Ladataan...
Kiitos hyvää

Jee tätä ilon päivää, blogini on saanut tunnustuksen! En ole koskaan ennen saanut tunnustusta. jeehee. Kiitos kaunis siis Cosy Homen Saijalle.

Tässä tunnustuksen mukana tulleet kolme kysymystä vastauksieni kanssa.

Lempiväri: Valkoinen, sen kaikissa sävyissä. Valkoisen rauhoittavassa ja viilentävässä puhtaudessa ja hiljaisuudessa mieli lepää ja latautuu valolla. Lisäksi muun muassa seuraavat sävyt värähtelevät kanssani samalla taajuudella: mintunvihreä, jade, akvamariini, oliivinvihreä, lohenpunainen, haalistunut terrakotta, koralli, pehmiksenvaaleanpunainen, vanha roosa, puuterinutuinen vaalea kissankellonsininen ja laventeli. Perusvärit käy kipeää, paitsi jos ne on jonkin hurmaavan sävymaailman pienessä sivuroolissa.
Lempiruoka: Luomuruoka. Oikeasti puhtaus ja laatu on tärkeintä, mutta elän kyllä myös vaihtelusta, joten pääasia on, että saan paaaaljon uusia makuelämyksiä. Jos yksi esimerkki täytyy antaa, niin se olisi sitten vaikka jokin herkullinen laajakirjoinen tapaslautanen. Sen konkreettisempaan vastaukseen en pysty.
Paikka jonne haluaisin matkustaa: San Francisco ja New York kutsuvat kiihkeästi.

Ja lopuksi omat kirjavat 15 tunnustustani sivuille, jotka ilahduttavat kukin omanlaisellaan ihanuudella: 

Tilli MössönpoikaProject LauraLiemessäKaunis päivä tänäänSara KMomentsKarkkiAuraWeekday CarnivalKeittiökameleonttiPics, dots and stripesMene ja tiedäPeikkojen maailmassaProjektina kotiLikainen parketti.

♥ Virpi

Ladataan...
Kiitos hyvää

Ostin pari päivää sitten Ruohonjuuresta Sacred Chocolaten luomua raakavalkosuklaata, joka suli suuhun niin mukavasti, että innostuin valmistamaan valkosuklaata eilen myös omassa keittiössä.

Valkosuklaa on siitä taloudellinen herkku, että jo pieni pala riittää tyydyttämään makeankaipuun. Joku voisi sanoa, että se on maultaan turhan äitelää ja rasvaista, ja voisinpa toisinaan itsekin väitteeseen yhtyä, mutta juuri tätä valkosuklaan taipumusta tasapainottamaan loihdinkin omalle albiinosuklaalleni raikkaan mustaherukkasydämen. Kas näin...Sydämellinen valkosuklaa
pari desiä raakakaakaovoita (oma suosikkini on Big Tree Farmsin Thrive -kaakaovoi)
muutama rkl Tocotrienolsia
pari tl lucumaa
puoli tl aitovaniljajauhetta
ripaus puhdistamatonta merisuolaa
1-2 rkl juoksevaa luomuhunajaa

+mustaherukoita

Soseuta mustaherukat esim. tehosekoittimessa hilloksi. Jos haluat taittaa liikaa kirpeyttä pois, lisää joukkoon pieni nokare hunajaa. Raasta kaakaovoi esimerkiksi juustohöylällä lämmön kestävään kuppiin ja sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Maistele seosta tekovaiheessa, jotta saat mieleisesi kombon. Kaada suklaamuottiin tai esim. jääpalamuottiin loraus valkosuklaata ja lisää sen päälle nokare mustaherukkasoosia. Kaada päälle vielä lisää valkosuklaata, jotta muotti täyttyy. Täytä loputkin muotit. Laita suklaa jähmettymään pakastimeen noin puoleksi tunniksi. Sitten vain irrottelet palat muoteista, tarjoilet ja nautit.

Omat albiinoni lähtivät jostain syystä hieman kehnosti irti muoteista ja reunukset hieman lohkeilivat, mutta hei, täytyyhän sitä sulokkuudessa aina jotain rosoisuutta ollakin mukana.

♥ Virpi

Pages