Because I´m a lady

Kiitos hyvää

Ruusunnupputeen täytyy olla ehkä maailman suloisin juoma. En yhtään ihmettele että se on jo viime vuosituhannen alusta saakka ollut Kiinassa nimenomaan naisten suursuosiossa ollut yrttitee. Pehmeän makeahkon ja kevyesti kukkaisilta maistuvan teen on sanottu rauhoittavan mieltä, tekevän hyvää sydämelle, auttavan aineenvaihdunnassa ja helpottavan kuukautiskipuja.

 

Itse olen huomannut ainakin ruusunnupputeen rentouttavan vaikutuksen. En tiedä onko kysessä kyseisen ruusuteen maku, tuoksu vai ihana ulkonäkö, mutta aina kyseistä teetä nautittuani olo on mukavan seesteinen ja tyyni, ja luonnollisesti leidimäisen hienostunut.

 

Nyt raskauden lopulla olen vienyt teesöpöstelyn vielä astetta pidemmälle ja sekoittanut ruusunnuppuja vadelmanlehtiteehen, jota suositellaan siemailtavan kolmisen kuppia päivässä juuri näinä raskauden viimeisillä viikoilla. Vadelmanlehtien sanotaan vahvistavan kohtua, tehostavan supistuksia ja nopeuttavan synnytyksestä palautumista. Vadelmanlehtiteetä käytetään myös anemiaan, vatsan rauhoittamiseen ja suun tulehduksiin.

 

Kokeilkaahan siskoseni tätä kuuma kupillista lempeää naisenergiaa. Kun hämmennätte sekaan vielä nokareen hyvää kotimaista hunajaa, niin siitä ei enää teehetki ja tunnelma sulostu.
 

♥ Virpi

 

pst, ruusunnuppuja saa teekaupoista ja joistain luontaistuotekaupoista. omani ostan Ruohonjuuresta.

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Heippa Virpi, ja kiitos kivasta vinkistä! Teenautiskelijana kokeilen tätä mielelläni. En olekaan hetkeen kommentoinut, mutta taustalla vaikutan. On ollut mielettömän mukava lukea noita raskausjuttujakin. Juttusi ovat aina ihanan tunnelmallisia ja hyviä fiiliksiä viljeleviä. Ihania ajatuksia sinulle, ja kaikkea parasta! Iso hetki lähenee.. <3

Tuuli (Ei varmistettu)

Ruusuteetä, mikä ihana hemmottelujuoma!

Laura (Ei varmistettu)

Ihania kuvia nuppuseni. :)

Piia (Ei varmistettu)

Hei, mitä vadelmanlehtiteetä käytät?

:) (Ei varmistettu)

Oi, pitääkin kokeilla tuota :) Kaipasinkin jotain rentouttavaa iltaisin duunin jälkeen. Tämä nyt on ehkä tyhmä kysymys, mutta mistä ruusunnuppuja sitten saa ostettua? :D

Jenna (Ei varmistettu)

":)"-nimimerkille, Ruohonjuuresta esim :)

Mietin tänään, ku klikkailin itseni tähän, että onkohan jo iso hetki tullut? ;D

Virpi (Ei varmistettu)

Pirkko, kiva tietää että mun raskausjutut lämmittää mieltä! :) melkoista fiilistelyähän tämä aika tosiaan on. Leppoista ja samalla niiiin jännää! . Tuuli, kyllä, täydellisesti. :) . Laura, kiiiits, kun on ruusunnuput mallina, niin ei voi oikein epäonnistua. :D . Piia, olen käyttänyt Clipperin vadelmanlehtiteetä ja äitini kesällä keräämiä ja kuivaamia vadelmanlehtiä. . " :) ", Tosiaan, kuten Jennakin ohjeisti, Ruohonjuuresta ainakin saa. Varmasti myös hyvistä teekaupoista ja joistain luontaistuotekaupoista löytyy. . Jenna, hehee, täällä edelleen posotellaan yhtenä tuhtina kappaleena! Saas nähdä vaan kuinka monta päivää vielä... :)

Tiitiäinen (Ei varmistettu)

Hei! Ystäväni on raskaana ja oli ostanut Clipperin Vihreää aloe vera-teetä. Siinä oli kuitenkin lukenut, ettei sitä saa raskaana juoda. Sitten hän kävi samaisessa kaupassa uudestaan ja kysyi, mitä teetä hän voisi juoda, kun on raskaana. Hänelle myytiin Clipperin Rosehip-teetä. Kotona hän tutkaili kuitenkin pakkausta ja siinä sanottiin malvasta. Netistä hän oli löytänyt tiedon, ettei malvaa suositella raskaana oleville. Muttei paketissa kuitenkaan kielletty nauttimasta kyseistä teetä. Mietittiin, josko on sitten kyseessä eri lajike... ? Mieleeni tuli, että mitä teetä itse raskaana olet juonut?

Jon (Ei varmistettu)

Alkuun kiitos ihanasta voimaannuttavasta blogista!
Kysyisin söitkö Ohhiran probiootteja raskausaikana? Pakkauksessa kun on raskaana olevien suhteen merkintä: kysy lääkäriltäsi. Mietin vain onkohan pillereissä jotain epäsopivia ainesosia. Olen myös kummastellut kun toiset suosittelevat Macan käyttöä ja toiset taas suosittelevat välttämään Macaa sen hormoneja tasaavan vaikutuksen vuoksi. Aikamoinen viidakko tämä :) Mukavaa keväänalkua!

Kommentoi