Huumeissa se on

Kiitos hyvää

Voi kuulkaas, te ihanat pienet lukijapalleroiseni, eikö tämä elämä olekin vallan hurmaavaa!

Jostain tulitetaan meikämandoliinoon sellaisia iloenergioita, että jos olisin kissa, niin nyt kyllä varmasti kehräisin lujaa, tai mitä nyt kissat tekevätkään ollessaan äärimmäisen innostuneita ja tyytyväisiä. En tiedä, olen enemmän koiraihmisiä. Koirana hökälehtäisin matalaliitoa ympäriinsä häntä ja takamus heiluen, korvat luihussa ja kieli pitkällä, välillä hyppien ja antaen märkiä pusuja jokaiselle paikalla olijalle.

Tässä nimittäin paistatellaan nyt sellaisen kirkkauden äärellä, joka auttaa näkemään selvästi sekä omat voimansa että maailman mahdollisuudet. Ja oi, miten suuret ne ovatkaan!

Ja mikä onkaan tämä verraton huume, mitä neiti on mahtanut nauttia? joku siellä yleisössä varmasti kysyy.

Ja joku toinenhan siellä sen jo tietääkin. Mikäpä muukaan kuin Elämä! Erityislaatuinen, pitkään - jopa ruhtinaalliset 32,5 vuotta kypsytetty Elämä. Elämä, jossa eletään eikä meinata, nautitaan eikä kärvistellä, tehdään rohkeita ratkaisuja, seurataan sydäntä, uskotaan tulevaan, uskotaan itseensä ja muihin ihmisiin ja tehdään sitä, mikä saa meidät hengittämään isommin ja liekkimme leiskumaan korkeammalle.

Ehkä hieman ylimalkaista maalailua, myönnän, mutta se, mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännön tasolla selvinnee teille, ja osittain myös itselleni lähitulevaisuudessa.

Mainitsemisen arvoista on myös, että lisäpotkun euforialleni antaa erityislaadukas ruoka, johon olen viime aikoina keskittynyt taas entistä enemmän. Smoothieita, tuorepuristettuja mehuja, raakaruokaherkkuja ja porkkanoita, paljon porkkanoita!

Äsken erään health coach -session vedettyäni tunsin niin vahvasti sen ihanan hehkun tuolla sydämen tienoilla, josta tunnistaa olevansa työn puolesta oikeiden asioiden äärellä, että oli pakko tulla jakamaan tämä vanha, mutta aina niin voimaannuttava oivallukseni. Kun silmät kimaltavat, on sydän asialla ja kun sydän on asialla, on suunta oikea. 

Blogaajanne elää niin kuin opettaa ja kietyttää jälleen kerran bloginsa ytimen:

Usko itseesi, usko sitä sydäntäsi, ole rohkea, nauti elämästä ja nauti niitä kasviksia!

♥ Virpi

(kuva: Chadwick Tyler)

Kommentit

Sara K

ihanaa! hyvä virpi :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

jee! :)

lindak (Ei varmistettu)

Tulipa hyvä mieli tästä, kiitos!
Ihana meininki.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

kiva että onnistuin tartuttamaan hyvän fiiliksen. :) kiitos kommentista!

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Kiitos tästä. Varsinkin viimeisen lauseen voisin maalata seinälle.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

kiitos sulle ihanasta kommentista! ja sepäs olisikin jo aikamoinen kunnianosoitus, toi seinälle maalaaminen, heh. :)

Jenna (Ei varmistettu)

Ihana Virpi!
Tulipa niin hyvä mieli tästä postauksesta:)
Ja apua en usko että olet 32,5 vuotta, näytät niin nuorekkaalta!;)

Keep up the good work!!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No hei kiitos ihana Jenna. You too, keep up the good work! ja hahaa, juu, olen nuorekas ikäneito! 

Idu (Ei varmistettu)

Voi pojat. Onko parempaa postausta aamun aloitukseksi?! Kiitos.

Ja hei pääseekö sua koskaan (tai siis joskus jos sua pääsee) kuuntelemaan livenä tai tapaamaan livenä ja jutskailemaan niin huutele täällä, huutelethan!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos ja Ole hyvä. Ja minähän huutelen! 

DRa (Ei varmistettu)

Kerrassaan mahtavan upeata ajatusten jakoa !!! Mahtavaa luettavaa ja energisoivaa :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos! Nämä kommenttinne energisoivat mua! Hyvää synergiaa siis.

Elina (Ei varmistettu)

Aivan ihana juttu! :) Ja tuli juuri eteeni oikeana päivänä ;) olin tänään täysin liekeissä työni vuoksi ja tuntui, että olin haljeta onnesta, uskon hehkuvani ja antavani muillekin intoa ja energiaa ympärilläni. Juuri tänä päivänä rakastin työtäni ja kaikkea... etenkin omenia, joita popsin monen monta päivässä :) Minustakin, kaikki lähtee siitä mitä itselleen syöttää, ravintona ja ajatuksina.. kaikkea hyvää uuteen vuoteesi...

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kaunista uutta vuotta sinnekin! :)

Laura (Ei varmistettu)

Kirjoitat aina niin ihanan pirteitä ja elämäniloisia juttuja! Blogisi lukeminen kohottaa mielialaa kurjimpinakin päivinä.

Nyt on ehkä pakko jakaa eräs asia, jota ei olisi ehkä tapahtunut ilman blogiasi: aloitin opiskelut IIN:ssä! Sain joulukuussa sähköpostiin hyvän tarjouksen, joka oli voimassa vain hetken. Olin harkinnut health couchin opintoja jo vuoden päivät, mutta en kokenut millään muotoa olevani valmis. Terveyteni ja terveelliset elämäntapani olivat ottaneet takapakkia jo hyvän aikaa. Vaikka väittäisin tietäväni jo yhtä sun toista ravinnosta ja "primary foodeista", toteutus omassa elämässä tökki jokseenkin pahasti. Päätin kuitenkin soittaa kouluun hetken mielijohteesta.

Sen jälkeen olotila on vaihdellut paniikin ja valtavan innostuksen välillä. Paniikki alkaa pikku hiljaa hiipua ja huima onnellisuuden tunne tulla tilalle - vihdoin alan päästä eteenpäin, kohti unelmia :)

Suurkiitos siis sinulle, olet inspiroinut minua tämän askeleen ottamisessa!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No Vaude! Onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Toivon että tykkäät koulusta. Tai itse asiassa uskon että tykkäät, sillä en tiedä ketään IIN:istä valmistunutta, joka ei olisi tykännyt, ja paljon. Innostavaa ja inspiroivaa opintovuotta siis. Oijoi, mikä matka sulla onkaan edessä. :) Ja aivan huikeaa, että blogini on voinut edesauttaa tässä!

Heleä (Ei varmistettu)

Ihana, ihana kirjoitus! Ihanaa kun muutkin ovat välillä positiivisuus"hörhöjä"! Ja ulkonakin mitä kaunein pakkaspäivä! Kiitos sulle Virpi! <3

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos! :)

Viola (Ei varmistettu) http://wellabe.wordpress.com

Ah ihanaa energiaa sain sun postauksesta! Juuri tänään kun hieman jouduin kyseenalaistamaan omia hullun suuria suunnitelmiani... Mutta kaikki merkit viittaavat koko ajan menemään etiäpäin ja niin teki tämä ihanainen postauskin... Jee! Vika lause oli hieno tiivistys sun blogin hengestä! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Ehottomasti, etiäpäin! Ainut suunta mikä pitää elossa. :) Ja onnea ja urheutta suunnitelmiisi!

Julia (Ei varmistettu)

Jeeee, bingo!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

jee. :)

Päivi Haanpää (Ei varmistettu) http://paivihaanpaa.wordpress.com

Ihanaa lukea tällaista! Aivan liian usein ihmiset valittavat elämäänsä, inhoavat työtään ja jupisevat kaikesta - sijansa sillekin, mutta onpa upeaa lukea myös tällaista: että kaikki on kohdallaan, elämä on nautinto ja energiaa muillekin asti jaettavaksi.

Olotilasi jatkukoon!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Erityisen huippua on huomata, että sen oman energiapiikin voi näinkin helposti jakaa ja saada hyvät vibat dominoefektinä eteen päin. Upiaa. :) Kiitos sullekin kommentoinnista, ja leppoisia olotiloja!

Mari (Ei varmistettu) http://vakitukko.blogspot.com

Elämähumala <3

Mari (Ei varmistettu) http://vakitukko.blogspot.com

Tai siis ♥

Donna (Ei varmistettu)

Hei! Oletko missä opiskellut hyvinvointivalmentajaksi ja onko sinulla muita ammatteja? En äkkiseltään löytänyt tietoa aiemmista kirjoituksista ja kiinnostaisi kovasti työ hyvinvoinnin parissa... :)

Kommentoi