A niin kuin Avokado ja B niin kuin Bäärynä

Lounaani syntyi, kun tämän hetken lempiainekseni kohtasivat samalla pedillä.

Roomansalaattia

Rucolaa

Päärynää

Avokadoa

Tuoretta taatelia

Fetajuustoa

Mantelirouhetta (Ylijäämää edellisen postaukseni reseptistä)

Tuoretta minttua

♥ Virpi

pst, Seuraa blogiani Bloglovinin avulla. (huom: blogin Bloglovin-osoite on muuttunut!)

Kommentit

Jutta (Ei varmistettu) http://jolie.fi/kaunis-paiva-tanaan/

Kuulostaapa herkulta! Minttu on tällä hetkellä omallakin salaattilautasella, joka päivä.

Virpi Mikkonen

Minttu on kyllä mahetsu ja monipuolinen yrtti. Menee itselläkin mm. leivonnaisiin, teehen ja salaatteihin.

Merituuli (Ei varmistettu)

Vau, todella todella herkullisen näköistä! Pitänee itsekin kokeilla!

http://maailmamania.omablogi.fi/

Virpi Mikkonen

Herkullinen, kyllä, oikea sana tässä kohtaa. Kiva blogi sulla muuten!

Merituuli (Ei varmistettu)

Voi kiitos hirmusti! Oon vallan ihastunut sinun blogiisi. Niin hyviä ajatuksia höystettynä esteettisillä ja silmää hivelevillä kuvilla. Odotan innolla lisää postauksia ja vanhojen esiin marssia!

Ninni (Ei varmistettu)

Hei, voisitko joskus laittaa vielä näkyville Ruusun Turmio postauksesi? Haluaisin ehdottomasti lukea sen ja kokeilla vinkkejäsi jos vaikka saisin itsekkin apua tähän ihooni :)

Virpi Mikkonen

Ihan ehdottomasti! Valitettavasti juttuarkiston näkyvyys ei tällä hetkellä ole itsestäni kiinni. Sivustouudistuksen jälkeen vanhat jutut hävisivät näkyvistä, mutta tekevät kuulemma paluutta mahd. pian.  Toivotaan että kotiutuvat äkkiä. Moni niitä on kaipaillut. Tässä kuitenkin tähän hätään muutama vinkki, jotka poimin vanhasta word-dokumentista: 

 

-Kokonaisvaltainen ruokavalion puhdistus. Pois einekset, lisäaineet, valkoinen sokeri ja viljat, eläinkunnantuotteet minimin minimiin (lvoivat lisätä kehossa olevia tulehdustiloja), ruokavalioon paljon puhtaita ja tuoreita kasviksia.

-D-vitamiinikapselit, annostuksella 125 mikrogrammaa päivässä. (Itsellä käytössä Now Foodsin 5000 IU. Myös suihkutettavassa muodossa olevat D-vitamiinit ovat suositeltavia ja hyvin imeytyviä)

-Laadukkaat Probiootit. Hyvien maitohappokapseleiden päivittäinen nauttiminen on tehnyt ihmeitä. Tehokkaat Dr. Ohhiran kapselit helpottavat oloa kuulemani mukaan lähes vaivassa kuin vaivassa.

-Hyvät rasvat ravinnossa, mm. avokadot, pähkinät, siemenet. Rasvalisänä Udo´s Oil Blend.

 

-Immuniteettia tukevat ravintolisät ja rohdot: Pakurikääpä, nokkonen, Schisandra, Neem ja Cat´s Claw.

-Ulkoilu. Joka iltaiset kävelylenkit meren rannalla ilman meikkiä. Iho rakastaa happiherkuttelua!

-Hellävaraiset ihonhoitotuotteet. Voimakkaat kemikaalit, hajusteet ja muut ärsykkeet pois kosmetiikasta. Mitä vähemmän pesee ja voitelee ja hinkkaa ihoa voimakkailla tuotteilla, sen parempi.

-Merisuolanaamio. Puhdista iho, kosteuta kasvot ja levitä iholle puhdistamatonta merisuolaa. Anna vaikuttaa 10-30 minuuttia. Huuhtele iho. Voi toistaa useampana päivänä viikossa.

-Akupunktio. Prometheus instituutin tiloissa vastaanottoa pitävä Raimo Lindroos poisti kropastani liikaa kuumuutta. Samalla puhdistettiin myös maksaa, jotta myrkyt poistuvat ja elimistö pääsee uudistumaan.

-Viilentävät ja emäksisöivät ruoka-aineet. Esimerkiksi paljon vihreää, kurkkua, parsaa, pinaattia, vesimeloonia ja päärynää.

-Ruokavaliosta pois "Kuumentavat" ruoka-aineet, kuten kahvit, tuliset mausteet ja suklaa).

-Rauhoittuminen, meditoiminen ja syvähengittely.

-Oman naamavärkin hyväksyminen läikkineen kaikkineen, mielikuvaharjoitukset terveestä ihosta ja vahva päätös paranemisesta.  

Suvi (Ei varmistettu)

Mäkin kaipailisin vanhoja tekstejäsi, niitä odotellessa :). Miten muuten, voiko minttua laittaa ihan jonkun teen kanssa vai vaan kuuman veden vai miten? Koskaan kun ei varmaan voi syödä liian hyvin ja oon aatellut et vois käyttää yrttejä enemmän mut sit on aina se vaikeus et mitäs niillä tekee. Ettei käy niin et käyttää kerran johonkin ja suurin osa nuupahtaa pois kun ei tiiä mitä tekis. Hmm, joku juttu oli vielä mielessä, mut meni pois mielestä.

Virpi Mikkonen

Voit lisätä esimerkiksi tuoreita mintunlehtiä kuumaan veteen ja maustaa vaikka sitruunalla/limellä ja hunajalla, tai sitten lisätä jonkun valmiin teen joukkoon. Toki yrtit voi aina kuivattaa ja käyttää sitten kuivattuina teetä maustamaan. Testaile ihmeessä! Ja tule kertomaan sitten kun tulee mieleen se unohtunut juttu. :)

Kommentoi