How to be alone

Kiitos hyvää

♥ Virpi

(kuvat:unknown)

Kommentit

Miimu (Ei varmistettu)

Tervehdys! Tämä ei nyt mitenkään liity kyseiseen postaukseen, mutta tulipahan vain mieleeni, että sinä varmaan harrastat kuivaharjausta? Mun on pitänyt aloittaa se jo kaaaaauan sitten, mutten ole keksinyt, mistä löytäisin luonnonharjaksisen harjan. Osaisitkos neuvoa? : )

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Moikka Miimu! Arvasit oikein, kyllä harrastan. Tai itse asiassa harrastin, etenkin raskausaikana hyvinkin aktiivisesti. Nykyään vauva-arjessa nuo suihkuhetket on sen verran nopeita toimintoja, että etukäteisharjailu on jäänyt. Mutta, asiaan. Harjoja saa ainakin Stokkalta ja varmasti ekokaupoista, kuten Ruohonjuuresta, uskoisin. Myös esim. Anttilassa myydään kotimaista Rento-sarjaa, joilla hyviä kuivaharjausharjoja. Mulla on muuten teossa sellanen kroppapostaus, jossa ajattelin myös kuivaharjauksesta kirjoittaa. Eli pysy kanavalla, aiheesta lisää lil later!

elina (Ei varmistettu)

Rento-sarjaa myydään myös Saiturin pörssissä. Itse ostin kaksi eri karkeudella varustettua harjaa, eivät montaa euroa maksaneet.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Juu, itsellänikin on noista Rento-harjoista sekä pehmeämpi/vaaleampi harja että karheampi harja. Alkuun pehmeä oli parempi, mutta ihon karaistuessa siinä ei tuntunut enää ns. tehot riittävän ja piti siirtyä karheampaan.

Hosuli (Ei varmistettu) http://hosuli.blogspot.com

Hahaa, miten yhteensopivat kuva ja teksti! Tykkään.

Kommentoi