Want to be happy

Kiitos hyvää

Ollut hieman hiljaista blogieloa viimeaikoina, förlåt. Ollut tässä vähän kaikenlaista. Mutta kohta taas tykittelen tiukkoja wellness-faktoja, hempeitä haaveita ja luotettavan lempeitä lupauksia paremmasta, joten stay tuned! Sillä välin voit printata yllä olevan lappusen ja teipata sen vaikka vessan peiliin. ...Oikeesti, noin yksinkertaista se on. 

♥ Virpi

Kommentit

todellisuudessa (Ei varmistettu)

mikään ei oo noin yksinkertaista

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Niin, riippuu toki millaisessa todellisuudessa päättää elää. Fundeerasin kommenttisi myötä omaa ja lähimmäisteni elämää ja tulin siihen tulokseen, että noin 99% tapauksissa ja tilanteissa asia menee juurikin noin yksinkertaisesti. Kaikki kiteytyy kliseeseen: onnellisuus on valinta. ;)

Hanna (Ei varmistettu)

Mistä tuo kuva on peräisin?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hanna, en valitettavasti tiedä. Oon tallentanut tuon koneelleni joskus muinoin ja printannut duunissa tietokoneen viereen muistuttamaan siitä, että aina voi valita ja tehdä toisin, jos alkaa status quo ketuttamaan. :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tänään oli tarkoitus lähteä ajoissa töistä, mutta sitten tuli tämä kuva mieleen ja alkoi armoton etsintä... Niin, ja miksi tämän tunniste on raakaruoka?;)

Terveisin kaikkien mahdollisten tunnisteiden alta etsinyt :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hanna, hyvä että löytyi! Tämä blogipohjasysteemi on jotenkin sotkenut noita tunnisteita ja monet vanhat merkinnät löytyvät jonkin aivan epärelevantin otsikon alta. Nyt korjasin tämän tunnisteen vastaamaan hieman enemmän sisältöä. että kiitti huomiosta. :)

Hanna (Ei varmistettu)

Kiva kun löysin, nyt on tämä printattuna. Niin, ja löysin tänne uudestaankin ;) Aurinkoisia päiviä sinulle!

Kommentoi