Meikkipöytä pt. 2

Kiira K.

Postasin edellisen kerran meikkipöydästäni kaksi vuotta sitten ja siitä on hieman upgreidattu. Tällä hetkellä koen aika viihdyttävä sen, että vanhaa laatikostoa olen kutsunut nimellä meikkipöytä. Muutettiin uuteen asuntoon marraskuussa ja yhtenä vaatimuksena mulla oli, että uuteen asuntoon tehdään tilaa meikkipisteelle. Hirveästi tilaa ei pisteelle ollut, mutta olen todella tyytyväinen siihen mitä pieneen tilaan keksin. Nurkkauksestani löytyy lähes kaikki värikosmetiikka, mutta kynsilakat ja perinteiset huulipunat etsivät vielä paikkaansa. Ihon- ja vartalonhoitotuotteet löytyvät hiustuotteiden kanssa kylpyhuoneesta. 

Liikutaan ylhäältä alaspäin. Vaatekaapin seinustaan laitoin muutaman julisteen ja seinältä löytyy hyllytaso. Tasolta löytyy säilytysastioissa kaikki nestemäiset huulipunani, ja kultaisessa kukkaruukussa on huultenrajauskynät. Jeffree Star Cosmeticsin nudekitti oli pakko säilyttää kokonaisuudessaan upean pakkauksen takia, niin se löytyy muiden huulipunien päältä. 

Pöydältä löytyy siveltimet ja välineet, meikkisuihkeet ja muuta tilpehööriä. Harkitsin valollisen meikkipeilin hankkimista, mutta toistaiseksi olen ollut tyytyväinen normaaliin lamppuun jos päivänvalo ei meinaa riittää. 

 

Tykästyin Ikean meikkipöytään nähtyäni sen muiden käytössä, ja onnistuin löytämään pöydän edullisesti käytettynä. Ainoa suuri miinus jota en tajunnut ennen pöydän täyttämistä, on sen vetolaatikon ulkonevuus. Laatikko tulee juuri niin ulos kuin kuvissa näkyy, eli perimmäisiä tuotteita saa yrittää sokkona löytää laatikon uumenista. Pöytään ei kuulu tilanjakat, vaan hankin siihen aterinlaatikoita jakamaan osioita. Ikean aterinlaatikoita mahtui kaksi vierekkäin melko täydellisesti, sivulle ja taakse jäi molempiin muutama sentti ylimääräistä tilaa. Laareista löytyy kaikista oma tuotekategoriansa, ja se tekee käytöstä paljon helpompaa. 

Pöydän alta löytyy kolmen lokeron laatikosto, josta löytyy lempituotekategoriani joten ne mitä onkin kertynyt eniten. Ylimmästä laatikosta löytyy kaikki meikkivoiteet, pohjustusvoiteet ja kasvopaletit. Keskimmäisestä laatikosta löytyy pääasiassa suurikokoisia ja alimmasta taas pienempiä paletteja. Irtoripset säilyvät alimmassa laatikossa etualalla. 

Kaikki tuotteet:

Pöytä

Julisteet

Hylly

Kultainen ruukku

Muoviastiat (isot)

Muoviastiat (pienet)

Lampun jalka 

Lampun varjostin 

Peili 

Lasitarjotin

Aterinlaatikot 

Laatikosto

Postauksessa nähdyt tuotteet joita en linkannut on sellaisia minkä alkuperää en muista, tai ne on ostettu käytettyinä tietämättä alkuperäistä ostopaikkaa.

Saitko tästä vinkkejä omaan organisointiin tai olisiko vinkkejä miten saisin vielä enemmän tilaa hyödynnettyä? 

- Kiira

Kommentoi