Tämä on merkki

Kiitos hyvää

Kovin usein isojen valintatilanteiden edessä jäämme odottamaan jotain suurta merkkiä, joka kertoisi meille mitä meidän tulisi tehdä, mihin suuntaan kääntyä.

Ja kuinka usein jämähdämme seisomaan valintojen edessä risteykseen, ihan vain sen takia, että emme vain uskalla valita sitä tietä, joka tuntuu meistä houkuttelevammalta, sitä minne innostuksemme ja sisäinen palomme meitä ajaisi.

Odotamme, odotamme, turhaudumme, pelkäämme ja odotamme.

Eripuraisten äänien ja mielipiteiden kisaillessa päässämme luulemme, että emme enää edes itse tiedä mitä haluamme. Emme erota omaa haluamme ulkopuolisista mielipiteistä, toiveista, järkeilyistä tai painostuksista.

Yksi rehellinen ja klassinen tapa valintatilanteiden ratkaisemisessa on kolikon heittäminen. Toimii omalla tavallaan myös tässä: Jos pähkäilet kahden vaihtoehdon välillä ja luulet, että et tiedä kumpaa vaihtoehtoista haluat enemmän, heitä kruunaa ja klaavaa. Sillä hetkellä kun kolikko on ilmassa, tiedät kummin päin toivot kolikon laskeutuvan käteesi - tiedät mitä haluat.

Ja jos vielä senkin jälkeen jäät odottamaan merkkiä:

♥ Virpi

Kommentit

Noora (Ei varmistettu)

Hei Virpi! Olisiko mahdollista että lisäisit tänne sivuillesi flunssanhoito puuron reseptin? Olen yrittänyt etsiä sitä,mutta mistään en löydä ja muistan vain että puuroon tuli inkivääriä ja purjosipulia..kurkku kipuilee ja haluaisin välttää räkätaudin. Kiitos aivan mahtavasta blogistasi! Kaunista syksyä :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Toiveesi on toteutettu! Postasin juuri puuroreseptin ja muut flunssanhoitovinkkini uudemman kerran. Ihanaa syksyä ja hyvää vointia!

Lauranen (Ei varmistettu)

Olipa taas ajankohtainen poistaus!! Universumi tuntuu vihjaavan että minun pitäis nyt siirtyä elämässä eteenpäin..
Hei tuosta Nooran kommenttista tuli mieleen, että voisitko ehä tehdä postauksen energisyydestä ja esim siihen vaikuttavista ruuista? Sopisi varmaan muillekin piemenevässä syksyssä tallusteleville.:) Kiitos tästäkin postauksesta!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hyvä idea, tuo energisyyden lisääminen siis! Laitan tekoon tässä lähitulevaisuudessa. :)

Kommentoi