Pilvi vain

Suhtautua tunteisiinsa samalla keveydellä kuin taivaalla leijailevaan pilvenhattaraan, joka lipuu ylle, muuttaa alati muotoaan ja katoaa lopulta taivaankannen taa tehden tilaa taas uusille ja uusille lajitovereilleen.

 

Olla juuttumatta tunteisiinsa, olla samaistamatta itseään niihin.

 

Tunteesi eivät ole sinä. Tunteesi eivät ole identiteettisi kivijalka, vain omien ajatustesi taivaalle puhaltama pilvilinna.

 

Melankoliapilvi, kateuspilvi, pelkopilvi, tulevat ja menevät.

 

Älä mieti liikoja, äläkä takerru. Päästä irti ja hyväksy jokainen mielesi hattara sellaisena kuin se sinulle tänään näyttäytyy. Älä pelkää.

 

Päästä pilvesi irti. Perusta se tänään, henkilökohtainen tunteittesi vapautusrintama.

 

♥ Virpi

Kommentit

Veera1 (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus. Kauniita ajatuksia, jotka pitää pistää muistiin!

oneGear (Ei varmistettu)

Ihana Virpi :)

ananas (Ei varmistettu)

sinne menivät ilopilvi, kiitollisuuspilvi, innostuspilvi ja ihastuspilvikin, onpa tyhjä olo. no uusia tulee kai niitäkin...

emma (Ei varmistettu)

Kiitos ! Tää tuli niin oikeeseen saumaan .

noora (Ei varmistettu)

Osuinpas tänne taas juuri nyt, kun oli tarkoitus lukea tämä. Tärkeä pilvipointti, mikä pitää pitää mielessä :)

Katarina (Ei varmistettu)

Kiittää haluan minäkin. Ajatuksesi olivat niin osuvia tähän päivään ja tunnetilaan. Nyt voin huoletta päästää pilvestä irti ja siirtyä eteenpäin.

Ensimmäistä kertaa kommentoin, mutta olen lukenut tekstejäsi jo jonkin aikaa. Olet ihana! :)

anna (Ei varmistettu)

Juuri tähän olen viime aikoina kiinnittänyt huomiota! Upeaa tunnistaa negatiiviset tunteet ja muistaa niiden hetkinä, että positiiviset lipuvat pian tilalle. Kiitos Virpi!

Sanna (Ei varmistettu)

Ensimmäistä kertaa koskaan repesin itkemään lukiessani blogikirjoitusta. Ehkä minäkin päästän pilvet taivaalle ja lakkaan tuntemasta niistä syyllisyyttä. Kiitos tästä. Oikeasti.

adelaide (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta tekstistä! Nuo sanat iskivät tajuntaan erityisen voimakkaasti tänään, kun töissä kokemani vihan tunteet jäivät päälle..

anni (Ei varmistettu)

Kiitos. Kiitos tästä.
<3

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei te kaikki armaat kommentoijat! Pahoittelut, että en ole aiemmin reagoinut, pitänyt tässä "kiirettä" lomaillessa. :) Mutta kiiiiitos viesteistänne, todella ihania olivat. On se vaan aina niin hienoa kuulla/lukea jos jokin oma pieni kirjoitus on saanut hyvää fiilistä aikaan toisissa. PRICELESS.

Kommentoi