Cupidon keittiöstä

Kiitos hyvää

Kokkailin eilen cupidon roolissa ja valmistin kahdelle ystävättärelleni rakkauden taikajuomaa. Juoman tarkoitusperänä oli se klassisin, eli miehen hurmaaminen - onneksi ei sentään saman.

 

Parhaat tehot olisi tietenkin saanut, jos lemmentoiveiden kohteena olleet miehetkin olisivat saaneet omat taikauutteensa, mutta hätätapauksessa käy se näinkin, eli kyllästää itsensä rakkausrohdoilla ja antaa oman hehkun tehdä tehtävänsä.

 

Sujauttelin sekaan lähes kaikkia kaapeistamme löytyviä afrodisiakkeja, eli lemmenrohtoja. Ruusu-uutteen ja aitovaniljan sanotaan herättävän miehissä helliä tunteita, raakakaakao, aitokaneli, mansikat ja viikunat ovat rakkausruokaklassikoita ja hunaja, siitepöly, nokkonen ja maca kruunaavat lemmentehot.

 

Rakkausjuoma

8 dl pakurikääpäteetä
pari desiä mansikoita
1 banaani
2 kuivattua viikunaa
2 tl ruusu-uutetta
½ tl aitovaniljajauhetta
½ tl kanelia
½ tl siitepölyä
1 rkl kookosöljyä
1,5 rkl kuivattua nokkosta
3 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl maca-jauhetta
1, 5 rkl hunajaa

(koristeina ruusunnupputeen nuppuja)

Keitä pakuria vedessä miedolla lämmöllä noin puoli tuntia ja anna jäähtyä. Kaada neste blenderiin ja lisää kaikki ainekset, sekoita, nauti ja rrrrakastu.

 

♥ Virpi

pst, muita testaamisen arvoisia afrodisiakkeja ovat rucola, kirsikat, granaattiomena, aprikoosi, kurpitsansiemenet, hummeri, kaviaari, osteri, artisokka, selleri, basilika, lakritsi, fenkoli, chili, inkivääri, männynsiemenet, ginseng, sahrami, shilajit-yrtti, mucuna ja dulce de leche.

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Olipa ihana ohje Virpini. Jo pelkkä raakasuklaa saa olon hehkumaan.. :) Ihania ja lämpimiä ajatuksia teen ääreltä. :)

Tiia (Ei varmistettu)

Oho, dulce de leche yllätti! Eikös se ole vähän kuin täkäläinen kondensoitu maito? :)

Rakastuttu on jo, mutta näistähän täytyy selvästi kehitellä joku kiva kynttiläillalliskombo...

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Pirkko, kyllä, raakasuklaa voi saada yksistäänkin silmät kiilumaan ja toiset käyttää sitä lähes luonnon omana "päihteenä". itse käytän raakasuklaata kovin maltillisesti ja satunnaisesti ja nyt raskausaikana en juuri lainkaan. . Tiia, juu tuo dulce de leche ei ehkä ihan yllä terveysruokien kärkeen. :) On ikään kuin kinuskia, tehty makeutetusta kondensoidusta maidosta tai täysmaidosta, sokerista, vaniljasta ja ruokasoodasta.

Sara K

Oioioi, menee testaukseen, rakkaudella ei oo rajoja. Mistä muuten ruusunnuput tai tee? Voi hyvin siellä siskoseni :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Sara, Rusunnuppuset on Ruohonjuuresta. Vastaan aina samalla tavalla kaikkiin ostokysymyksiin: ruohonjuuresta, ruohonjuuresta, ruohonjuuresta. :D (not sponsored by ruohonjuuri)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa Virpi! Ajattelin kysellä, että onko sinulla tietoa macan ja e-pillereiden yhteisvaikutuksesta? Oon jostakin kuullut, että maca saattaisi heikentää ehkäisyn tehoa? Mietin, että sinulla voisi olla jotain tietoa asiasta :) Kiitos muuten ihan mahtavasta blogista! Blogisi rinnalla olen itsekin tehnyt melkoista remonttia elämäntapoihini! Ja hyvä mieli on aina taattu kun käy vilkaisemassa täällä ja uusi postaus on ilmestynyt!

Kommentoi