Ladataan...
Kiira K.

Postasin edellisen kerran meikkipöydästäni kaksi vuotta sitten ja siitä on hieman upgreidattu. Tällä hetkellä koen aika viihdyttävä sen, että vanhaa laatikostoa olen kutsunut nimellä meikkipöytä. Muutettiin uuteen asuntoon marraskuussa ja yhtenä vaatimuksena mulla oli, että uuteen asuntoon tehdään tilaa meikkipisteelle. Hirveästi tilaa ei pisteelle ollut, mutta olen todella tyytyväinen siihen mitä pieneen tilaan keksin. Nurkkauksestani löytyy lähes kaikki värikosmetiikka, mutta kynsilakat ja perinteiset huulipunat etsivät vielä paikkaansa. Ihon- ja vartalonhoitotuotteet löytyvät hiustuotteiden kanssa kylpyhuoneesta. 

Liikutaan ylhäältä alaspäin. Vaatekaapin seinustaan laitoin muutaman julisteen ja seinältä löytyy hyllytaso. Tasolta löytyy säilytysastioissa kaikki nestemäiset huulipunani, ja kultaisessa kukkaruukussa on huultenrajauskynät. Jeffree Star Cosmeticsin nudekitti oli pakko säilyttää kokonaisuudessaan upean pakkauksen takia, niin se löytyy muiden huulipunien päältä. 

Pöydältä löytyy siveltimet ja välineet, meikkisuihkeet ja muuta tilpehööriä. Harkitsin valollisen meikkipeilin hankkimista, mutta toistaiseksi olen ollut tyytyväinen normaaliin lamppuun jos päivänvalo ei meinaa riittää. 

 

Tykästyin Ikean meikkipöytään nähtyäni sen muiden käytössä, ja onnistuin löytämään pöydän edullisesti käytettynä. Ainoa suuri miinus jota en tajunnut ennen pöydän täyttämistä, on sen vetolaatikon ulkonevuus. Laatikko tulee juuri niin ulos kuin kuvissa näkyy, eli perimmäisiä tuotteita saa yrittää sokkona löytää laatikon uumenista. Pöytään ei kuulu tilanjakat, vaan hankin siihen aterinlaatikoita jakamaan osioita. Ikean aterinlaatikoita mahtui kaksi vierekkäin melko täydellisesti, sivulle ja taakse jäi molempiin muutama sentti ylimääräistä tilaa. Laareista löytyy kaikista oma tuotekategoriansa, ja se tekee käytöstä paljon helpompaa. 

Pöydän alta löytyy kolmen lokeron laatikosto, josta löytyy lempituotekategoriani joten ne mitä onkin kertynyt eniten. Ylimmästä laatikosta löytyy kaikki meikkivoiteet, pohjustusvoiteet ja kasvopaletit. Keskimmäisestä laatikosta löytyy pääasiassa suurikokoisia ja alimmasta taas pienempiä paletteja. Irtoripset säilyvät alimmassa laatikossa etualalla. 

Kaikki tuotteet:

Pöytä

Julisteet

Hylly

Kultainen ruukku

Muoviastiat (isot)

Muoviastiat (pienet)

Lampun jalka 

Lampun varjostin 

Peili 

Lasitarjotin

Aterinlaatikot 

Laatikosto

Postauksessa nähdyt tuotteet joita en linkannut on sellaisia minkä alkuperää en muista, tai ne on ostettu käytettyinä tietämättä alkuperäistä ostopaikkaa.

Saitko tästä vinkkejä omaan organisointiin tai olisiko vinkkejä miten saisin vielä enemmän tilaa hyödynnettyä? 

- Kiira

Ladataan...
Kiira K.

 

Tykkään pitää aina päivämeikkiin tarvittavia tuotteita meikkipussissa, sen sijaan että joka päivä kaivelisin laatikoista eri tuotteita. Inhoan kuitenkin meikkipussin tyhjentämistä pöydälle, kun tuotteita pitää onkia pussin sisuksista ja siinä menee oma aikansa. Törmäsin VelyVelyn mahtavaan meikkipusiin somessa, mutta en löytänyt mitään sivua mistä saisin tilattua neljänkympin pussukan Suomeen. Eräänä päivänä tajusin metsästää Ebayn syövereistä ja tadaa, meikkipussista löytyi halvempi versio neljällä punnalla. Versioita löytyi monia, mutta omani tilasin täältä ja tilaus tuli todella nopeasti perille. Ebay versiossa on pieniä eroja kalliimpaan versioon; siitä esimerkiksi puuttuu muutama lisätasku. 

Mikä tästä pussukasta tekee niin mahtavan? Kuvat kertovat kaiken! Pussi on pehmeää kangasta ja siinä on nauhat, joilla saa löysättyä ja kiristettyä reunoja niin kuin haluaa. Pussista saa sopivan kokoisen päivittäisille tuotteille kuin myös sinne saa mahtumaan suuren määrän tuotteita matkustaessa. Tämän jälkeen en voi kuvitella, että palaisin normaaleihin meikkipusseihin. Aivan mahtava konsepti!

Oletko jo kuullut VelyVelyn pussukasta ja aiotko tilata sen itsellesi?

- Kiira 

Bloglovin