Ladataan...
Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Sain pari kuukautta sitten testiin korelaisen ihonhoitobrändin Puriton tuotteita. Puriton tuotteet ovat luonnollisia, eläinkokeettomia ja pakkaukset on pidetty minimissään ja tehty kierrätysmateriaaleista. Purito keskittyy käyttämään 'turvallisia' ja puhtaita ainesosia tuotteissaan. Pitkän testailun jälkeen alla näkyvät kolme tuotetta nousivat ylitse muiden. Pohjustuksena; itselläni on kuiva atooppinen iho, mutta alla näkyviä tuotteita uskaltaisin melkeinpä suositella kaikille ihotyypeille. 

Hoitonesteet ovat löytäneet tiensä minun(kin) ihonhoitorutiiniini, ja Fermented Complex 94 Boosting Essencestä on noussut yksi lemppareistani. Hoitonesteet ovat muuten loistava lisä lähes jokaisen ihonhoitorutiiniin, ne kosteuttavat ihoa supertehokkaasti. Puriton hoitoneste lupaa kirkastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa. Kiinteytyksestä en osaa sanoa, mutta tämä kosteuttaa mielettömän hyvin kuivaa ihoani ja saa sen hehkumaan. Levitän nestettä iholle sormin ja se imeytyy todella nopeasti. Ei kannata muuten pelästyä putelissa puhutusta 'whitening' termistä, tuote ei valkaise ihoa vaan kirkastaa. 

Centella Green Level Buffet Serum sisältää 49% Centella Aciatacaa, joka on aasialaisessa ihonhoidossa suosittu luonnonyrtti. Seerumi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa mielettömän tehokkaasti. Ainut miinus seerumissa on melko vahva tuoksu, joka kylläkin haihtuu melko nopeasti iholta. Buffet seerumi on sopiva jokapäiväiseen käyttöön, se ei ärsytä ihoa. Sen koostumus on kuin nestemäinen geeli, tuote imeytyy ihoon nopeasti ja sopii kerrostettavaksi muidenkin seerumien kanssa.

Uutena lempipäivävoiteenani olen käyttänyt Deep Sea Pure Water Creamia. Tuotteen selostukset syvänmerenvedestä eivät oikein sano itselleni mitään, mutta tykkään tästä ehkäpä tuotteista eniten. Voide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, ja sen sanotaan sopivan myös rasvaiselle iholle. Rasvassa on melko vahva tuoksu joka tulee bergamotin öljystä, mutta haihtuu melko nopeasti tuotteen imeytyessä ihoon. Puriton rasva sopii loistavasti meikin alle, koska se imeytyy nopeasti samalla kuitenkin kosteuttaen tehokkaasti.

Puritoa saa tällä hetkellä Suomeen Ebaysta ja Amazonista tilattuna, tuotteiden hinnat pyörivät alle kahdessakympissä. 

- Kiira