Ladataan...

Olen muutaman vuoden ajan järjestänyt Turussa Vauhtisammakolla Juoksumessut keväisin ja syksyisin. Messuilla on saanut testata juoksukenkiä, eri valmistajien maastokenkiä, juoksureppuja ja -liivejä, sauvoja, juoksuvöitä ja kaikkea muuta juoksuun ja liikuntaan liittyvää. Joka kerta messut ovat kasvaneet ja muutama viikko sitten Turussa 15.9. olleilla messuilla oli kävijöitä jo kauampaakin Turun ulkopuolelta - ainakin Porista, Raumalta ja Tampereelta. Tänä syksynä messut oli laajemmat ja kestivät viikon, koska Vauhtisammakko juhli samalla 15-vuotis synttäriään. Meillä oli jo messuviikolla arki-iltaisin polkujuoksuteemaa, kehonhuoltoa sekä luentoja, kuten ihana Vastaisku ankeudelle -blogin Jenny kertomassa elämäntapamuutoksestaan.

Messujen ajatuksena on tuoda päiväksi tai pariksi juoksun erikoiskauppa Turkuun ja nimenomaan ajatuksella, että tuotteita saa saa myös testata ja paikalla on no. kyseisen tuotteen edustaja kertomassa, miksi tuote on sinun käyttöösi paras vaihtoehto. Ja vaikka messujen nimi on Juoksumessut, on messuilla hyvin paljon kaikkea myös muille liikkujille.

Seuraavat messut sijoittuvat huhtikuuhun 2019 ja messujen järjestäminen alkaa kunnolla ensi viikolla. Meillä on ollut mukana messuilla isoja brändejä, mahtavia tuote-esittelijöitä sekä todella kovia tarjouksia. Messuja järjestän kävijöille ja siksi haluaisin tietää, mitä SINÄ haluaist messuilla testata, ostaa tai hankkia taikka kenet haluaisit tavata? Ja jos sinulla on jokin brändi, jonka haluaisit olevan esillä messuilla, ota yhteyttä :)

Kommentoi ihmeessä ja kerro, minkä tuotteen tai merkin vuoksi sinä lähtisit messuille!

Messuilla oli nyt syksyllä näytteilleasettajina mm.

New Balance

Salomon

Swix

Hoka one one

VJ Sport

Suunto

Feet

Starline Dancewear / Flexi lexi

Petzl / Vandernet

Turku Trail Cup

Hölkkäliivi

Highroller

Anna joogaa

Kiropraktikko Markus Lehtonen

Urheiluhieroja Kimmo Kivistö

Tampax

Keli Clothing

Nordic Gelato Factory

Vauhtisammakko

 

Messuja voit seurata: https://www.facebook.com/juoksumessut/

Seuraa: Instagramissa ja Facebookissa

Ladataan...

Olen saanut kesän ja alkusyksyn ajan testata Kalevala korun ja startup-yrityksen Moodmetricin lanseeraamaa älysormusta eli Kalevala Smart Ringiä. Sormus on normaali sormeen laitettava koru, joka samalla mittaa ihan sähkönjohtavuuden muutosta (eng. EDA, electrodermal activity). Sormus on siis nyt kerännyt tietoa stressikuormastani sekä rauhallisuudesta. Tuotetta on ollut kiva testailla pidemmän aikaa, koska elämäni on heilahdellut kaaoksesta aina totaalilomaan testausjakson aikana. Testausajan aluksi  oli kuormituksena "ennen lomaa" työkuorman purkaminen, sitten ihana rauhoittava kesäloma, jolla kuitenkin juostiin paljon (liikuntakin on stressiä keholle!), lomalta töihin paluu sekä nyt viimeisimpänä rutistuksena Juoksumessuviikko ja Vauhtisammakkon juoksukoulujen syyskausien alkaminen eri kaupungeissa sekä eilisen Turku Trail Cupin Hirvensalon polkujuoksukisan järjestelyt. Pitkän aikavälin testaaminen on ollut antoisaa, koska sormus soveltuu erityisesti pitkän aikavälin stressin mittaukseen. Toki smart ring mittaa myös lyhyt aikaisesti dataa jokapäiväisestä vireystilasta, mutta antoisampaa on nähdä miten keho kuormittuu ja palautuu pidemmällä ajanjaksolla. 

Hienointa sormuksen testaamisessa on ollut, että se on sormessa ja jo ihan lavuaarin reunalla aamuisin meikatessa pysäyttänyt ajattelemaan omia stressitasoja. Yleensä vain pusken menemään, ajattelematta juurikaan itseäni tai omaa jaksamiseta. Nyt on tullut pysähdyttyä ja mietittyä myös sitä mitä itselle kuuluu ja olisiko aika rauhoittua ja ottaa edes hetki rauhallisemmin. Samalla varsinkin aamuisin on tullut mietittyä omia fiiliksiä lähipäivien vireystiloista ja sitä kautta mietittyä aina alkavan päivän to do -vaatimmuksia itselle.

Testatessa on ollut antoisaa havaita, mitkä asiat ovat ne jotka tuovat kuormitusta ja mitkä myöskin ovat ne hetket, kun kuormitus kevenee. Nyt kun olen saanut elo-syyskuun työrupeaman rutistettua, aion myös tarkkailla huomisesta eteenpäin, miten keho lähtee vai lähteekö se palautumaan kovasta kuormituksesta. Jokaisella meillä on oma stressikuorman sietokyky sekä tarve ja kyky palautua. Toiset kestävät pidempiaikaista kuormitusta paremmin kuin toiset. Itse koen kestäväni suhteellisen kovaakin stressimäärää kerralla ja se motivoi puskemaan eteenpäin. Toki palautumistakin vaaditaan ja itse suoritan sen monesti pienissä paloissa pitkin viikkoa. Ikä on myös tehnyt oman tehtävänsä ja selvästi muutaman vuoden takaiseen aikaanverrattuna, joudun kiinnittämään huomattavasti enemmän aikaa siihen, että keho jossain vaiheessa oikeasti palautuu. Esimerkiksi treenien oheen on joutunut ottamaan paljon aiempaa enemmän kevyttä harjoittelua ja joogasta on tullut itselle oman kehon ja mielen hoitopaikka. Siellä kukaan ei vaadi minulta mitään ja voin vaikka nukkua matolla koko tunnin jos haluan. Saan omalla matolla keskittyä vain omaan napaani. Tällainen itsensä kuunteleminen on välillä äärimmäisen rauhoittavaa. 

Usein puhun siitä, kuinka monet kouluista valmistuvat nuoret työelämään siirtyessään, keskittyvät vain työn tekemiseen ja tuntevat itsensä työssä korvaamattomiksi. Tällöin ihminen unohtaa helposti itsensä ja hiljalleen stressikuormaa kertyy huomaamatta koko ajan lisää. Monella jää harrastukset työn alle ja omaan kuntoon ei panosteta. Samoin viinilasin ääressä vietetyt illat saattavat huomaamatta lisääntyvät. Kierre on valmis ja hieman ennen neljääkymppiä herätään siihen, kun paikat alkavat prakaamaan ja mieli ei vaan enää jaksa. Huomataan, että paino on hiljalleen kivunnut ylöspäin ja kunto on huomaamatta tippunut. Älysormusta testatessani ajattelin monesti, että kovassa työelämän puurtajien tai kovan treenin ja uran yhdistäjien lisäksi sormus voisi olla mahtava lahja koulusta juuri valmistuneelle ja ensimmäiseen "oikeaan työpaikkaan" menijälle. Se olisi pieni muistutus siitä, että älä unohda itseäsi, vaikka työsi onkin tärkeää. Hyvin huollettu keho ja mieli jaksaa myös työelämässä sykkiä enemmän.

*Yhteistyössä Kalevala koru ja Moodmetric

Seuraa Instargamissa ja Facebookissa.

Ladataan...

Long time no see :) Viime postaukseni on tullut marraskuussa 2017 ja tuntuu kuin siitä olisi vain aivan muutama hujaus :) On siis ollut elämässä marraskuusta alkaen haipakkaa ja kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Instagramissa sentään on pyörinyt tapahtumat aiempaan malliin. Kiitos kun olette jaksaneet siellä seurailla! Kirjoitteluun on ollut kaipausta jo hetken ja hienoa olisi jos nyt aikataulu antaisi periksi enemmänkin kirjoitella. Kiirettä on viime marraskuun jälkeen ollut varsin positiivisissa merkeissä ja kaikkea uutta on tullut tehtyä ja kokeiltua.

Olen myös päättänyt viime viikolla olleen loman aikana, että otan jatkossa arjestani enemmän aikaa itselleni ja toivon sen näkyvän myös aikana kirjoitella enemmän. Itselle ajan ottaminen tarkoittaa minulle jatkossa paremmin aikaa kehonhuoltoon sekä omaan treeniin ja ystävien näkemiseen. Jo viime postauksissani (melkein vuosi sitten!) valittelin, että jalkani vuoksi olen ollut telakalla. Tuolla matkalla ollaan edelleen. Onneksi nyt alkaa olla tämän suhteen ilmassa enemmän toivoa ja omiakin treenejä on pystynyt tekemään jo vapaammin. Vapaammin on oikea termi, koska nyt ei jalan kanssa tarvitse enää miettiä ihan jokaisella askeleella, onko se kyseisen lenkin viimeinen harppaus.

Kesän aikana olen onneksi pystynyt tekemään treenejä flamingona :) Olen aivan rakastunut yllä olevan kuvan flamingo-trikoisiin ja niin tuntuu olevan myös koko Turku! Viime käynti joogatunnille kuvaa hyvin reissuja, joissa olen käyttänyt näitä trikoita: maksoin ennen tuntia auton pysäköintiä ja ohikulkija pysähtyi kysymään mistä näitä flamingo-trikoita saa, joogasalille päästyäni ennen tuntia ja tunnin jälkeen kysyttiin, että mistä näitä housuja oikein saa. Myös facebookissa ja instassa tulee jatkuvalla syötöllä tästä kysymyksiä. Sen vuoksi teen nyt näistä postauksenkin, että kaikki löytäisivät ostopaikan housuille :)

Nämä ovat siis Starline Dancewearin verkkokaupasta, johon pääset tästäTällä hetkellä vielä 10.8.18 asti löydät myös Instargamista (@anniliukka) arvonnan, josta voit voittaa 50 e alennuksen tähän verkkokauppaan. Trikoot on oikeasti laadukkaat ja tuntuvat päällä hyviltä sekä löhöillessä että hikoillessa. Juostessa en ole trikoita pitänyt, mutta salilla ja joogassa toimivat kivasti.

Järjestän jälleen myös Turkuun kaikille avoimia Juoksumessuja 10.9.-15.9.18 (tsekkaa tästä) ja näitä trikoita sekä aikuisille että lapsille pääset myös hankkimaan messuilta messuhinnoin :) Ilmoittelen messuista lisää täällä blogissa ja Instan storystä jo messuista löytyykin perusinfot.

Kuullaan taas :)

 

Seuraa myös: Facebook ja Instagram 

 

*Kaupallinen yhteistyö: Starline Dancewear

 

Ladataan...

Talvi on antanut muutaman merkin siitä, että se on taas saapumassa ja se on saanut juoksijat takajaloilleen siitä, että miten ihmeessä talvella pukeudutaan lenkeille. Tämä tuntuu olevan erityisesti maratonuransa alkutaipaleella oleville juoksijoille mysteeri. Ja sanoisin jopa, että tästä asiasta moni tekee kovin vaikeaa :) Yhden juoksukoululaisen miehen kanssa tästä aiheesta keskustelin ja hän kertoi kuinka ensimmäistä kautta treeneissä aivan alkajana mukana olleena hän meni ensimmäisistä kylmistä keleistä aivan paniikkiin ja hätäpäissään osti useat lämpökerrastot ja kauhean määrän erilaista juoksuvaatetta. Parin viikon päästä hän tajusi paahtuvansa treeneissä ja ymmärtäneensä, että ne samat kesän juoksukamat olisi oikeasti riittäneet myös talven varusteiksi.  Olisi kuulemma taas pitänyt vain uskoa sitä mitä juoksukonkarit olivat sanoneet :)

Tänä syksynä ja alkutalvena on kyllä ollut hankalaa pukeutua lenkeille, koska ilma on vaihdellut päivästä toiseen huomattavasti. Turussa myös on saattanut tuuli muuttaa lämpimän päivän aivan jäätäväksi. Samoin nyt on tullut useamman kerran pukeuduttua liian lämpimästi. Hiki on virrannut sitten kunnolla.

Pitäisi aina muistaa, että juostessa tulee kyllä lämmin. Ja jos tietysti on kylmä, voi vauhtia lisäämällä vaikuttaa omaan lämpimyyteen :) Aina lenkille lähtiessä on hyvä vilkaista ulos ja vaikka ihan testata ulkorapulla, että miltä sää ja lämpötila vaikuttaa. Pitää myös huomioida, mitä omassa treeniohjelmassa on sille päivälle. Kevyellä lenkillä syke pysyy (pitäisi pysyä!) matalalla, joten vaatetta on syytä laittaa hieman enemmän päälle kuin rankkaan intervalliharjoitukseen. Liiallinen vaatemäärä tekee monesti ahdistavan olon ja tuntuu, että paahtuu aivan hengiltä. Toki - ei se vilukaan ole mukava matkakaveri. 

Summa summarum, listasin lyhyesti omat vinkkini syksyn ja talven juoksijan vaatekaappiin ja lenkeille:

1. Kesäkamat ja kerrospukeutuminen

Jos tuleva talvi on kuten edelliset talvet, et tarvitse juuri mitään talvivarustetta erikseen. Pari viime talvea on hyvin pystynyt juoksemaan aikalailla samoilla vaatemäärillä kuin juhannuksena :) Mikäli lämpötila on laskenut alemmas, on voinut vetäistä kerroksen enemmän kesävarusteita päälle. Juhannuksena ei toki ole (onneksi!) tavinnut heijastinta, joten se on syytä kesäkamoihin lisätä.

Pukemalla kesävarusteita päällekäin kerroksittain, saat talvivaatetuksen kesän juoksuvarusteita luotua. Kovemmilla pakkasilla voi hyvin laittaa tiukemmat ja hieman väljemmät trikoot päällekäin, eikä mitään kallista kerrastoa ole pakko hankkia. Tai laittamalla vaikka shortsit, kompressiosukat sekä niiden päälle trikoot, saat kaksi kerrosta vaatetta jalkoihin näppärästi.

2. Laatu korostuu

Talvella sanoisin, että varusteiden laatu korostuu verrattuna kesän varusteisiin. Talvella laadukkaat materiaalit toimivat halpiskamoja paremmin sateessa, loskassa, viimassa, lumessa ja näiden vaihdellessa treenin aikana monesti. Lauseet "Markalla saa markan tavaran" ja "Köyhän ei kannata ostaa halpaa" toimivat siis talvella :) Laatukamat myös kestävät talvesta toiseen todella hyvin. Itselläni on suurin osa talven juoksutakeista useita vuosia vanhoja.

3. Tuki aukot, peitä nilkat ja suojaa hartiat

Paita kannattaa sulloa trikoisiin, jotta kylmä ilma ei pääse paidan alle. Tarpeeksi pitkät sukat, jotta nilkat eivät kylmene. Kaula huivilla peittoon niin, että kylmä ei pääse hartioihin ja kallon pohjaan. Pipo, jos sitä tarvitset. Pipo tuntuu jakavan mielipiteitä - osa vetää sen päähän jo elokuussa ja osa juoksee koko talven ilman. Itse suosin erilaisia huiviratkaisuja, joita voi lämpötilan mukaan vaihdella. Tsekkaa myös, että sukat on laadukkaat! Tällöin ne toimivat kastuessa paremmin.

4. Pitkä takki

Itse koitan talvella suosia pidemmällä helmalla varustettuja takkeja, jotta alaselkä ja pylly jäävät suojaan. Nykyisen juoksumuodin huipulla tuntuvat olevan pussimaiset takit ja ne ovatkin kivan näköisiä ja toimivat juostessa. Ne eivät kuitenkaan suojaa tarpeeksi pyllyä ja siksi koitan talvella suosia pidemmällä helmalla varustettuja takkeja. Samoin talven kylmempiin keleihin laitan monesti hieman paksumman takin, joka kestää hieman vettä enemmän. Näin varsinkin kevyiden treenien kanssa. Mitään täysin sateenkestävää takkia ei kuitenkaan kannata hankkia. Itse olen pari talvea nyt suosinut myös yhdistelmää kevyt kesätakki + hieman topattu juoksuliivi. Liivi tuo mukavan etupanssarin kylmää vastaan, mutta käsivarret kuitenkin pitävät fiilistä viileänä. Ajatuksiani juoksutakeista voit lukea myös tästä.

5. Hupulliset hanskat

Jos syyskauteen, talveen ja alkukevääsen pitäisi valita tasan yhdet juoksuhanskat, ottaisin jonkinlaiset "hupulla" olevat sormikkaat. Itselläni on näitä useammalta merkiltä ja toimivat kaikki kivasti. Huppu tarkoittaa siis sitä, että saat normaalista sormikkaasta hupulla tuulen kestävän lapasen. Huppu auttaa säätelemään lämpöä treenin aikana tehokkaasti. Nämä muuten toimii myös työmatkapyöräilyssä kivasti.

6. Heijastinliivi

Suurin inhokkini eli heijastinliivi on saapunut omaankin kaappiini. Löysin vihdoin viime talvena tyylikkäämmän liivin ja inhokkini on nyt tullut juoksuvaatekaappiin jäädäkseen. Muistakaa muuten tsekkailla vanhoista heijastimista välillä, että ne edelleeen heijastaa, koska pesu syö kyllä aina hieman heijastavuutta. Nyt kun lunta ei ole, on autoilijoille suuri haaste nähdä ulkoilijoita ja heijastin on syytä olla. Erilaiset juoksijoille tehdyt valot kyllä ovat oikeastaan vielä heijastinliiviä parempia kapistuksia.

7. Vaihtovaatteet

Ota treeneihin vaihtosukat ja lämmin vaatekerros juoksuvaatteiden päälle tai jos starttaa suoraan kotoa lenkille, pujahda lämpimään suihkuun tai saunaan heti kun pääset kotiin. Itse treeniin vähän vaatetta, mutta siirtymille kuivaa päälle.

8. Ole henkisesti vahva

Pääsääntöisesti talven huono keli tuntuu sohvalla istuessa aina pahemmalta kuin ulkona tossua toisen eteen siirtäessä. Ponnista kaamoksessa ulos, vaikka se tuntuisi kuinka vastenmieliseltä. Hyvästä treenistä tulee hyvä mieli - oli sitten talvitrikoot jalassa tai ei!

Seuraa: Instagram, Facebook, Bloglovin

 

Ladataan...

Olisi kiva olla maailman napa. Tai siis eihän niin saa sanoa ääneen. Pitää olla vieno ja kaino ja vain omissa oloissaan tyytyä siihen mitä on. Silti meistä kaikki luulee jollakin tavalla olevansa maailman napoja. Ryhmäliikunnassa tämän huomaa helposti.

Peilaan usein elämää ryhmäliikuntaan. Liikuntaryhmiin osuu aina isolla kirjolla erilaisia ihmisiä. Eri ammatit on edustettuna. Joillan liikkujista on ollut lomapäivä, osalla stressaava työpäivä tai hieman flunssaa tulossa tai vaikka aivan ihana romanttinen viikonloppu takana. Jokaisella on siis erilainen fiilis. Ja erilainen päivän kunto. Kun ryhmässä alkaa tutkailla ihmisiä, huomaa monen selvästi miettivän, että "kaikki täällä tuijottaa mua, kun mun juurikasvu on aivan kaamea". Eikö? Montako kertaa olet jumpassa ajatellut, että hitto nää kaikki tuijottaa mua, kun mulla on sukkaparit olikin sekoittuneet ja mun sukat on nyt hieman eri punaiset keskenään? :) Saati sitten jos vasta tunnin jälkeen huomaat, että paita on ollutkin saumat päällepäin :) Kaikki muut ovat aivan varmasti huomanneet, tuijottaneet sinua ja nauraneet :D. Eikö?

Aivan saman huomaa juoksukoulussa. Melkein joka treeneissä yksi putoaa juoksuletkasta muiden vauhdista. Tämä on luonnollista - kaikilla meillä on joskus huono päivä ja ei vain kulje. Usein tämä putoaja ei muuta ajattele kuin sitä, että nyt muut tuijottavat ja ajattelevat putoajan olevan luuseri. Tosiasia kuitenkin on, että suurin osa porukasta ei "päivän tippujaa" edes huomaa.

On se silti niin hienoa tulla huomatuksi. Itse kaipaan sosiaalista vuorovaikutusta ja sitä, että minut huomataan. Siksi varmaan olenkin kuin kävelevä pyörremyrsky, joka hattaran lailla tarttuu kaikkeen ympärillään. Siksi varmasti en myöskään kestä hiljaisuutta ja minun on pakko puhua aina kun on hiljaista, ettei vain olisi hiljaista :) Huomatuksituleminen tuntuu hyvältä. Sitä tuskin voi kukaan kieltää. 

Itse täytyy sanoa, että tuntui aivan käsittämättömän hienolta huomata Jennyn Vastaisku ankaudelle -blogista, että Jenny oli listannut minut, MINUT!, yhdeksi bloggaajaksi. jonka tekstejä hän lukee (lue tästä). TÄMÄN BLOGIN! Whoppaa!! 

Ja maailman napana -ajatteluun kuuluu myös tietysti itsensä vähättely. Tämä tulee jo selville edellisestä kappaleesta. Ensin riehutaan, että MINUT on huomattu ja sitten kuitenkin hieman vienokainosti vähätellään itseä ja omaa tuotosta. Tehdäänkö tähän muutos?

Otetaan siis katse pois omasta navastaja pidetään nokka korkealla, ettei kruunu tipu päästä :) Ollaan itselle tärkeitä ja arvostetaan muita!

PS. Näiden Mikon ottamien kuvien perusteella en ole maailman napa :)

Ladataan...

Syyskuu ja erityisesti lokakuu on ollut aikataulultaan täysin normaalista arjesta poikkeavat ja kiireiset. Kiireen vastapuolena on ollut runsaasti erilaisia tapahtumia, uusia tuttavuuksia, ihania illallisia, samppanjan maistelua, uusia liikuntaryhmiä, risteleilyjä, kouluttamista seminaareilla,  aivan uskomattoman uuden työhön liittyvän mahdollisuuden pohdintaa ja vaikka mitä. Ja tietysti olen päässyt aiempaa suurempiin treenimääriin! Kiireen keskellä itsensä huoltaminen on jäänyt kokonaan tekemättä ja se alkaa näkyä. Se näkyy sekä tukassa, ihossa että naamassa! 

Olen ylipäätään aivan äärimmäisen laiska hoitamaan ja huomioimaan itseäni. Välillä pitää oikein muistuttaa itselle, että ilman itsensä huoltamista ei voi huoltaa ja auttaa muita! Kehonhuoltoon olen alkanut panostaa jo enemmän, mutta ihonhoito on edelleen aivan retuperällä ja tukka on aina ponnarilla. Iho ja hiukset on joka päivä kovalla koetuksella, kun liikuntaryhmät ohjataan ulkona sateesta ja tuulesta huolimatta. Tälläkin viikolla keskiviikon illan treeneissä tuntui kuin tuuli ja lumisade olisivat raastaneet ihon pintaa. Hikoilen naamasta runsaasti ja nyt kun vielä tuulen ja sateen lisäksi alkaa kohta pakkaskelit, tulisi ihoon todella kiinnittää huomiota. Kasvojen iho tuntuu sekä kuivalta että rasvaiselta.

Tätä laskuuttaani uhmaten, otin mielelläni testiin MayBeauty:n The Incredible Face Mask –kasvonaamion. Kasvonaamio pureutuu kuivuessaan ihoon ja irtiotettaessa se vie mennessään mustapäät, kuollutta ihosolukkoa sekä rasvaisuuden. Olimme viikko sitten Tampereella yötä ja kävimme sunnuntaina paluumatkalla Evolla juoksemassa poluilla. Suosittelen muuten Evoa todella polkujuoksukohteeksi! 

Mikko on helppo puhua kokeilemaan kaikkea uutta ja "hömppää". Vetäisimme siis hotellissa molemmat naamiot naamaan ja odottelimme rauhassa niiden kuivumista. Hotellihuoneessa oli huono valo, joten kuvat siitä hieman kärsivät. 

Kasvonaamio on annospakkauksessa, josta se kannattaa puristaa johonkin astiaan. Naamion mukana tulee sivellin, jolla naamio on helppo levittää tasaisesti kasvoille. 

Naamion kuivuessa noin 30 min pakkasimme kaikki kamat hotellilla huoneen luovutusta varten ja sitten olikin aika napata naamio naamasta. Itse vähän jo uumoilin aiemmin, että olin ollut nuuka ja laittanut naamiota liian ohuen kerroksen. Mikko sen sijaan oli vetänyt kunnon sotanaamion naamalleen.

Naamio irtoaa kertavetäisyllä irti kuivuttuaan. Koska olin nuukaillut naamiota levittäessä, sain irrottamisesta isomman proggiksen kuin Mikko, mutta naamio lähti kyllä hyvin irti. Itsellä irrottaminen oli jonkin verran kivuliasta, koska naaman "vauvakarvat" olivat jääneet tiukasti siihen kiinni. Pääsinpä haituvista eroon samalla kertaa. Mikko sen sijaan vetäisi naamion irti yhdellä rykäisyllä. Irrottamisen meni Mikolla muuta sekunti :) 

Oma naamani jäi naamion jälkeen hetkeksi punottamaan, mutta poluilla juostessa Mikko jo jossain vaiheessa totesi, että ihoni oli todella paljon kuulaampi kuin aiemmin. Täytyy kyllä myös sanoa, että naamiosta jäi iholle todella hyvä tunne. Loppupäivä meni fiilistellessä ihon hyvää fiilistä.

Viikolla on ollut paljon sään muutoksia ulkona treenatessa ja se taas tuntuu ihossa. Kaiken paras kitetytys tästä MayBeauty:n The Incredible Face Mask -tuotteesta on se, että Mikko kysyi jo viikolla, että voidaanko laittaa naamiot pian uudestaan. Ja voidaanhan me! Itse jo viikolla nopeasti laitoinkin naamiosta miniversion eli tein tuotepussiin muutaman reiän ja puristin tuotetta ulos vain sen verran, että sain sillä peitettyä nenän ja leuan alueen. Naamiota ei siis tarvitse aina levittää koko naamalle. Jos kuitenkin teet pussiin reikiä, muista laittaa se huolella muovipussiin tms. jotta loput pakkauksesta ei pääse kuivumaan.

Oli muuten myös kivaa yhteistä aikaa laittaa naamiot ja olla "monsterinaamoina" yhdessä :)

Tiedän, että muillakin aktiivista arkea viettävillä pakkaa ihonhuolto unohtumaan ja sen vuoksi on ihana saada tarjota nyt buustina teille -30%:n alennuksen Maybeaty:n tuotteista. Voitte hyödyntää -30 % edun TÄÄLTÄ käyttämällä koodia anni30. Alennuskoodi on linkissä valmiiksi käytettävissänne. Ei siis tarvitse enää kassalla näpytellä koodeja erikseen.

Seuraa: Instagram, Facebook

Pages