Suolattu surffitukka

Erilaisia kaunistautumisvinkkejä toivotaan minulta tuon tuostakin, mutta toistaiseksi olen jostain mystisestä syystä melko harvakseltaan kirjoitellut kyseisestä aiheesta, vaikka luonnollinen kauneudenhoito on hyvinkin olennainen osa hyvinvointia. Vakaa aikomukseni kuitenkin on jatkossa tuoda hieman useammin postauksiini myös kauneusteemaa, sillä se tuntuu useita teitä kovasti kiinnostavan.

 

Tässäpä alkaneen kesäkauden kunniaksi ehdotonta lemppariainettani, eli merisuolaa sisältävä vinkki hiusten muotoiluun. Kyseessä ei ole varsinainen hoitotuote, vaikkakin tuotteen tuoma hiusten pörröisyys voikin joskus korreloida suorassa suhteessa mielen pirteyden kanssa. 

Tuuheuttava suolasuihke
Tee näin: Hommaa tyhjä suihkepullo, lisää pulloon noin pari desiä vettä, noin ruokalusikallinen merisuolaa ja muutama tippa juoksevaa kasviöljyä, kuten manteliöljyä. Öljyn lisääminen suihkeeseen tasoittaa suolan kuivattavaa vaikutusta. Ravista pulloa, jotta kaikki ainekset sekoittuvat. Suihkuttele suihketta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Rutistele hiukset sotkuisille surffilaineille tai käytä suihketta karheuttamaan hiuksia esimerkiksi ennen letitystä. Ja kas, huolettoman hulvakas rantafiilis, tai vähintään rantalook on taattu.

♥ Virpi

pst, Tsekkaa myös postaukseni suolan käytöstä ihonhoidossa

Kommentit

Miimu (Ei varmistettu)

Kiitos paljon, tulee varmasti kokeiltua! Voiko tuohon käyttää rypsi-, kookos- tai oliiviöljyä?

krista (Ei varmistettu)

Nostan tuonne "Äidin vadelmakakku" -reseptin sisältäneeseen postaukseen kirjoittamani viestin, koska uskon sen jääneen huomaamatta:

"Hei ja kiitos ihanasta blogista! Positiivisuutesi ja ihana elämänasenteesi tarttuu ja minulla on tapana vierailla täällä, jos meinaan unohtaa miten ihanaa elämä on :) Asiani koskee myös blenderiäsi/monitoimikonettasi - mikä kone sinulla on käytössä ja voitko suositella? Itse etsisin laitetta, jolla voi tehdä pähkinöistä voita ja raakakakkupohjien tämän reseptin tapaan, plussaa olisi myös, jos jäisiä marjoja jne. voisi soseuttaa. Vitamix on tiettävästi erinomainen, mutta on hinnaltaankin aika ronski opiskelijan kukkarolle. Siispä toivoisin laitetta parinsadan euron hintaluokasta, osaisitko suositella jotain sopivaa? :) Kiitos kovasti vaivannäöstäsi!"

Virpi Mikkonen

Miimu, kookosöjy on juoksevaa vain lämpimässä, joten se ei ehkä ole paras mahdollinen vaihtoehto tähän. Oliiviöljy saattaa olla liian paksu, mutta voit toki kokeilla, lisää kuitenkin vain hyvin vähän, ettet saa rasvislookia! :)

Eskimo (Ei varmistettu)

Mahtava vinkki! Kuinka kauan tuo sekoitus säilyy?

pumpuli (Ei varmistettu)

pakko sanoa, että olet aivan uskomattoman kaunis ihminen

Sara (Ei varmistettu)

Täytyy kokeilla, kuinka kauan säilyy? (:

S (Ei varmistettu)

Loistopostaus! Mun moni surffarikaveri ottaa reissuiltaan merivettä suihkepulloon mukaan. Tää pitää kertoo vinkkivitosena eteen päin, ettei aina TARVI matkustaa kauas meriveden takia :D

Virpi Mikkonen

krista, Vitamixillä surauttelen tätä nykyä seokseni, sillä nuo edullisemmat pelit pettivät itselläni aina ennemmin tai myöhemmin. KitchenAidilta ja Kenwoodilta saa parilla sadalla suht hyvät pelit, mutta noiden pähkinävoiden ym. tekoon tarvitsee ehkä vielä sauvasekoittimen, josta löytyy lisävarusteena kuivamylly. . Eskimo & Sara, hmm, paha sanoa mitään tarkkaa säilyvyydestä. Viileässä säilytettynä varmasti parisen viikkoa. Seosta täytyy aina vain joka käyttökerralla muistaa sekoittaa ennen suihkimista. . pumpuli, oi kiitos, kommentistasi päätellen niin sinäkin. :)

Virpi Mikkonen

S, hahaa, kyllä, tämä on köyhän / pohjoisen naisen vastine!

Sivi (Ei varmistettu)

Olipa näpsä vinkki, kiitoksia! Monta kärpästä yhdellä iskulla: luonnollisuus ja huokeus, eikä myöskään tarvitse selvittää, onko tuotetta testattu eläinkokeilla ;) Ja lopputulos: hyvältä näyttää.

krista (Ei varmistettu)

Paljon kiitoksia vastauksesta! :) Pitää tarkastella noita vaihtoehtoja ja mietiskellä, josko sitä sittenkin Vitamixiin säästäisi. En missään nimessä haluaisi ostaa mitään kertakäyttökamaa ja on ikävää, jos kaikki muut paitsi Vitamix tuppaavat hc-käyttäjällä sellaista olemaan.

Maria (Ei varmistettu)

Pitääpä kokeilla ;) ! Ja on muuten erityisen kaunis kuva toi ihan viimeinen <3

http://dejiss.blogspot.com

Joba (Ei varmistettu)

Mistä oot saannut tuon pullon? Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa vastaavaa, mutta ei ole löytynyt! Apua!

Kommentoi