydä Barcelonan goottilaisessa korttelissa tai El Bornin alueella saadaksesi aidon kokemuksen. On vaikea olla siirtymättä ajassa taaksepäin, kun vierailet näillä Barcelonan Ciutat Vellassa (vanhassakaupungissa) sijaitsevilla kaupunginosilla.

Säädä ruokailuajat tarpeidesi mukaan

Mitä tulee syömiseen, espanjalaisilla on hyvin erilainen käyttäytymismalli. Suurin osa ihmisistä syö lounasta puolen päivän ja 13.30 välisenä aikana, mutta se voidaan tarjoilla milloin tahansa tuon ajan ja kello 13 välisenä aikana. Kolmen ruokalajin lounaat ovat tavallisia Filippiineillä, toisin kuin Isossa-Britanniassa, jossa lounas on usein kevyempää ja täyttävämpää.

Barcelonassa useimmat ravintolat avautuvat vasta klo 21 tai 21, mutta jotkut ovat kehittyneet palvelemaan vierailijoita ja avautuvat klo 7 tai aikaisemmin. Tapakset ovat suosittuja Barcelonassa tähän aikaan vuorokaudesta, mutta on yhtä hyväksyttävää syödä pääaterian yöllä.

suhteet parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *