Unelmien vuosi 2012 -kilpailu

Kirjoitin viime sunnuntaina kuinka vuoden viimeisellä viikolla kannattaa hieman kelailla vuoden aikana sattuneita juttuja ja varmistaa olevansa touhuinensa oikealla tiellä. Nyt kun olemme astuneen vuodenvaihteen kynnyksen yli, voisi olla hyvä kirkastaa puolestaan niitä unelmiaan. Mitä todella toivon alkaneelta vuodelta? Mitkä ovat salaisimman unelmani sen varalle?

 

Yksi menetelmä omien unelmien kirkastamiseen on niin sanottu Aarrekarttamenetelmä, josta kirjoitin noin vuosi sitten. Itse ajattelin askarrella uuden vuoden kunniaksi jälleen uuden aarrekartan ja pysähtyä sen avulla tutkailemaan ovatko hiljaiset haaveeni kuinka muuttuneet sitten viime kerran ja onko mukaan tullut kenties uusia unelmia. Moni edelliseen aarrekarttaan keräämistäni jutuista, vuosi sitten vasta haaveen tasolla olleista asioista onkin käynyt toteen, mistä olen itselleni ja universumille ikikiitollinen.

 

Mutta mennäänpä sitten teihin ja teidän unelmiinne! Niihin nimittäin liittyy vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi julistamani Unelmakilpailu.

 

Kilpailukysymys kuuluu: Mikä on Sinun suurin unelmasi alkaneelle vuodelle? Jos et halua julkistaa sitä kaikista suurinta unelmaasi, voit kertoa jonkun top 3 tai top 5 -unelmistasi. Jo pelkästään unelmasi manifestoiminen, ylös kirjoittaminen, kertominen julkisesti auttaa vahvistamaan sinun ja unelmasi välistä magneettienergiaa, mutta on tässä kilpailussa myös yksi huippupalkinto.

 

Voittaja nimittäin pääsee askeleen, tai kenties monta askelta lähemmäksi unelmaansa: Unelmavoittaja saa osallistua ilmaiseksi Löydä itsesi uutena -workshopiin, jonka järjestää ihanaiset hyvinvoinninammattilaiset Laura Iisalo ja Jenni Kauppila. Päivän mittainen unelmien löytöretki järjestetään 28.1.2012 Helsingissä. Järjestäjät kuvaavat kurssia näin:

”Workshop sopii kaikille, jotka haluavat oppia hiljentymään, hyödyntämään omat sisäiset voimavaransa ja olemaan läsnä hetkessä. Halusitpa uutta energiaa parisuhteeseesi, työ- tai perhe-elämääsi tai työkaluja tehdäksesi unelmistasi totta, workshop on tarkoitettu juuri sinulle.” Lisätietoa workshopista löydät täältä

 

Kilpailuaika alkaa än yy tee nyt ja loppuu 9.1. klo 18. Jätä nimimerkillä varustettu vastauksesi postauksen perässä olevaan kommenttiosioon ja tule kurkkaamaan viikon päästä maanantaina oletko voittanut!

 

Tee hyvin, ja ennen kaikkea, tee jostain Unelmastasi tänä vuonna totta.

♥ Virpi

 

(kuva1:unknown,kuva2:julie de waroquier)

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

Kuva on muuten Julie De Waroquierin. Hän rakentaa aivan ihania maailmoja... http://www.juliedewaroquier.com/
Mun unelma - tai tavoite oikeastaan - tälle vuodelle on löytää tasapainoa omiin elämäntapoihin ja löytää se oma voimavara jaksamiseen elämässä. Pikkujuttuja, heh.

dylan (Ei varmistettu)

Rohkenen tänä vuonna unelmoida levyn teosta. <3

Riikka (Ei varmistettu)

Top 3. unelmat

1. Pitää itsestäni parempaa huolta, huomioida omat tarpeeni paremmin ja kuunnella itseäni enemmän.

2. Oppia pitämään koti viihtyisänä ja järjestyksessä.

3. Kirjoittaa valmiiksi aloittamani "kirja"

Ihanaa uutta vuotta :)

Tiuku (Ei varmistettu)

Suurin unelmani ja toiveeni vuodelle 2012 on osata päästää irti entisestä ja uskaltaa hypätä rakkauteen.

apila (Ei varmistettu)

minun unelma on rakastua.

oneGear (Ei varmistettu)

Unelmia on. Onnellinen perhe, terve lapsi ja läsnäolevana isänä eläminen. Itseeni kaikkein eniten kohdistuva unelma on hyväksyä ja vastaanottaa se selittämätön myrsky, mikä pääni sisällä vallitsee ja jota en ole tähän asti tasapainoisesti kyennyt hallitsemaan.

Hyvää uutta vuotta!

SS (Ei varmistettu)

En tiedä onko tämä enemmänkin haaste kuin unelma, ehkä molempia. Tänä vuonna tahtoisin USKALTAA. Rohkaistua tekemään valintoja, joskus jopa miettimättä seurauksia sen pahemmin. Uskaltautua tekemään asioita, joita ennen epäröin ja emmin. Yksin unelmani toteutuu jo melkein alkuvuodesta, kun suuntaan vaihtoon ulkomaille, mutta sekin liittyy vahvasti tähän unelmaani uskaltamisesta. Olen ainakin oikealla tiellä, tuntuu että tästä tulee ROHKEA vuosi.

(Halusin vain jakaa unelmani, mutta en tällä kertaa osallistu kilpailuun, niin mahtava kuin se onkin.)

annamanna (Ei varmistettu)

Unelmani on oppia lempeämpää ja rakastavampaa suhtautumista itseen sekä muistaa pikkuveljeni toteamus, että minä pystyn mihin vain. Uskon, että tätä kautta myös muut asiat, kuten rakkaus, saavat jalansijaa. Tässä unelmassa on myös se hyvä puoli, että se on hyvinkin toteutettavissa. :)

meshu (Ei varmistettu)

unelmana rakastua liikuntaan ja ymmärtää oikeasti kuinka paljon hyvää se tekee minulle

Piia (Ei varmistettu)

Unelmoin henkisen hyvinvointini paranemisesta.

Riittap (Ei varmistettu)

Mun unelma ei ole mikään konkreettinen; viimeisen vuoden aikana olen (uskaltanut) saada niitä konkreettisia unelmia toteen. Tulevana vuonna onkin kysymys mun sisäiseen ja henkiseen liittyvästä unelmasta eli irti päästämisestä. Unelmoin siitä ettei mun tarvitse märehtiä vanhoja eikä uudempia negatiivisia tunteita, ja että uskaltaisin päästää irti siitä kontrollista, joka osaltaan vaikuttaa negatiivisten tunteiden syntymiseen. Helpommin sanottu kuin tehty, vaan ehkäpä tämä asian kirjoittaminen tekee siitä helpompaa.

Sandy (Ei varmistettu)

Unelmoin terveestä ja vahvasta kehosta ja mielestä.

annu (Ei varmistettu)

Yksi unelmani tälle vuodelle on saada opintoni (ainakin lähes) päätökseen ja saada uusi, oman alan työpaikka.

sneck (Ei varmistettu)

Antaa itseni rakastua.

Pupu (Ei varmistettu)

Unelmani on löytää oma koti, turvapaikka, pesä.. itselleni ja laumalleni ja ehkä muutamalle muulle elämän kolhimalle. Ja tietysti myös se perunamaa.

hys (Ei varmistettu)

Oppia uudelleen pitämään itsestäni, löytää kadonnut intohimoni elämään ja uskaltaa tarttua unelmiini = olemaan itselleni rehellinen ja kuuntelemaan sisäistä ääntäni :) Viime vuosi oli henkisesti ja fyysisesti äärettömän rankka kokemus, josta toipuminen on vielä kovasti kesken ja oikean tien löytäminen hukassa.

Susuka (Ei varmistettu)

Unelmani ja toiveeni tälle vuodelle olisi löytää onni arjen pienistä asioista useammin, sillä kun katson elämääni, on siinä kaikki mitä tällä hetkellä tarvitsen. (:

Siili (Ei varmistettu)

Tavoiteltavissa oleva unelma tälle vuodelle on luottaa elämään ja leijailla onnellisena ja levollisena kaikessa tässä epävarmuudessa ;-) Tarjoilla itselle vain parasta, olla hyvä keholle ja armollinen mielelle, kiss

emma (Ei varmistettu)

Suurin unelmani on oppia soittamaan elävää musiikkia suoraan ihmisten sydämiin. <3

sirkku (Ei varmistettu)

Unelmani on voida hyvin. Ei vain yhdellä osa-alueella, vaan kokonaisuutena. Haluan myös uskaltaa toitottaa hyvinvointia enkä vaipua siihen synkkyyteen, jossa julistetaan rappiollisia elämäntapoja eikä välitetä. Suuren elämänmuutoksen juuri kokeneena on ensi vuoden unelma ja tavoite saada asetuttua paremmin aloilleen. Olen ollut viimeiset puoli vuotta matkalla, nyt haluaisin jo vähän kutsua Suomea kodiksi. Jos se ei onnistu, niin olkoon unelmani saada rohkeutta muuttaa takaisin pois täältä. Ehkä unelmani onkin pähkinänkuoressa olla onnellisempi.

Soikku (Ei varmistettu)

Unelmani on löytää tasapaino itseni ja elämän kanssa, elää vielä enemmän omannäköistä elämää.

Meebu (Ei varmistettu)

Vielä muutama kuukausi sitten kuvittelin että minulla on vähän unelmia, ja olen jo niin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen ja en tarvitse uusia asioita ja siten en tarvitse unelmiakaan. Voi kuinka väärässä olinkaan, minullahan on unelmia vaikka muille jakaa ja niitä tulee lisää koko ajan. Olen erittäin onnellinen tällä hetkellä ja olen toki tyytyväinen jo siihen mitä minulla on, mutta aah ja voih niitä unelmia. Suurin unelmani, joka oikeastaan kiteyttää kaikki muut unelmani yhteen on että opin luomaan ja vetämään unelmiani puoleeni magneetin lailla. Haluan olla yhteydessä omaan sisimpääni ja sitä kautta yhtyä kaikkiin hyviin energioihin ja virittäytyä sellaiseen tilaan jossa voin aistia itsessäni milloin vedän unelmiani puoleeni. Haluan viedä tämän sellaiselle tasolle josta en osaa vielä edes uneksia. Se kihelmöivä odotuksen tunne ja syvä onnellisuus, kun tuntee että jotain on tulossa. Sitä minä haluan lisää ja paljon. Vuosi 2012 tulee olemaan niin mahtava!

Riikka (Ei varmistettu)

Unelmani on nähdä maailmaa ja oppia siitä.

pikkumekko@luukku.com

Sup (Ei varmistettu)

Unelmani on oppia kärsivällisyyttä ja lempeyttä ja unohtaa huolet ja pelot, keskittyä lisääntyvään hyvään. JA voittaa tämä kilpailu sekä päästä takaisin asumaan puutarhan keskelle puutaloon, jota ei kiitos tarvitse remontoida... :)

KitKat (Ei varmistettu)

Unelmani on oppia rakastamaan itseäni, korvata negatiiviset äänet päässäni lempeämmillä, ja uskaltaa rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta ihan tällaisenä kuin olen.

Lauren (Ei varmistettu)

Unelmani on oppia keskittymään enemmän itseeni ja olla terveellä tavalla itsekkäämpi. Voimavaroistani liian iso osa on mennyt ja menee muista murehtimiseen. Unelmani on elää vahvemmin omaa, ainutkertaista elämääni.

Anu (Ei varmistettu)

Minun suurin unelmani vuodelle 2012 on päästä Helsingin oikeustieteelliseen tiedekuntaan.

Mimatsu (Ei varmistettu)

Unelmani on päästä jo monta vuotta haaveilemaani koulutusohjelmaan. Unelman eteen olen tehnyt töitä useamman vuoden ajan, haun hetki koittaa keväällä. Toisaalta toivoisin, ettei tämä unelma veisi pohjaa kaikelta muulta - välillä on hankala elää muuta elämää tältä unelmalta, niin suurelta se aika ajoin tuntuu.

Viola (Ei varmistettu)

Unelmia löytyy paljon... A girl's gotta dream! Mutta yksi suurimmista unelmistani on tehdä oma levy ja sen aion tänä vuonna toteuttaa, tavalla tai toisella!

Anne (Ei varmistettu)

Haluan löytää tavan yhdistää työn ja lapset. Tahtoisin siis tehdä työtä, jossa lapset voisivat olla mukana/kotona, tai työn, jota voisin tehdä osa-aikaisesti lasten ohella. Työ voisi olla hyvinkin pienimuotoista aluksi, mutta toivoisin työllistäväni itse itseni jonain päivänä ja tahtoisin lapsille ainakin mahdollisimman lyhyitä hoitopäiviä sitten joskus. Lisäksi tahdon löytää työn, jota teen ilolla&intohimolla, ja joka tuottaa hyvinvointia, hyvää oloa mahdollisimman monelle.

jens (Ei varmistettu)

minun suurin unelmani on löytää elämän jokaisesta päivästä ne hetket, joista tulen onnelliseksi, keskittyä hyvään ja oppia hyväksymään mahdolliset vastoinkäymiset osana elämää. luottaa siis elämään ja hyviin asioihin sen sijaan, että murehdin kaikesta sekä etu- että jälkikäteen.

tonttu (Ei varmistettu)

Suurin unelmani tulevalle vuodelle on selvittää, mitä haluan tehdä elämässäni. Tällä hetkellä olen aivan sekaisin, mitä oikeasti haluan, ei ole kovin mukava tunne muuten. :D Pieni epämääräisyys elämässä ei minua haittaa, mutta nyt moni asia vaatii ratkaisemista. Niihin aion tarttua, nyt sopivasti vuodenvaihteen ja uuden alun innoittamana...

Tylli (Ei varmistettu)

Unelmani on saavuttaa elämässäni tasapaino - mitään ei saa olla liikaa, eikä liian vähän. Haluan oppia kuuntelemaan, mitä oikeasti tarvitsen ja mitä en. Jos joudun luopumaan sen takia jostain, unelmoini siitä, että pystyn tekemään sen arvokkaasti ja rakastavasti.

sanna (Ei varmistettu)

niinkin yksinkertainen kuin oma kissa :)

molli_peikko (Ei varmistettu)

Löytää vastauksia edes joihinkin mieltä askaruttaviin kysymyksiin.

Lili Marlee (Ei varmistettu)

Minun unelmani on saada meidän perheelle; minulle, poikaystävälleni ja koirillemme yhteinen koti. Näen jo sen tapahtuneen, joten tiedän sen toteutuvan. Nyt kun malttaisi vielä odottaa.

Jonna (Ei varmistettu)

Viime vuoden lopussa alkaneista burn outin oireista kärsineenä unelmoin pysyvästä rentouden tilasta. Tällaisen toiveen lähettäisin unelmien toteuttamoon! Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle Virpi ja kiitos innostavasta, rehellisestä blogistasi!

Clementina (Ei varmistettu)

Ihmeellistä, juuri katsottuani The Secret -elokuvan, joka löytyi mutkien kautta päädyin tänne. Unelmoin tänä vuonna saattavani graduni loppuun, valmistuvani ja löytäväni työpaikan kulttuurialalta, työpaikassa, jossa on puolikaaren muotoiset ikkunat, ihanat työkaverit ja ennen kaikkea mielekäs työnkuva, jossa pääsen toteuttamaan kaikkia kykyjäni.

Toivon myös hiekkarantaa, palmuja ja lempeää olemista kaukana. Ja mieluiten nykyisen kumppanini kanssa, hyväksyvämpänä ja rakastavampana kuin koskaan.

Viimeisempänä, muttei vähäisempänä toivon löytäväni elämän ilon joka päivästä, pieniä ja isoja onnen hetkiä ja ennen kaikkea oikeanlaista asennetta.

Kiitos ihanasta blogista ja onnea uudelle vuodelle!

ilona (Ei varmistettu)

mun suurimpana unelmana on löytää rakkaus, rakastua ja saada rakkautta. ja uskaltaa luottaa! sen lisäksi unelmoin siitä, että pitkänpitkä hiuskatastrofi päättyisi, ja saisin terveet ja vahvat hiukset.

après la pluie (Ei varmistettu)

Missä on se tyttö joka uskoi itseensä, omaan lahjakkuuteensa, siihen että ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään? Se tyttö oli pitkään apea. Hän on nyt, toivuttuaan, omistautunut muiden unelmien toteuttamiseen, opettajana omalla alallaan.

Mitä jos se tyttö muistaisikin joskus, että kolmekymppisenä ei ole vielä liian myöhäistä? Että hän voisi itsekin unelmoida, ja nähdä vaivaa sen eteen, että tulisi näkyväksi taas, astuisi valoon varjosta.

Toivon, että uskaltaisin.

Helinä (Ei varmistettu)

Olen pohtinut ja tutkinut paljon onnellisuutta, tuota laajaa käsitettä. Unelmani vuodelle 2012 on pyrkiä koko ajan tietoisesti onnellisuuteen, valita onnellisuus aina kun on valinnan paikka. <3

M_Re (Ei varmistettu)

Mä oon tehnyt jo vuosien ajan saman lupauksen; tää vuosi on parempi kuin edellinen, tänä vuonna mä paranen, yritän kaikkeni.

Ja niin ne vuodet vaan vierii, samaa rataa.
Sairastan siis syömishäirötä. On ollut ylä- ja alamäkiä, ja nyt on painon suhteen menossa normaalivaihe.

Silti, elämä on yhtä pakkoa. Aina samat liikunnat, aina samat ruoat ja määrät (en edes tee ruokia, syön vain pääasiassa purkeista...) ja ajat.
Mä oon vankina omassa elämässäni; en ikinä kysy itseltäni mitä haluaisin tänään tehdä, koska olen määritellyt jokaisen päivälle tekemisen mitä teen, eli miten liikun jne.

En osaa kuunnella kehoani; olenko kylläinen (tunnen olevani aina kyllä nälkäinen, mutta en uskalla syödä enemmän) , kaipaanko lepoa...

Juoksen aina samat lenkit ja jalat on jo tulehtuneet akillesjänteistä polviin.
En silti lopeta.

Hartain toiveeni olisi että uskaltaisin, osaisin ja pystyisin kuuntelemaan kehoani. Tuntuu että se huutaa apua, mutta tukahdutan ne huudot joka ikinen päivä.

mirec-@hotmail.c

FromKaren (Ei varmistettu)

Unelmani, jota olen jo tänä vuonna alkanut toteuttamaan, on käydä "henkisessä suihkussa" joka päivä eli meditoida. Jos jotain viime vuonna opin niin, meditaatiossa ei ole mitään erikoista vaan se on yksinkertaisimmillaan kuin henkinen suihku. Voit jättää sen tekemättä, mutta ajan kanssa henkesi (joskus myös kirjaimellisesti!) alkaa haisemaan. Eli päätökseni on pysyä henkisesti kirkkaana ja valoisana nimenomaan meditaation avulla :)

Fire_heart (Ei varmistettu)

Unelmani on päästä ja päästää irti kehon fyysisestä, kroonistuneesta kivusta.
fire_heart@suomi24.fi

Bertta (Ei varmistettu)

Minun unelmani on valmistua lempeästi, mutta varmasti vuoden 2012 aikana ja siirtyä askeleen lähemmäs uutta, mitä se sitten ikinä onkaan...:)

onni (Ei varmistettu)

Unelmoin terveestä vatsasta ja opiskelualan vaihdosta.

Tiia/Onneksi (Ei varmistettu)

Olen viime aikoina saanut niin paljon, että nyt päällimmäisenä unelmana mieleen tulee opintojen päättäminen ja niihin liittyvän, oikeasti innostavan työpaikan löytäminen.

Kiitos muuten kosmetiikkajutustasi viimeisimmässä Trendissä, taisin täällä joskus sellaista toivoa ja löysin sen nyt paperisena! :)

Orvokki (Ei varmistettu)

Unelmoin, että oppisin kirjoittamaan hyvin ja löytäisin myös tahtoa, kärsivällisyyttä ja voimaa kulkea kohti unelmaani. Lisäksi unelmoin, että löytäisin tien kohti mielenrauhaa.

TiRi (Ei varmistettu)

Unelmani tälle vuodelle on oppia elämään hetkessä.

Eskimo (Ei varmistettu)

Unelmani on henkinen kasvu, ja löytää itseni Berliinistä asumasta joku kaunis päivä. Unelmani on myös löytää rakkautta, ja antaa sen tulla elämääni.

Pages

Kommentoi