Ladataan...
Kiira K.

Tuote saatu blogin kautta

Kulmaväri joka pysyy paikoillaan päiviä täydellisenä? Yes please. Maybellinen uutuus Tattoo Brow(*) kuulostaa kolmen päivän pysymisen lupauksellaan todella hyvältä. Väriä voi pitää kulmissa 20min yhden päivän kestoon ja kaksi tuntia kolmen päivän kestoon. Olen pitänyt kaikilla kerroilla väriä lähes pari tuntia kulmissa ja se on kestänyt neljästä viiteen päivään.

Kulmaväristä löytyy kolme sävyä light, medium ja dark, tuotteen suositushinta on 15,90e. Voin kuvitella tuotteesta riittävän todella moneen kertaan, koska sitä ei tarvitse kerralla paljoa.

Halusin jättää kulmat nyppimättä juuri ennen tuotteen kuvaamista, jotta mun luonnollisten kulmojen sävy näkyy kunnolla. Olen värjännyt jo vuosia kulmani parin viikon välein, joten niihin on pinttynyt edes jonkinasteinen sävy.

Maybellinen väri on helppo levittää ja poistaa, se kuivuu geelimäiseksi ja lähtee helposti pinseteillä isoina paloina. Pidin väriä Medium kulmissa pari tuntia.

Seuraavana päivänä värin laitosta kulmien sävy taittoi todella paljon punertavaan. Mua sävy ei häirinnyt erityisemmin, koska punaisten hiusten kanssa punapigmentti näyttää ihan kivalta. Kolmantena päivänä punapigmentti alkoi lähteä ja neljäntenä päivänä väri alkoi haihtumaan hitaasti iholta.

All in all tykkään Maybellinen uutuudesta paljon, väriä on tullut levitettyä jo nelisen kertaa ja tulos on aina ollut mieluisa. Ihossa pysyvä väri helpottaa kulmien meikkaamista, vaikkakin fiksailen silti lopputulosta kulmakynällä. Kiinnostaako uusi kulmatuote teitä, meinaatteko ostaa testiin?

- Kiira

Postaus sisältää affliate-linkkejä

Ladataan...
Kiira K.

Messut ovat taas pärähtäneet käyntiin ja niitä on vielä kaksi päivää edessä. Kävin tänään pyörimässä paikalla ja tungos oli melkoinen, koska satuin olemaan paikalla Jeffree Starin meet & greetin aikoihin. Jos muuten missasit Jeffreen tapaamisen tänään ja haluat hänet tavata, niin huomennakin on siihen mahdollisuus. Kaikki alla listatut shoppailupaikat ovat lähekkäin, joten suosittelen ajoittamaan niissä shoppailun aamuksi tai iltapäiväksi kun pöly laskeutuu Jeffreen kojulta.

Tässä muutama vinkki huomiselle ja sunnuntaille, hauskoja messuja! 

OSTOKSET

Oletkaunis.fi / Jeffree Star Cosmetics

Pisteellä joutuu todennäköisesti jonottamaan jonkun aikaa, joten varaudu siihen. Tiskiltä löytyy kaikki tuotteet hypisteltäväksi ja kaikista tuotteista tulee -10% alennusta. Ainut mahdollisuus ainakin toistaiseksi ostaa Jeffreen kosmetiikkaa paikanpäältä, joten jos tuotteet kiinnostavat käytä tilaisuus hyväksi.

NYX Professional Makeup

Osastolta löytyy niin uutuuksia kuin jo tuttuja tuotteita. Yli 15 euron ostoksista saa meikkikynän kaupan päälle.

ProCare

Valtavalta osastolta löytyy muun muuassa Organic Shop, BodyBoom, Batiste, Ecotools, Real Techniques ja Eyelure. Kaikista tuotteista tuntuvia alennuksia, esimerkiksi Organic Shopin tuotteet taisivat olla lähes puoleen hintaan. Eyeluren ripsiä sai 2,50e hintaan ja BodyBoomia kahdellatoista eurolla.

TAPAHTUMAT

Oletkaunis.fi / Jeffree Star Meet & Greet la klo 14-16 (rannekkeiden jonotus klo 10)

Bodypainting kisat la klo 10.30-15.30 ja palkintojen jako klo 17

Mariela Sarkima - Kuinka tehdä täydellinen meikkipohja helposti ja nopeasti la klo 16.00-16.30

Maskeerauksen SM-kisat su klo 14.00-15.30 ja palkintojen jako klo 17

- Kiira

postauksen kuva: Messukeskus

Ladataan...
Kiira K.

Sheet maskit eli kangasnaamiot on olleet pitkään pinnalla ja olleet pitkään osa ihonhoitorutiiniani. Rakastan kangasnaamioissa niiden helppoutta, naamion jälkeen kasvoja ei tarvitse pestä vaan ihanat hoitavat aineet jätetään kasvoille imeytymään. Käytän kangasnaamioita lähes ainoastaan iltaisin ja naamion jälkeen laitan vielä normaalit ihonhoitotuotteet kasvoille. Kangasnaamiot ovat lemppareitani kosteuttamaan ja kirkastamaan, ihon syväpuhdistukseen käytän muita naamioita. Vuosien aikana on tullut testattua useiden eri merkkien naamioita, mutta tuntuu että olen löytänyt top kolmoseni. 

Garnierin Moisture Bomb kangasnaamio on loistava edullinen maski, jonka pystyy nappaamaan mukaan normaalista kaupasta. Testasin tämän sinisen version lisäksi pinkkiä pakkausta, mutta tykkään sinisestä enemmän. Maski tekee mitä lupaa eli kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Naamion hinta liikkuu paikasta riippuen parin euron molemmin puolin ja plussaa tulee helposta saatavuudesta. Paras kokeilemani markettinaamio! 

Tilasin vähän aikaa sitten Ebaysta ison paketin Innisfreen It's Real naamioita ja merkin naamioista on tullut yksiä lemppareistani. 16 naamiota sai noin viidellätoista eurolla ja maskeja löytyy eri tarpeisiin kosteutuksesta kirkastukseen kuin puhdistukseenkin. En osaa sanoa tiettyä lempparimaskia kokoelmasta, kaikki ovat yhtä hyväntuntuisia. 

Tony Molyn kangasnaamioita saa Suomesta ainakin Bearelin verkkokaupasta, olen ostanut niin sieltä kuin tilannut Amazonista. Amazonista sain 11 maskin pakkauksen kolmellatoista eurolla, eli hintaa per maski jää noin samanverran kuin Innisfreelläkin. Tony Molyn maskeista kaikki ovat hyviä myös, lemppareikseni voisin nimetä kirkastavan sitruunamaskin ja hehkua tuovan tomaattimaskin. 

Oletko jo testannut kangasnaamioita, mitkä ovat sun lemppareita? 

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Lushin uutuudet kiinnostavat mua aina hirveästi ja tänä syksynä tulleet Jelly-tuotteet kuulostivat superkiinnostavilta, eikä tuotteet pettäneet. Mulla on paljon kokemusta Lushin kylpytuotteista ja huulikuorinnoista, mutta muut tuotteet ovat jääneet vähemmälle kokeilulle. Nyt suurin suruni onkin, että ollaan muuttamassa uuteen kämppään vuodenvaihteessa eikä sieltä löydy kylpyammetta. Muutaman viikon aikana pitäisi yrittää ravata tiheästi kylvyssä, koska kylpypommeja löytyy kaapista varmaan kymmenen kappaletta. Jatkossa aionkin testata Lushin tuotteita laajemmin, pitää käydä tsekkaamassa juuri ulos tulleesta joulumallistosta jotain uusia tuttavuuksia.

Jelly Face Maskeja tuli ulos viisi ja testasin itse Just to Clarify naamiota, joka lupaa kirkastaa ja raikastaa ihoa. Naamion tuoksu on ihanan hedelmäinen ja se jättää ihon raikkaan näköiseksi! Jelly naamioissa siis tuotetta otetaan kämmenelle, missä se hierotaan ohueksi ja sitten levitetään kasvoille. Naamiossa on puhdistavana ja kemiallisesti kuorivana ainesosana papaijamehun entsyymejä sekä bambua kuorimaan ihoa mekaanisesti. Naamiolla on hintaa 13,95e ja se säilyy 4kk, purkista sanotaan riittävän kolmesta viiteen naamioon, itselläni veikkailisin viiteen. 

Kylpypalloista oli pakko testata musta Secret Arts pallo, niin erilainen ja jännä! Secret Arts pallossa tuoksuu manteli, kanelinlehti ja appelsiini, ihan täydellinen tuoksu syysiltoihin.

Pudotettuani pallon kylpyyn vesi vaihtui ensin mustaksi, hetken päästä jellymäiseksi ja lopussa siihen tuli violetteja vivahteita. Todella makea! Kylvyssä ollessaan jelly ei tuntunut mitenkään oudolta, sitä oli lähinnä veden pinnalla. Suosittelen laittamaan ammeeseen ennen kylpypommia pari pumppausta suihkusaippuaa, jotta vältyt ammeen värjäytymiseltä. Kylpypallolla on hintaa 9,95e ja normaalin kylpyyn menee yksi pallo.

Mitkä on sun Lush-suosikkeja, mitä kannattaisi testata? 

- Kiira

Pages