Let love in

Kiitos hyvää

"Ihminen on osa ajan ja tilan rajoittamaa kokonaisuutta, jota kutsumme "universumiksi". Hän kokee itsensä, ajatuksensa ja tunteensa kaikesta muusta erilliseksi. Moinen on tietoisuuden synnyttämä optinen harha, joka on kuin vankila ja estää ihmistä keskittymästä muihin kuin omiin toiveisiinsa ja kiintymästä muihin kuin kaikkein läheisimpiinsä. Meidän on murtauduttava ulos tästä vankilasta ja ulotettava rakkautemme koskemaan kaikkia elollisia olentoja ja luontoa koko sen kauneudessa. Kukaan ei onnistu tässä täydellisesti, mutta jo pelkkä ponnistelu sitä kohti on osa vapautumista ja luo pohjan sisäiselle turvallisuudentunteelle." -Albert Einstein

♥ Virpi

Kommentit

erika (Ei varmistettu)

Kaipailisin enemmän niitä sun ruokajuttuja ja varsinkin reseptejä! Ei silleen ettei myös tällaset postaukset olis ihania, nää lainaukset ja sun kirjotukset pistää aina miettimään ja saa hyvälle tuulelle :)

Virpi (Ei varmistettu)

erika, Arvaa vaan kaipaanko minäkin! :D Vauvan tultua ei vaan juuri ole ollut aikaa tehdä ruokaeksperimenttejä ja kokkailla, saati kuvailla ja postailla reseptejä. Mutta eiköhän tässä taas joku päivä siihenkin taivuta. :)

Kommentoi