Kiitos Hyvää ♥ Shasa

Kiitos hyvää

Nyt kaikki jyväskyläläiset tai Jyväskylän hoodeilla hortoilevat huomio! Sikäli mikäli et vielä tiennyt, on Jyväskylään avattu parisen kuukautta sitten maailman ensimmäiseksi smootilaksi itseään tituleeraava smoothiebaari nimeltä Shasa. Asenne ja sapuskat ovat tässä mestassa kohdillaan. Tarjolla on laadukkaista ja puhtaista aineksista valmistettuja smoothieita, luomukahvia ja luomuteetä, itse tehtyä raakasuklaata ja superfoodeja mukaan ostettavaksi. 

Itselläni kyseessä on toistaiseksi netti-ihastus, sillä en ole vielä päässyt visiteeraamaan Shasassa paikan päällä. Mutta kaikki mitä olen smootilasta lukenut ja kokemuksia kuullut, vaikuttavat vain ja ainoastaan kunnioitettavalta.

Sivuillaan pojat kertovat Shasan syntytarinasta näin: "Shasan on perustanut kolme kaveria: Joona, Pessi ja Aki. Tämän tarinan kolmen kaverin tiet kohtasivat syksyllä 2010. Kaikilla kolmella oli sama syy lähteä tähän mukaan. Me kaikki halusimme kertoa muille, kuinka positiivisesti siirtyminen luomuun ja superfoodeihin on vaikuttanut meihin.(...)Missiomme on Suomi foodeille! Tarkoituksenamme ei ole pyytää tai vaatia ketään luopumaan mistään, toivomme että voisimme näyttää kuinka helppoa joitakin epäterveellisiä aineita olisi korvata hyvillä vaihtoehdoilla."

Vovde.

Ja se, mistä haluan nyt erityisesti hehkuttaa on, että tästä hetkestä lähtien Shasassa on tarjolla Kiitos Hyvää -nimikkosmoothieta! Jee!

Lisäksi Kiitos hyvää -smoothien ostaja saa kaupantekijäisiksi tammikuun Trendin, joka on, kuinkas muutenkaan kuin hyvinvointinumero. Jee! Ja on muuten supersoma ja sisällöltäänkin ihana lehti, vaikka itse sanonkin! Tämä äiti on hyvin ylpeä.

(imelänmairea äitiyskuva)

Kaikki Hyvikset suunnatkaa siis askeleenne Shasaan - Voitte luottaa, että tarjolla on vain hyviksille sopivaa hyvisruokaa. Ei huijauksen makuista höttöä tai muita myrkkyjä.

Ja tässä vielä Pessi Peuran (<tsekkaa blogi!) tähdittämä Shasan Kiitos hyvää -smoothieohje kaikille teille kokeiltavaksi jotka eivät Jyväskylään asti irtoa.

(Huippua asennetta kuvaavana anekdoottina vielä kerrottakoon, että kun tiedustelin Pessiltä, voinko jakaa smoothieohjetta blogissani, vai onko kyseessä liikesalaisuus, oli vastaus seuraava: "Meillä ei mikään ole salaista, eli reseptin saa julkaista." My kind of attitude.)

Kiitos Hyvää -smoothie

-Noin desi luomucashewpähkinöitä
-Ruokalusikallinen luomukookosöljyä
-Pari ruokalusikallista Mesquite-jauhetta
-Puolikas banaani
-Makeutukseen vanilja-agave-siirappia tai juoksevaa hunajaa
-Puhdasta vettä

♥ Virpi

Kommentit

ohhoh (Ei varmistettu)

Onnea vaan tekijöille! Tuleeko noita smootiejuttuja muualle kuin Jyväskylään?

Jay (Ei varmistettu)

Onneksi olen juuri lähdössä Jyväskylään!

Pessi (Ei varmistettu)

Smootiejuttuja tulossa siis muihinkin kaupunkeihin. Parhaillaan etsitään Tampereelta liiketiloja, mutta kiven alla tuntuu olevan. Joka tapauksessa avaamme ensi vuonna ainakin kolme uutta liikettä muualle maailmaan :)

r. (Ei varmistettu)

pystyykö tota trendin terveysnumeroa enää ostamaan mistään?! nimim. pikkuisen myöhässä...

Virpi (Ei varmistettu)

r, kirppareilta voi hyvällä tuurilla löytää. :)

bovave (Ei varmistettu) https://simplesurvey.xyz/mybkexperience/

While this applies to any company in any industry, it is even truer when it comes to restaurants.

Kommentoi