Testissä Essence I need a miracle! ripsiväri

Kiira K.

Tuote saatu blogin kautta

Pitkästä aikaa! Tuli pidettyä huomaamatta pisin blogitauko mitä olen pitänyt, toukokuussa on tullut viimeisin postaus ulos. Tauko ei ollut aikeissa, blogi jäi vaan tänä kesänä vähän taka-alalle. Kesä vierähti häitä suunnitellessa ja elokuussa niitä jo juhlittiinkin, ja arkeen palaaminen on ollut vähän nihkeää. Nyt kun Essencen syksyn uutuudet saapui testiin, tajusin että pakko ottaa itseäni niskasta kiinni. 

Uutuuksien joukossa oli vaikka mitä ihanaa, mutta yllättäen ensimmäiseksi lemppariksi on noussut I Need a Miracle! ripsiväri (4,39€). Tuote lupaa vahvistaa ripsiä tarttuen jokaiseen ripseen jo ensimmäisellä harjanvedolla. Ripsarin sanotaan myös sävyttävän ripset, jota en pysty arvioida kun ripseni ovat valmiiksi värjätyt. Harja on pitkulainen ja kapenee keskeltä, tuotetta tulee siihen sopivasti eikä sitä tarvitse sutia pois purkin reunuksiin. Säännölliset lukijat saattavatkin muistaa, että vaikka Essencen tuotteita rakastan niin en ole tykännyt yhdestäkään merkin ripsiväristä mitä olen testannut ennen tätä. 

Ripset sellaisenaan, yhdellä kerroksella ripsaria ja kahdella kerroksella.

Mulle on viimeksi laitettu pari kuukautta sitten ripsien kestotaivutus ja ne on samalla värjätty. Väri alkaa olla kohta poissa mutta taivutukset pitävät vielä. Tästä on toki hyötyä ettei ripsarit saa taivutuksia niin paljoa latistettua kuin ripsientaivuttimilla taivutettuja. Yhdellä kerroksella I Need a Miracle! antaa mukavasti voluumia, väriä ja hieman pituuttakin. Toinen kerros ei tee paljoa muuta kuin saa ripset paksummiksi ja ne rupeavat valahtamaan, joten tätä maskaraa en laittaisi enemmän kuin yhden kerroksen. Ripsiväri ei tahraa luomia mikä on minulle yleensä ongelma, ja tuote kuivuu nopeasti levityksen jälkeen. Käytän yleensä vain vedenkestäviä ripsivärejä tahraavuuden vuoksi, mutta tämä on vesiliukoinen ja toimii silti loistavasti. Uutuusripsarista on tullut mulle uusi arkiripsari, sillä saa nopeasti vähän eloa silmiin muttei kuitenkaan supermassiivisia ripsiä. 

Mikä Essencen ripsiväreistä on lempparisi, oletko jo testannut uutuutta? 

- Kiira

Kommentoi