Ladataan...
Kiira K.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Viime vuodesta on tällä hetkellä lähinnä paha maku suussa, mutta se johtuu lähinnä vaan viimeisten kuukausien sairastelusta jonka kanssa taistelen edelleen. Kunnolla mietittynä viime vuoteen mahtui kyllä paljon kivaakin, niin valmistumisen, Meksikon matkan kuin muiden juttun kannalta. Päätettiin myös vihdoin poikaystävän kanssa että yli neljän vuoden kihlauksen jälkeen voisi alkaa häitäkin suunnitella, ja päädyttiin kesään 2018. En malta odottaa, katsotaan tuunko kertomaan laajemminkin aiheesta täällä. 

Kuten otsikostakin näkee, niin vilkaistaan vielä kosmejoulukalenterien viimeiset luukut läpi. Parin päivän sisään palaan joulukuun lemppareilla vielä! 

Essencen kalenterista tuli loppupäivinä oikeasti kivaa tavaraa, ei niinkään täytettä! Teroitin ja kynsitarrat menee vähän sälän puolelle, mutta ainakin terottimelle tulee varmasti käyttöä. Yhdestä luukusta paljastui huulisivellin, mikä tulee varmasti käyttöön sillä en ennestään omista yhtäkään huulille tarkoitettua sutia. Huulituotteita tuli pari, täydellinen luonnollinen puna ja kimalteleva huulirasva. Lopuista paljastui ihana kynsilakka, musta kajaali ja viimeisenä vielä luomiväripaletti. 

Omistan entuudestaan Essencen luomiväripaletin sävyssä Bronze, joten innostuin Nudesin tullessa luukusta. Ensitestailun jälkeen paletti ei vielä vakuuttanut, mutta jatkan testailua. Matat toimi hyvin luomivaossa ja korostuksessa, mutta oikealla olevat glittersävyt eivät jättäneet jälkeen oikein muuta kuin glitteriä luomille. 

Tanya Burr Cosmeticsin kalenterista paljastui kaksi kynsilakkaa lisää. Kirjoitinkin jo aiemmassa postauksessa näiden oudosta hajusta, jonka allekirjoitan yhä. Valitettavasti kalenterista paljastuneet lakat ovat kaikki sävyiltään parhaita joulun aikaan, mutta enköhän saa näitä muutenkin käytettyä. Viimeisistä luukuista löytyi glitter liner, samainen tuli toisesta luukusta hopeana, sekä punainen nestemäinen huulipuna. Testasin tähän mennessä punaa vasta kotona ja vaikutti hyvältä, jouluksi turvauduin kuitenkin jo aiemmin hyväksi testattuun mattapunaan. 

Kaiken kaikkiaan molemmat kalenterit oli mieluisia, en tiedä kyllä tulenko ostamaan merkeiltä ensi vuonna kalentereita jos sellaiset tulee markkinoille. Essencen mahdollisesti, Tanya Burria tuskin. Jälkimmäinen oli hyvä muttei hinta-laatusuhde ei paras, kolmenkympin hintalappu ei tullut ihan esille sisällössä ja tuotteiden laadussa. Kynsilakoista ei jäänyt erityisen hyvää kuvaa, huulikiiltoja en käytä ja kalenterissa oli iso määrä turhaa sälää vaikkakin kyseessä oli kahdentoista päivän kalenteri. Mielelläni haluaisin testata Tanyan luomiväripaletteja, harmi ettei sellaista tullut tässä. Tällä hetkellä on sellainen kutina, että ensi jouluna voisin vihdoin ostaa Look Fantasticin kalenterin. Onneksi tässä on pikkasen mietintä-aikaa...

- Kiira