Kevättalvi

Maaliskuun kevätaurinko  on ilahduttanut ja tuonut vaihtelua koleisiin pakkaspäiviin. Olen nauttinut ulkoilusta raikkaassa kevätpakkasessa melkeinpä säällä kuin säällä. Mutta tuulisena päivänä olen valinnut mieluummin kuntosalin ja pitkän työpäivän jälkeen kehonhuolto ja lepääminen on ollut paikallaan. Kuntosalilla olen käynyt maaliskuussa 1-2 kertaa viikossa ja tunnin kävelylenkillä myös pari kertaa viikossa. Useimmiten olen tehnyt perinteisen järvenrantalenkin tai metsälenkin. Tein parit lenkkitreffit ystävän kanssa, ja sehän oli mukavaa vaihtelua arkiliikuntaan. Paras lenkkimuisto maaliskuulta oli kuopuksen kanssa tehty järvenrantalenkki. Ihmettelimme miten järven jäällä pulkan kanssa kävelevä mies oli ylipäätään päässyt jäälle, kun jää rannasta oli jo paikoin sulanut. Toivonkin viisautta ja varovaisuutta jäillä liikkumiseen!

Jääpuikot räystäillä

auringonvaloa silmäluomilla

ja pihan lintuset

saavat aikaan ihanan tunteen

sydän on pakahtua

kevät on tullut takaisin

 on sitä odotettukin

– Una Reinman

Entisen Tuulen havinaa blogin kirjoittaja täällä taas pitkän blogitauon jälkeen. Hei vaan!  Nyt sain vihdoin tehtyä sen mitä jo vanhaa blogia pitäessäni kauan tuumailin. Viime kesänä lopetin blogin pitämisen, koska minulla ei ollut riittävästi aikaa sisällön tuottamiseen. Lisäksi en ollut tyytyväinen blogin nimeen. Tuulen havinaa blogi oli kirjablogi ja samalla teemalla jatketaan tässä uudessakin. Blogin uusi nimi on Kirjojen kahinaa ja tuulen havinaa. Kirjallisuuden lisäksi jätän tilaa myös muille mielenkiinnon kohteena oleville asioille kuten luonto,liikunta sekä hyvä ja terveellinen ruoka. Pidän luonnossa liikkumisesta ja kävelylenkin yhteydessä nappaan kuvan tai kaksi. Pidän myös paljon ruoanlaitosta ja tykkään kokeilla erilaisia ruokareseptejä ja tänne blogiin niitä on tarkoitus toisinaan laittaa talteen.

Tervetuloa seuraamaan uudet ja vanhat lukijat!

<3 Kirjojen kahinaa ja tuulen havinaa

hyvinvointi hyva-olo liikunta
Kommentit (6)
 1. Piti lukea kahteen kertaan kommenttisi nicki omassa postauksesa. Kiva että olet taas maisemissa!

  1. Kirjojen kahinaa ja tuulen havinaa
   10.4.2023, 21:34

   Kiva jatkaa taas kirjoittamis harrastusta muun arjen ja työn lomassa. Toivotaan,että aikaa kirjoittelulle jää sopivasti!

 2. Kiva, että olet täällä taas! Kiinnostavia aiheita, ja kiva, kun kirjoitat edelleen kirjoista. 😊

  1. Kirjojen kahinaa ja tuulen havinaa
   10.4.2023, 21:22

   Kiitos kommentista. Mukava kirjoitella taas täällä Lilyn kivassa yhteisössä 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *