Ladataan...
Kiira K.

Musta on tullut lähivuosina henkeen ja vereen jouluihminen, rakastan kaikkea siinä. Joulukuun ensimmäinen on huomenna ja koristelin eilen kuusen ja kaikkien joululahjat on jo sen alla paketoituna ja valmiina. Miten niin vähän aikaista? Oon pari aiempaa vuotta hankkinut perinteisen suklaakalenterin kaveriksi Ciaten kynsilakkakalenterin, tai itse asiassa sain sen siskolta pari vuotta sitten yllätyksenä ja viime vuonna toivoin saman uudestaan, eri lakoilla siis. Tänä vuonna halusin kokeilla jotain muutakin, mutta satasen käyttäminen esimerkiksi hypetettyyn Look Fantasticin kalenteriin tuntui vähän överiltä.

Kuulin Essencen joulukalenterista juttua ympäriinsä ja mun oli pakko saada se käsiini, merkki on yksi lemppareistani ja kalenterilla oli hintaa 29,95€. Hetken metsästyksen jälkeen löysin kalenterin eräästä Tokmannista, hyllyyn jäi vaan pari kappaletta ja tämä oli siis marraskuun alkupuolella. En ollut varma kirjoittaisinko kalenteriboksista, koska en tiedä ollenkaan miten sen saa käsiinsä. Jos kuitenkin törmäät siihen jossain niin suosittelen nappaamaan mukaan, spoilasin itselleni netistä sisällön ja näyttää erittäin hyvältä! 

Tanya Burria oon seurannut Youtubessa vuosia, mutta en ole koskaan päässyt testaamaan hänen meikkimerkkinsä tuotteita. Törmäsin Tanya Burr Cosmeticsin kalenteriin nettikauppoja selaillessani ja oli pakko hankkia, mahtavaa päästä näin tutustumaan ihan uuteen merkkiin! Hintaa kalenterilla oli 32,00€ ja tätä on yhä myynnissä FeelUniquessa. Ainut miinus tulee siitä, että kalenterissa on vaan 12 luukkua. Yritän vielä päättää avaisinko luukun joka toinen päivä vai odotanko puoleenväliin, todennäköisesti joka toinen päivä. Jos merkki kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! 

Ootteko hankkinut jo jotkut joulukalenterit ja jos niin mitkä? Näiden lisäksi ostin meille molemmille Kinder kalenterit ja omalle koiralle että vanhempien koiralle HauHaun koirien joulukalenterit. Jep, sellaisiakin myydään. :-D

Ladataan...
Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Oon kirjoittanut aiemminkin Pastelbeauty.fistä, heidän valikoimastaan löytyy muun muuassa L.A. Girl, L.A. Splash, Jordana, Tony Moly, Hard Candy, Morphe (!), Milani ja monta muuta. Morphe on tullut juuri heidän valikoimiinsa ja tällä hetkellä löytyy vain luomiväripaletteja, toivottavasti jatkossa tulee löytymään sutejakin.

Joka tapauksessa, olin Pastelbeautyn kanssa yhteydessä ja sain valita pari eri tuotetta itselleni testiin. Uutuuksissa näkyneet L.A. Splashin nestemäiset huulipunat ja hypetetyt Tony Molyn kasvonaamiot houkuttelivat, joten olin mielettömän iloinen saadessani mahdollisuuden testata kunnolla niitä.

Tony Molyn maskit on korealaisia ja tosi hypetettyjä kosmetiikkamaailmassa. En tiedä näiden saatavuutta muuten Suomessa, en ollut törmännyt näihin myynnissä ennen Pastelbeautya. Sheet maskeista mulla on kokemusta ennestään ainoastaan Sephoran oman merkin naamioista, joten ne ne on ainoat mihin voin verrata. Sephoran maskeihin verrattuna nämä on kuivempia siinä mielessä, että kun ottaa naamion vaikutusajan jälkeen pois niin se on lähes kuiva kun taas Sephoran on yhä erittäin kostea. Kasvoille naamion asettaessa saattaa tuntua että sitä ei saa kokonaan ihoa vasten esimerkiksi nenän pieliltä, mutta naamion oltua hetken kasvoilla se alkaa asettumaan kasvojen muotoihin ja imeytymään ihoon.

Tähän mennessä oon testannut kahta näistä, kirkastavaa ja kosteuttavaa. Molemmat teki todella hyvin tehtävänsä! Vaikutusaika Tony Molyn naamioilla on 20-30min, itse oon pitänyt yleensä maksimiajan. Hintaa naamioilla on pari euroa per maski, ei mun mielestä mitenkään paha hinta. Vertauksena juurikin Sephoran naamiot jotka on kuutisen euroa per maski.

Maskit on tällä hetkellä loppuunmyydyt Pastelbeautylla, mutta lisää on tulossa pian.

L.A. Splash on mulle merkkinä täysin tuntematon, joten otin innolla testiin merkin nestemäisiä huulipunia. Ensinnäkin punien pakkaukset on aivan ihanat! Huulipunien koostumus on melko moussemainen, muttei yhtä moussemainen kuin vaikka NYXin Soft Matte Lip Creameissa. Koostumus ei ole liian nestemäinen ja on siksi todella helppo levittää, koko huulet saa myös tehtyä yhdellä sudilla eikä putelista tarvitse ottaa lisää tuotetta.

Tuote kuivuu huulille alle minuutissa, jonka jälkeen se ei leviä tai tartu mihinkään. Kestävyys näillä punilla on myös todella hyvä, jos ei syö mitään niin puna säilyy täydellisenä monia tunteja, syömisen jälkeen se lähtee vain huulten sisemmältä pinnalta. Huulimeikkiä korjatessaan kannattaa tätä laittaa vaan kohtaan josta se on lähtenyt, muuten puna alkaa tuntumaan epämukavan paksulta huulilla. 

Goals Af on ihanan luonnollinen oranssihtava pinkki. Näyttää huulilla tosi raikkaalta ja täydelliseltä kesäsävyltä! 

Flix n Chill on kunnon lila, tuntuu ettei se pääse kunnolla oikeuksiinsa kuvissa. Kyseessä on kuitenkin tumma hieman kylmä violetti, ihana sävy.

Fantasy on kaikista varmaan lempparini, se on rusehtava punainen mutta kuitenkin melko vaalea. Vaikea selittää! 

Angel Cake on erittäin nude, omaan makuun hieman liian oranssihtava. Voin kuvitella tän näyttävän hieman tummemmalla ihonsävyllä upealta! 

Näiden punien poisto menee samanlailla kuin useiden nestemäisten huulipunien, eli suosittelen poistamaan öljypohjaisella putsarilla. Kokeilin poistaa meikinpoistoliinoilla ja ei liikkunut oikein mihinkään, vedenkestävän silmämeikinpoistoaineella taas lähti heti. Voin sanoa että huulet oli aika turta neljän sävyn swatchaamisen jälkeen! 

Koodilla KIIRA saat -10% Pastelbeautyn tuotteista, lukuunottamatta aletuotteet ja Morphen tuotteet! Koodi on voimassa 26/02/17 asti. 

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

Oon innoissani! Oon nimittäin ensimmäistä kertaa mukana kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa, mun postaus tulee olemaan luukussa 20. Jos et tiedä yhtään mistä puhun niin kyseessä on nimensä mukaisesti kosmebloggaajien joulukalenteri, jokaisena päivänä tulee yhdeltä tai useammalta joulukalenteripostaus ulos joka käsittelee kosmetiikkaa. Oman postauksen aihe on vielä hakusessa, mutta onneksi tässä on vielä aikaa.

Kaikki mukana olevat bloggaajat:

 1. Nails1820 & Charlotta Eve
 2. Henna V & High & Light
 3. Smoky Eye Candy & Dazzling Glow
 4. In this part of town & Hannamaria
 5. In this Light & My personal Galaxy
 6. All The Little Royals & Laura Salo
 7. Pakolliset - tai ainakin melkein! & Elinaeveliina
 8. Kultainen kynsilakka & Blinger Shimmer
 9. The Queen of Glitter & Deathlicious Kisses
 10. The Diary of a Shopaholic & Neiti Minttukihara
 11. Miss Aria & Ripsarit poskilla
 12. Dioriina & Charming Nails
 13. Kissis & Wasting Lifestyle
 14. RiaG Beauty Blog
 15. Life and Other Disasters & Beauty Highlights
 16. DIXI & Polish This!
 17. Gently Out Of Timz
 18.  Nutturapää & Eyeshadow and Flame
 19. Laurantaina
 20. The Domino Effect
 21. Better Nail Day & Nonnula
 22. Keyword: Love
 23. Elämää smykkinä
 24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

- Kiira

 

Ladataan...
Kiira K.

* Tuotteet saatu blogin kautta

Kirjoitan harvoin hiustuotteista, mutta nyt pakko mainita kun parista luottotuotteestani on tullut uudet paremmat versiot! Tangle Teezer ja Invisibobblet on olleet mun käytössä jo vuosia, niitä päihittänyttä ei löydy. Hiukseni on pitkät ja melko tuuheat, joten niihin tulee helposti takkuja.

Tangle Teezerin muoviharjakset eivät tartu hiuksiin ja selvittää hiukset nopeasti, ainut miinus on ollut harjan käytössä että se helposti tipahtaa kädestä harjatessa varren puuttumisen takia. Vihdoin Tangle Teezer tuli ulos uuden The Ultimate harjan kanssa jossa on kunnon varsi! Hinta on hieman korkeampi kuin varrettomassa versiossa, uusi harja kustantaa 22e. 

Toinen hiuslempparini on ollut ikuisuuden Invisibobble ponnarit, ne pitävät tukan paikallaan eikä ponnarin kohdalle jää ikävää painaumaa. Ulkonäöltään muoviponnarit ei ole ehkä niitä kauniimpia, mutta ainakin itselläni ponnari jää hiusten alle piiloon.

Normaalit Invisibobblet on loistavia, mutta menevät joskus rikki käytössä ja ne saa kiertää muutaman kerran ympäri kunnon tuen saadakseen. Uutuutena ulos tulivat Extra Strong versiot, jotka ovat muuten samanlaiset kuin normaalit Invisobblet, mutta isommat ja paksummat. Parin viikon kokeilulla annan näille ison peukun, juuri sopivat omalle paksulle tukalleni ja kaksi kierrosta pitää ponnarin paikallaan.

Onko sulla samat luottotuotteet, innostaako uutuudet? 

- Kiira

Pages