Kiitos Hyvää

Hei!

Tervetuloa uuteen hyvinvointiblogiini – ja toivottavasti tulevaan lempiblogiisi!

Nimeni on Virpi ja olen hyvinvoinnista, puhtaasta ravinteikkaasta ruuasta ja suorituskyvyn ja mielialan parantamisesta kiinnostunut Trendin toimittaja & tuottaja. Tarkoituksenani tässä blogissa on jakaa ajatuksia terveydestä ja seikkailla avarakatseisesti hyvinvoinnin maailmassa. Haluan tehdä blogistani paikan, josta voit saada ideoita ja inspiraatiota oman vointisi kohentamiseen.

Tämä ei ole absoluuttisten totuuksien jakelupiste. Sen sijaan haluan rakentaa tästä hyvänolonhuoneen, joka tarjoaa virtuaalista valohoitoa ja hyviä fiiliksiä.

Unelmani olisi, että saisin teistä lukijoista aktiivisen ja osallistuvan joukon, jolloin voisimme jakaa ideoita, innostaa toisiamme ja mahdollisesti joskus myös tavata livenä.

Olen opiskellut hyvinvointiasioita paljon itsenäisesti. Luen alan kirjoja, katson videoita, seuraan blogeja ja osallistun seminaareihin. Tiedonjanoni hyvinvointiasioissa on kyltymätön! Tällä alalla olen kuitenkin opiskelija. Mutta mielestäni parhaat asiantuntijat ovatkin ikuisia opiskelijoita. He päivittävät jatkuvasti käsityksiään, jakavat tietoa ja oppivat samalla, jopa niiltä, joille tietoaan jakavat. Juuri tämän haluaisin tapahtuvan blogissani. Laitetaan siis hyvä kiertoon. Viisastutaan yhdessä, voidaan paremmin, saavutetaan superterveys ja herätään joka aamu kroppa kunnossa ja mieli täynnä intoa! Ja jatkossa kun meiltä kysytään ”Mitä kuuluu?”, voimme vilpittömästi vastata ”Kiitos Hyvää.” tai ”Kiitos kokoajan parempaa.” tai ”Helvetin hyvää, itse asiassa!”

Juuri tästä on hyvä aloittaa.

♥ Virpi

 

Kommentit (16)
  1. s9sj8a tkxsflncthdf, [url=http://npznbetmmuam.com/]npznbetmmuam[/url], [link=http://fnjmxmqmdptj.com/]fnjmxmqmdptj[/link], http://knxnppksqvnv.com/

  2. Never seen a bteter post! ICOCBW

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *