Sleep to dream

 harmaiden päivien haaveet ja kylmien öiden unet...

♥ Virpi

(kuvat:unknown)

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

<3 unelmia. Mitä lämpimin halaus, olemme samalla aaltopituudella.

Pirkko (Ei varmistettu)

<3 Unelmia. Mitä lämpimin halaus sinulle, olemme samalla aaltopituudella.

(Ei varmistettu)

Pitäisihän sun nyt viitata kuitenkin mistä kuvat on otettu vaikket alkuperää tietäisikään..

Virpi Mikkonen

Pirkko, jostain syystä jos aloittaa viestit <3-merkillä, niin näkyviin ei tule mitään. :( spostissa näkyi kuitenkin koko viestisi: "<3 Unelmia. Mit? l?mpimin halaus sinulle, olemme samalla aaltopituudella." .

Virpi Mikkonen

nimimerkittömälle, niin, paitsi jos ei tiedä sitäkään. ;) latailen nimittäin kuvia koneelleni aina kun kiva osuu kohdalle, enkä merkitse sivuja ylös, jos kyseessä ns. kuvablogi, jotka kierrättävät päivittäin lukuisia kuvia toisten samanlaisten kuvablogien kanssa ilman lähdetietoja. kuvan alkuperäisottajaa on niistä mahdoton metsästää. en myöskään jaksa jälkikäteen nähdä sitä vaivaa että lähtisin etsimään että mistähän tämän kuvan latasin, se ei ole mielestäni näissä tapauksissa ole edes relevanttia. jos ottaja/tekijä olisi mainittu alunperin, olisin merkannut sen ylös.

Pirkko (Ei varmistettu)

Kiitos Virpi, hyvä tietää. Joskus on mielestäni kommentointi onnistunut siltikin. Hyvä, että näit itse viestin, ja kiva, jos se lämmitti mieltäsi. :)

hunaja (Ei varmistettu)

Hei Virpi! Ei kyllä liity aiheeseen ollenkaan, mutta kysynpä kuitenkin. :) Eli, olen tässä tänään kahlannut blogiasi alusta asti läpi, ihanaa luettavaa! Postauksesi raa'asta luomuhunajasta sai minutkin innostumaan, olen hunajan ystävä ja ajatellut, että voisihan sitä ulkoisestikin kokeilla. Kasvojen pesun yhteydessä esim., jonkinlaisia iho-ongelmia kun kerran on. Kirjoitit Manuka-hunajasta joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, mutta juuri nyt budjettini ei anna periksi sen ostolle. Löysin tällaisen mahdollisesti vastaavan tuotteen http://xoco.fi/kauppa/tuote/pohjois-karjalan-hunaja-450g-luomu ja haluaisinkin kysyä, mitä luulet, ajaakohan asiansa? Tietenkään ei voi olla varma kokeilematta, mutta miltä mielestäsi vaikuttaa? :)

Soikku http://hyvinvointiloki.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Voi miten ihana ja raikas postaus! Tuli iloinen mutta levollinen mieli, nyt on hyvä käydä nukkumaan. :)

Virpi Mikkonen

hunaja, kuumentamaton kotimainen luomu hunaja kuulostaa kyllä oikein hyvältä. Se miten iho siihen sitten reagoi on kovin yksilöllistä, mutta kannattaa ehdottomasti koklata! Tsekkaisin myös tämän videon: http://www.youtube.com/watch?v=Ks1zPu-MDr0&feature=channel . Soikku, kiva että tuli kiva olo. :)

Rennifer (Ei varmistettu)

Damn, I wish I could think of soemhting smart like that!

yxjjcwk (Ei varmistettu)

A7Z8BY kdcecpzxtcwl

ycvthivqml (Ei varmistettu)

bcf2Ms sfasqhmuqjzb

Kommentoi