Punaisten hiusten ylläpito

*Postaus sisältää affliate-linkkejä

Hups, tuli pidettyä puolvahingossa lähes kuukauden tauko! Oon ollut jonkun aikaa vähän ahdistunut bloggaamisesta, tuntunut jotenkin vaikealta palata kirjottamaan. Nyt vihdoin aloin taas tuntea innostusta koko hommaa kohtaan ja tein kunnon pläänin tulevaa varten. Puhelimesta löytyy nyt lista postausideoita ja tavoitteena on aloittaa tasainen julkaisutahti. Joka tapauksessa, siirrytään postauksen oikeeseen aiheeseen!

punaisethiukset6.jpg

Mulla on ollut punaiset hiukset nyt jo yli vuoden ja en ole koskaan saanut enempää kehuja kuin punapäänä. Todella moni puhuu aina että on ollut joskus punapää muttei jaksanut ylläpitää väriä hyvännäköisenä. Punainen on toden totta vaativa väri, koska se haalistuu niin helposti ja näyttää silloin tunkkaiselta ja kulahtaneelta. 

punaisethiukset1.jpg

Värjään juurikasvun noin kuukauden välein, ja muuten ylläpidän väriä sävytteillä. Olen testannut useat sävytteet eri hintaluokista ja löytänyt muutaman joita käytän vuorotellen. Pesen hiukseni kahden/kolmen päivän välein ja sävytettä käytän about joka kolmannella tai neljännellä pesulla. Sävytteitä käyttäessä kannattaa muistaa suojahanskat ja huuhdella mahdollisimman nopeasti suihku, sillä punainen väri jämähtää kunnolla kaikkeen kiinni.

punaisethiukset2.jpgpunaisethiukset3.jpg

Edullisimmat lempparini on Biozellin sävyttävä shampoo ja hoitoaine. Biozellin tuotteita löytyy muun muuassa Tokmanneilta ja Kärkkäiseltä, hoitoaineen ja shampoon hinnat liikkuvat about kahdeksan euron paikkeilla. Shampoota käytän sillon kun haluan nopean virkistyksen väriin, tuotteen vaikutusaika on vain pari minuuttia. Biozellin tuotteita kuluu melko paljon kerralla, ne eivät ole kaikista riittoisimpia mutta edullinen hinta antaa sen anteeksi. 

punaisethiukset4.jpg

punaisethiukset5.jpg

Hieman hintavammista sävytteistä oon löytänyt kaksi luottotuotetta, Wellan (tuote saatu) ja KC Professionalin hoitoaineet. Molemmat jättävät hiukset ihanan pehmeiksi ja hiuksista tulee taas hehkuvan punaiset. Koostumukset näissä on samanlaiset, mutta Wellan väri hämmensi mua ensimmäisellä kokeilulla. Tuote on lähes marjapuuron punaista ja mietinkin tuleeko hiuksista lilahtavat, mutta lopputulos oli sama punainen kuin muissakin. Wellan tuote tuntuu olevan kaikista riittoisin.

Wellan Color ReChargella on hintaa normaalisti parikymppiä, mutta tästä saat sen alehintaan 16e. KC Professionalin Color Mask kustantaa normaalisti 17e, mutta senkin saa alehinnalla 13e täältä

Olenko missannut jonkun superhyvän väriä ylläpitävän tuotteen?

– Kiira

Kommentit (1)
  1. Mulla on ollut punaiset hiukset vuosien varrella jo niin moneen otteeseen, että se tuntuu tulevan kaikista muista väreistä läpi. Varmaan kaikki punaisen sävytkin on tullut koluttua läpi, mutta kyllästyn liian nopeasti samaan väriin, jonka takia mikään ei ole koskaan pysynyt kovin pitkään 🙂 Noilla Biozellin sävytteillä on ollut kiva leikkiä, sillä mulla ne ei kovin montaa pesua kestä, ja sitten voikin jo testata uutta väriä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *