Mahtava meikkipussi vitosella

Kiira K.

 

Tykkään pitää aina päivämeikkiin tarvittavia tuotteita meikkipussissa, sen sijaan että joka päivä kaivelisin laatikoista eri tuotteita. Inhoan kuitenkin meikkipussin tyhjentämistä pöydälle, kun tuotteita pitää onkia pussin sisuksista ja siinä menee oma aikansa. Törmäsin VelyVelyn mahtavaan meikkipusiin somessa, mutta en löytänyt mitään sivua mistä saisin tilattua neljänkympin pussukan Suomeen. Eräänä päivänä tajusin metsästää Ebayn syövereistä ja tadaa, meikkipussista löytyi halvempi versio neljällä punnalla. Versioita löytyi monia, mutta omani tilasin täältä ja tilaus tuli todella nopeasti perille. Ebay versiossa on pieniä eroja kalliimpaan versioon; siitä esimerkiksi puuttuu muutama lisätasku. 

Mikä tästä pussukasta tekee niin mahtavan? Kuvat kertovat kaiken! Pussi on pehmeää kangasta ja siinä on nauhat, joilla saa löysättyä ja kiristettyä reunoja niin kuin haluaa. Pussista saa sopivan kokoisen päivittäisille tuotteille kuin myös sinne saa mahtumaan suuren määrän tuotteita matkustaessa. Tämän jälkeen en voi kuvitella, että palaisin normaaleihin meikkipusseihin. Aivan mahtava konsepti!

Oletko jo kuullut VelyVelyn pussukasta ja aiotko tilata sen itsellesi?

- Kiira 

Bloglovin

Kommentit

tainav (Ei varmistettu)

Menin katsoon,ajattelin tilata,mutta siellä lukee,että doesnt post to Finland:( Onkohan se teksti tullut sinne sen jälkeen heti kun tilasit omasi?

kiiraV
Kiira K.

Voi ei, onpa outoa! Tarkistin vielä ja tuo oli täsmälleen se sama minkä tilasin, harmillista. Tutkin muita myyjiä ja löysin yhden jota uskallan suositella hyvien arvostelujen ja myytyjen tuotteiden perusteella. Täältä löytyy vastaava, vaihdan linkin myös postaukseeen, kiitos kun huomautit asiasta! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.