Parempi päivä jälkeen

Kiitos hyvää

Näin viikonlopun Flow-festivaalien jälkitunnelmissa jaan kanssanne smoothiereseptin, jonka on määrä helpottaa elämää silloin, kun edellisen illan ilakoinnit ovat saaneet lisäsäväystä alkoholista. Vaikka juoma toimii ilahduttavasti missä tahansa olotilassa, niin nimesin juoman krapulasmoothieksi, koska siihen tilaan ja tarpeeseen se on kuin luotu.

Kyseinen smoothie muun muassa nesteyttää, palauttaa elektrolyyttejä, antaa B- ja C-vitamiineja, tehostaa maksan puhdistustoimintaa ja lieventää pahoinvointia, jotka kaikki ovat tarpeen silloin kun alkoholilla on ollut osuutta asiaan.

Juoman tähtinäyttelijänä toimii armas mikrolevämme Chlorella, jonka on todettu helpottavan huomattavasti krapulaa, etenkin kun sitä nauttii noin 10-15 puristetta tai 1 tl jauhetta ennen illanviettoa, ennen nukkumaan menoa ja aamulla.

Hyvinvointiblogaajan roolissa en voi tietenkään kannustaa ketään kiskaisemaan krapulaan johtavia kännejä, mutta jos sellainen oikku on sattunut tapahtumaan, niin muista Chlorella ja tämä elämälle vihreää valoa näyttävä smoothie.

♥ Virpi

Kommentit

Hannamariah (Ei varmistettu) http://hannamariahh.blogspot.fi/

Heh, oli hauska tavata Flowssa! T: Maijun (?) kaverin Lauran kaveri Hanna :D

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei juu, kiva ku bongasit! :)

Kommentoi