Makeup Revolution tuli Suomeen

Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Makeup Revolution on ollut itselleni tuttu merkki ulkomailta, sen tuotteita tulee aina hamstrattua matkoilta. Viime viikolla tuli mahtavia uutisia ja merkki ilmestyi Prisman hyllyihin! Kävin eilen tsekkaamassa lähi-Prisman ja hyllyssä oli jo monet tuotteet loppuunmyyty. Toivottavasti tuotteita tulee nopeasti lisää ja valikoimaa laajennetaan vielä. Merkin tuotteet ovat hintatasoltaan edullisia, tuotteiden hintatietoja löydät foodiesta.

Sain ison kasan Makeup Revolutionin tuotteita testiin ja lemppareikseni nousi ennalta-arvattavana paletit. Luomiväripaletteja löytyy monessa eri sävymaailmassa ja kasvopaletteja jokaiseen tarkoitukseen. 

Kasvopaletteja tuli testiin neljä erilaista; voide- ja puuterivarjostuspaletit sekä poskipuna- ja korostuspaletit. Lemppareikseni nousi Iconic Lights & contour Pro puuterinen varjostuspaletti (12,79€) ja Ultra Pro Glow korostuspaletti (12,79€). Varjostuspaletissa on todella hyvät kylmät sävyt vaalealle iholle ja siitä löytyy pigmenttiä kuin myös tärkein eli helppo levittyvyys. Ultra Pro Glow paletista löytyy niin häikäiseviä kuin maltillisempiakin sävyjä, jotain jokaiselle. Sen sävyt toimivat hyvin vaaleasta hieman tummemmalle iholle. 

Valikoimasta löytyy niin pohjustus- kuin kiinnityssuhkeitakin. Sain testiin Pro Base Aqua Priming Basen (8,79€), eli pohjustussuihkeen. Testissä tämä on osoittatunut oikein toimivaksi, tuote antaa iholle hieman tahmean pinnan mihin meikki kiinnittyy hyvin. 

Luxury Powder sävyssä Banana (8,79€) on loistotuote kirkastamaan silmänalusia, ja pakkauskoonsa ansiosta tuote tulee kestämään varmaan ikuusuuden käytössä. 

Vivid Baked Highlighter sävyssä Peach Lights (5,49€) on yhtä pehmeän kermainen kuin Ultra Pro Glow paletti ja sen hohto on maltillisempi. Kerrostamalla sävystä saa hohtavamman, luonnolliseen lookkiin pieni sipaisu riittää.

Luomiväripaletteja testasin kolmea eri ja niissä oli kaikissa tasaisen hyvä laatu. Pannut ovat pieniä mutta eri sävyjen määrä korvaa sen. Petyin siihen että palettien pahvipakkaukset olivat hienompia kuin itse pakkaukset, pahvien perusteella oletin Flawless ja Mermaids Forever palettien olevan ulkopuolelta metallisia mutta pakkauksista paljastuikin mustat paletit. Flawless paletti on loistava nudepaletti arkikäyttöön ja Mermaid taas ihana väripommi jännittävämpien meikkien tekoon.

Fortune Favors The Brave paletti nousi lempparikseni niin pakkauksensa kuin sisältönsä vuoksi. Mahtava mauvesävyinen paletti, tälläinen itseltäni puuttui! Kaikissa paleteissa matat levittyvät nätisti ja kerrostuvat hyvin, metallisävyt ovat itsekseen nättejä ja niihin saa ekstrapotkua kostuttamalla siveltimen. Näillä 32 sävyn luomiväripaleteilla on hintaa 12,79€.

Retro Luxe Matte Lip Kit sävyssä Noble (9,49€) muistuttaa erehdyttävän paljon Kylie Cosmeticsin Lip Kittejä. Yritin kovasti saada swatchikuvaan sävyn mahdollisimman lähelle totuutta, oli nimittäin melko hämmentävää kun pakkauksessa näkyi ruskeat huulet, tuubissa tuote näytti roosaisen nudelta ja swatchissa taas terracotan punaiselta. Joka tapauksessa sävy on todella nätti ja koostumus niin kynässä kuin punassa miellyttävä. Kyseessä on melko kuivattava mattapuna, mutta itseäni se ei häiritse. Puna kestää huulilla pitkään ja yhdellä vedolla saa peittävän lopputuloksen.

Onko Makeup Revolution tuttu merkki tai aiotko rientää ostamaan tuotteita testiin? 

- Kiira

Kommentit

Kirsikka W.

Mäkin postailin näistä muutama päivä sitten, kun kolusin useamman Prisman läpi löytääkseni MUR:n meikkejä :) Esimerkiksi banaanipuuteria ja noita nestemäisiä huulipunia en ollut aiemmin vielä testaillut, ja niihin ihastuin ihan kunnolla! Valikoima vaihtelee ilmeisesti jonkun verran kaupoittain, sillä kaikkia näitä sun tuotteita ei ollut omassa Prismassa (tai siis Prismoissa) tarjolla.

kiiraV
Kiira K.

Valikoima tuntuu tosiaan vaihtelevan kaupottain, mutta kaikkia postauksessa mainittuja tuotteita pitäisi Prismojen hyllyistä löytyä. Joka tapauksessa loistava uusi merkki, mahtavaa kun tänne alkaa tulla enemmän ja enemmän merkkejä! :-) 

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Kuusamon Prismassa näitä ei ole ollenkaan, minkä arvasinkin jo ennalta koska ei meillä ikinä :D
Tilasin kuitenkin Tambeautyltä muutaman luomiväripaletin jonka paketin kävin juuri tänään postista noutamassa.
Tykkään näistä, hinta/laatusuhde on mielestäni kohdillaan.

kiiraV
Kiira K.

Toivottavasti tulisi pian sinnekin päin, mutta onneksi merkkiä saa tosiaan tilattua netistäkin. On kyllä loistava hinta/laatusuhde! 

Emsku
Laihempi lauantai

Jes, mahtavaa että näitä edullisia merkkejä tulee vihdoin Suomeen!

kiiraV
Kiira K.

Niinpä, toivottavasti tulee vaan koko ajan lisää! Makeup Revolution ja Essence on nousseet ihan mun lempparimerkeiksi. 

Emsku
Laihempi lauantai

Mulla samat ja lisäksi ikisuosikkini Catrice.

Kommentoi