Kirjakauppiaan tytär ja Pippa Laukan Hyvinvoiva nainen

Kesä ja kirjat! Täydellinen yhdistelmä. Itse luen kyllä ympäri vuoden ja nautin lukemisesta. On ihanaa löytää kirja, joka nappaa täysin mukaansa. Lupailin keväällä, että kun hyllystä käteen osuu blogiini sopiva kirja, kirjoitelen siitä tänne. Olen siis kirjakauppiaan tytär ja rakastan sen vuoksi kirjoja, niiden lukemista ja hypistelyä (lue lisää tästä). Siskoni ehti lukea ennen minua urheilulääkäri Pippa Laukan kirjan Hyvinvoiva nainen ja kiikutti sen kiireellä minulle: ”Tämä kannattaa lukea.” 

pippalaukka.jpg

Laukan kirjan teemana on ”Miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän?” Se kertoo, miten säily hehkuvana, säilyttää tasapaino ja saavuttaa sisäinen rauha iän mukanaan tuomien muutosten keskellä. Kirja onkin suunnattu 40+ naisille, joten siinä haarukassa putosin pois. Kirja oli silti hyvää luettavaa ja tempaisi mukaan. Itselleni tämän kaltaisissa kirjoissa tekstin lisäksi lukunautinnon takaa kuvitus ja kirjan ulkonäkö. Pippa Laukan kirja on tehty kauniiksi, mutta hyvin tartuttavaksi.

Kirjassa on käsitelty hyviä teemoja ja vaikka neljäänkymppiin itsellä on vielä hieman matkaa, oli suurin osa tekstistä kuin itselle kirjoitettua. Perusasioita, joita on hyvä pysähtyä välillä pohtimaan. Siskolle kommentoin, että kirja on lääkärin maalaisjärjellä naisen arjenhyvinvoinnista kirjoitettu teos. Kirja sopii itselle luettavaksi tai kaikille 40+ naisille lahjakirjaksi.

Pippalaukka2.jpg

pippalaukka3.jpg

Kirjoitin aiemmin kuukautisista ja liikunnasta ja sain kommentteja, että vaihdevuosista ja liikunnasta on kirjoitettu liian vähän (lue tästä). Pipppa on kirjoittanut myös vaihdevuosista. Kirjasta kannattaa lukaista.

Kirjakauppiaan tyttär -sarjassa aiemmin kirjoittelin Running like a girl -kirjasta. Lukaise tästä.

Seuraa: InstagramFacebook

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *