Ladataan...
Kiira K.

* merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Ihanaa uudenvuodenaattoa! Joulu tuli ja meni, ja nyt menty näissä epämääräisissä välipäivissä ennen uutta vuotta. Sain välipäiviksi vieraaksi flunssan, niin aika on mennytkin sairaana makoillessa. Uhmasin eilen nuhaa tekemällä uuden vuoden meikin, koska en voinut missata mahdollisuutta glitterimeikin tekoon. Sain vähän aikaa sitten kasan Essencen uutuuksia testiin ja voidemainen luomiväri sävyssä Total Eclipse nousi upeimmaksi uutuudeksi. Postauksen koko meikki on toteutettu Essencen meikeillä, joten lookin kokonaishinta ei nouse korkeaksi. Kaikki käytetyt tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja! 

Suosittelen meikkiä tehdessä tekemään toisin kuin minä, eli aloittamaan silmistä eikä pohjasta. Metalliluomiväriä levittäessä se varisee hieman, joten helpommalla pääsee jos tekee pohjan jälkikäteen. 

Iho

Fresh & Fit Awake Primer *

Fresh & Fit Awake Make Up meikkivoide sävyssä 10 Fresh Ivory *

Camouflage Full Coverage Concealer sävyssä 05 Ivory 

Mattifying Compact Powder

Brighten Up Banana Powder *

Luminous Matt Bronzing Powder sävyssä 02 Sunglow

Mosaic Blush sävyssä 10 Miss Floral Coral

Pure Nude Highlighter sävyssä 10 Be My Highlight (ei saa valitettavasti Suomesta)

Prismatic Hololighter Stick sävyssä 10 Be Unique Be A Unicorn

1. Luomivärin pysyvyyden kannalta arkena kuin juhlassa on tärkeää pohjustus! Pohjustin luomeni I Love Stage luomivärinpohjustajalla.

2. Omat Essencen luomivärivarastot eivät ole valtavat, joten nappasin MakeUpRevolutionin paletista kahta perusruskeaa sävyä sekaisin häivytyssävyiksi. Levitä siis häivytyssävy keskittyen luomivakoon.

3. Eye & Face paletin tummanruskeaa sävyä liikkuvalle luomelle ulkonurkkaan keskittyen, häivyttäen lopuksi sävyä luomivakoon asti.

4. Aika meikin päätähdelle! Levitä Metal Shock luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja häiytä sitä sitten siveltimellä tai sormella. Jos nesteväri kuivuu ennenkuin ehdit häivyttää kaikkialta, voit lisätä edellisen vaiheen tummaa sävyä apuna häivytyksessä. Häivytyksen jälkeen lisää nestemäistä väriä vielä lisää liikkuvan luomen keskikohtaan. 

5. Alaluomelle perusruskeaa ripsityveen, ja mustaa silmäkynää vesirajalle niin ylä- kuin alaluomelle. Häivytä rajauskynää alaluomella luomivärin avulla. Korostusväriä silmän sisäkulmaan kuin kulmaluulle. 

6. Ripsiväriä ja halutessasi irtoripset, ja olet valmis! 

Silmät

I <3 Stage Eyeshadow Base 

(Makeup Revolution Iconic 1 paletti - kaksi ruskeaa sävyä)

Eye & Face Palette sävyssä 01 Glow For It *

Metal Shock eyeshadow sävyssä Total Eclipse

Long Lasting Eye Pencil sävyssä 01 Black Fever *

Rock'n'Doll Crazy XXXL Volume ripsiväri *

Kulmat

Superlast 24h Eyebrow Pomade Pencil Waterproof sävyssä 20 Brown *

Eyebrow Designer sävyssä 02 Brown *

Huulet

Longlasting Lipliner sävyssä 02 Sweetheart *

Sheer & Shine Lipstick sävyssä 03 BFF *

Ihanaa uutta vuotta!

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

Ihanaa joulua! Ennen jouluun hiljentymistä on vielä aika kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin yhteiseen luukkuun. Kaikkien kalenteriin osallistujien blogeista löytyy siis tänään postaus aiheella 'jotain punaista' ja minulla se on punahuulet. Nopea tutoriaali täydellisten kestävien punahuulien saavuttamiseksi joulunviettoon! Kaikki joulukalenteriin osallistuneet löydät alta.

KIDULT
KULTAINEN KYNSILAKKA
BEAUTY HIGHLIGHTS
KEYWORD: LOVE
IN THIS LIGHT
 HENNA V
WASTING LIFESTYLE 
RIAG BEAUTY BLOG
SHOPAHOLIC MOM LIFE 
DIORIINA
NEITI MINTTUKIHARA
MIZZ ANNIE
BLINGER SHIMMER 
DIVINE
NENA SOFIA'S NAILS
THE QUEEN OF GLITTER
SMOKY EYE CANDY 
MISS ARIA
HANNAMARIA
HUULIPUNAMANIA
THE DIARY OF A SHOPAHOLIC
HANNA JULIA
CHARMING NAILS
MENNEN JA TULLEN
MARIA GLOW & ELINA K
MY PERSONAL GALAXY
JENNI JANAS
STROKES OF COLOR
BETTER NAIL DAY

Huulten rajaus on pakollinen, jotta väri ei lähde päivän aikana leviämään. Piirtämällä x-kirjaimen amorinkaaren kohdalle saa helposti tasaisen lopputuloksen. Kun haluaa värin kestävän huulilla koko päivän, kannattaa laittaa huultenrajauskynää koko huulille pohjustamaan itse huulipunaa.

Ohut kerros nestemäistä huulipunaa varmistaa pitkäkestoisen tuloksen. Nestemäinen puna kestää loistavasti läpi syömisen ja juomisen, eikä sotkeudu mitenkään. Ohut kerros takaa ettei tuote lähde murenemaan huulilla tai tuo kuivattavaa tunnetta. Jos mattainen tulos miellyttää voi huulet jättää sellaiseksi, mutta kosteamman lopputuloksen saamiseksi kannattaa levittää huulien keskelle punaista tai väritöntä huulikiiltoa. Voilá, pitkäkestoiset punahuulet jouluksi saavutettu!

Nyt blogi hiljenee joulun ajaksi, rauhallista joulua kaikille! 

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

Piiiiitkästä aikaa palataan säännöllisen epäsäännöllisiin makeupstash-postauksiin. Jos et tiedä mistä puhutaan, niin käyn hitaasti mutta varmasti omistamiani tuotteita läpi tässä sarjassa. Aiempia sarjan postauksia löydät täältä. Tällä kertaa vuorossa on rajauskynät! Jätin nestemäiset eyelinerit tästä pois kokonaan, keskitytään tällä kertaa perinteisiin ja kierrettäviin kyniin. 

Kaksi ehdotonta lemppariani ovat:

NYX Tres Jolie geelikynä - aivan ykkönen omistamistani mustista rajauskynistä. Sen sävy on syvin musta kaikista (postauksen lopussa swatchit) ja kesto vesirajassakin on hyvä. Ainoaa miinusta kynä saa siitä, että sitä on vaikea teroittaa. 

NYX Wonder Pencil - Käytän nudea kynää lähes päivittäin meikissäni vesirajassa kirkastamaan katsetta. Yleensä käytössä tuolloin on NYXin kynä, tai IsaDoran joka unohtui kuvista. Perushyvä, edullinen kynä. 

Urban Decay 24/7 Glide On sävyssä Naked2 & Rockstar - Urban Decayn Glide On kynät nimensä mukaisesti liukuvat iholla hyvin. Kynissä on pehmeä terä josta irtoaa hyvin pigmenttiä. Tykkään Naked2 kynästä, musta on perustuote ja toisen pään kimaltelevaa ruskeaa voi käyttää niin rajauksiin kuin luomivärinäkin. Rockstar sävy on taas upea viininpunainen kimalteleva sävy! 

Essence Longlasting Eyepencil mustana & sävyssä Lucky Lead - Rullattava perushyvä edullinen kynä. Kesto iholla ei ole yhtä pitkä kuin esim NYXin kynässä, mutta toimii silti tarkoituksessaan. Lucky Lead sävy on harmaanruskea ja jäänyt vähemmälle käytölle.

Lumene - Etsin tätä kynää Lumenen sivuilta ja kaikista kaupoista, mutta kyseessä on niin vanha kynä ettei tätä löydy enää valikoimasta ainakaan tällä pakkauksella. Harmi koska tämä oli pitkään yksi lemppareistani. Hyvin levittyvä ja pigmenttinen! 

Max Factor Liquid Effect Pencil sävyssä Lilac Flame - Toinen kynä jota ei välttämättä enää löydy kaupoista. Nätti violetti sävy, mutta ei yhtä kiva kuin Urban Decayn samansävyinen.

Essence Kajal sävyssä Beach Bum - Teroitettava kynä, eli eri koostumus kuin ylemmissä Essencen kynissä. Melko kova kynä, mutta pehmentämällä ensin kädellä saa tämänkin hyvin levitettyä. Ihana sävy kesällä silmän vesirajaan! 

Colourpop Gel sävyssä Get Paid - Ensimmäinen omistamani Colourpopin kynän. Colourpopin kynien koostumus on todella pehmeä ja levittyy hyvin valtavalla pigmentillä, toimii paremmin luomivärinä kuin rajauskynänä.  

Urban Decay 24/7 Glide On sävyssä Yeoy - Sama koostumus kuin ylemmissä Urban Decayn kynissä. Kiva sävy silmän sisänurkkaan tai jopa vesirajaan! 

Vasemmalta oikealle: Urban Decay Naked 2, NYX Tres Jolie, Essence Longlasting Pencil, Lumene, Urban Decay Rockstar, Essence Lucky Lead, Max Factor Lilac flame, Essence Beach Bum, Colourpop Get paid, NYX Wonder Pencil, Urban Decay Yeyo.

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

Postaus sisältää affliate-linkkejä

Viimeiset joululahjatilaukset kannattaa hoitaa tällä viikolla, jotta paketti ehtii varmasti jouluksi perille. Keräsin omat lempparilahjaideat yhteen avuksi niille, ketkä pohtivat yhä mitä ostaisivat ja tietävät lahjansaajan tykkäävän kosmetiikasta. Voisin vannoa, että näistä tuotteista minkä vaan paketista löytäessä lahjansaaja ei tule pettymään! 

1. Smashboxin lahjapaketti (26€) sopii lähes jokaiselle meikin pohjustukseen. Paketista löytyy kaksi supersuosittua pohjustusvoidetta ja ihana kosteuttava pohjustusvesi. Mahtava tilaisuus myös itse päästä testaamaan kolmikkoa minikoossa!

2. Takuuvarmasti onnistunut lahjapaketti BeautyBlenderiltä! Meikkisieniä ei voi koskaan olla liikaa, ja tästä paketista (64,40€) löytyy neljä eri väristä sientä hienon pidikkeen kera. 

3. Meikkisudit ovat yhtä varma lahja meikkaajalle ja Real Techniquesin upea setti on nyt alennuksessa pretty.fissä (49€). Paketista löytyy kolme sutia ja ihana säilytyspussi.

4. Jos haluat panostaa isommin lahjapakettiin, käy nappaamassa Kicksistä Lancômen upea lahjapaketti (99€). Setistä löytyy kaikkia merkin suosittuja tuotteita, loistava mahdollisuus päästä testaamaan hypetettyjä tuotteita.

5. Luomivärit ovat haastava lahja jos ei tiedä lahjan saajan mausta varmuudella. Voisin kuitenkin vannoa, että Urban Decayn Ultimate Basics paletti (55,60€) sopii jokaiselle. 

6. LH Cosmeticsin Infinity (42€) on loistava monikäyttöinen paletti, joka sopii jokaisen kokoelmaan. Palettia voi käyttää muun muuassa niin varjostuksissa, poskipunana tai luomivärinä. 

7. Ihonhoidon antaminen lahjaksi on haastavaa, jos saajan ihotyypistä ei ole tietoa. Pixin Best of Bright (29,70€) sisältää kolme hypetettyä hehkua tuovaa tuotetta ja sopii lähes jokaiselle ihotyypille.

8. L'Oréalin savikasvonaamiot ovat omia lemppareitani ja eleveniltä löytyy mahtava setti missä on koko trio (24,40€)

9.  Hypetetyn Glamglown tuotteet ovat ihania, mutta hintavia. Kukaan ei varmasti harmistuisi jos paketista paljastuisi Glamglown Sexy Skincare Set (44,90€), minkä avulla pääsee testaamaan merkin tuotteita laajemmin. 

10. Jos tiedät lahjansaajalla olevan kuiva iho, on Biothermin kosteuttava joulusetti (37,20€) mahtava valinta. Ihana hemmottelusetti kosteuttamaan talven kuivattamaa ihoa! 

11. Viimeisenä muttei tietenkään vähäisimpänä lahjavinkkinä on ihana L'Occitainen Shea lahjaboksi (44,50€). Tämä kosteuttava paketti sopii hyvin herkkäihoisillekin. 

Jos pohdit yhä mistä lahjansaaja tykkäisi, loistava idea lahjaksi on myös BetteBox. Mikä onkaan parempaa kuin saada lahjapaketti joka kuukausi? BetteBoxin saa kolmeksi kuukaudeksi hintaan 56,70€ ja sen voi tilata täältä.

- Kiira

Pages