Ladataan...
Kirsikan lifestyle

   

 Hyvin eletty on kirja, joka kannattaa hankkia. Se on opas kestävämpään elämäntapaan ja vastuullisuushan nyt vain on chic. Pienetkin teot merkitsevät ja ovat ilman muuta askel oikeaan suuntaan.

Miten huomioida eettisyys tinkimättä omasta tyylistään? Hyvin eletty avaa ovet vastuullisuuteen ja valitsemaan oikein kun teet valintoja kotiin, vaatekaappiin tai keittiöön.

Lisämausteen kirjaan tuovat inspiraatiotarinat ja ihastuttavat 365 days with Ida -blogista tutun Idan Hanhiniemen kuvat.  Kirjasta löytyy hyviä vinkkejä paikoista ja merkeiltä, jotka ovat panostaneet eettisyyteen. Kasvisruoan ystävät ilahtuvat tärpeistä minne voit suunnata kun haluat hyvää kasvisruokaa.

 

Konmaritus tuli koskettaneeksi meitä suomalaisia syvemmin kuin osasin kuvitella. Itsekin heräsin tähän hypetykseen sen jo vähän laannuttua. Metodissahan on olennaisinta se, että luovutaan niistä asioista, jotka eivät tuota itselle enää iloa. Toki nämäkin asiat itsellä vaihtelee päivittäin, että ihan kevein perustein ei asiaan kannata lähteä.  Sitä omaa siippaa nyt ei ehkä tässä kohtaa kannata laittaa kiertoon, vaikka näitäkin tarinoita olen kuullut. 

 Miehen iloksi tuo energiavimma kesti vain hetken, mutta kyllä se toi myös ajattelemisen aihetta omaan kulutuskäyttäytymiseen.

Olen nauranut, että konmari vei ilon shoppailusta. Poissa on heräteostokset, vaan entistä tarkemmin mietin mitä sieltä kaupasta ostoskoriini asti päätyy.

Shoppailu on ainakin minulle parasta terapiaa ja pieni pala luksusta siihen arkeen.

En  aiemmin miettinyt materiaaleja, enkä  sitä miten vaatteet valmistetaan. Kauneus on katsojan silmässä, ja minä toden totta söin noita hepeneitä silmilläni. Liian usein tuo uusi ystävä unohtui sinne kaapin perukoille muiden hylättyjen päähänpistojen jatkeeksi. Vasta kun luin Rinna Saramäen Hyvänmielen vaatekaapin, sai se minun silmäni aukenemaan.

Hyvää ystävää tulisi kohdella huomaavaisesti ja luottaen, miksi en siis tekisi vaatekaapillenikin hyvää? Pienin askelin vaatekaapissani alkaa löytyä laadukkaampia yksilöitä, ja katson nykyisin  tarkkaan mistä materiaaleista vaatteet valmistetaan. Ketjuliikkeisiin harvoin enää satsaan. Ostan harvemmin, mutta laadukkaampaa ja suosin pikku putiikkeja.

Tämän päivän kuluttaja on entistä valveutuneempi ja osaa vaatia. Onkin hyvä, että myös tarjontaa on entistä enemmän.

Jokaisen meidän onkin hyvä pohtia, että miten omilla valinnoillamme voimme vaikuttaa myönteisesti tähän ympäröivään maailmaan ja mitä opetamme lapsillemme.

Kirja jätti siis paljon pohdittavaa ja kutsuu tarttumaan opukseen uudemmankin kerran. Vahva suositus minulta!

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

 

Vihjasin hiljattain ihastuttavasta Löwengrip- kosmetiikkasarjasta, johon hurmannuin välittömästi. Löwengrip kosmetiikkabrändi on perustettu vuonna 2012  ja tuotteet valmistetaan ruotsissa. Tämän ihastuttavan sarjan takaa löytyy tunnettu ruotsalainen bloggaaja Isabella Löwengrip.  Ruotsissa nämä tuotteet löytyvät jopa apteekkien hyllyiltä ja toivon, että nämä löytäisivät tiensä myös meidän suomalaisten sydämiin. Tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet niin kasvoille, vartalolle ja hiuksille.  Mitään toista kosmetiikkasarjaa en ole näin kuumeisesti odottanut, ja nämä tuotteet kyllä palkitsivat täydellisesti tuon odotukseni. Minä olen suuri tuoksujen ystävä ja sinua tuskin yllättää, että Victoria Secretin – tuoksumaailma on ollut minun sydäntäni lähellä.

Löwengripin  tuotteet ovat korkealaatuisia, ja voit hankkia  niitä huokeampaan hintaan.

 

LCC City Living – Facial Mask 100 ml 24,20€

Meidän ihomme altistuu päivittäin kaupunkiympäristön epäpuhtauksille ja pakokaasuille. 

City Living – kasvonaamio rauhoittaa rasittunutta  ihoa samalla myös kosteuttaa  ja puhdistaa sitä.  Käytin naamiota hemmotellaksi itseäni raskaaltakin tuntuvan työpäivän jälkeen. Naamio antoi iholleni uudenlaista hehkua ja raikkautta. Ennen naamiota tein kuorinnan Löwengripin tuotteilla tehostaakseni naamion vaikutusta. Ihanan nuorekas olo tuli tuosta pienestä hemmoteluhetkestä, joita kannattaa siinä arjessakin vaalia.  Sisältää keskeisiä aineosia, kuten allantoiinia, jota on käytetty haavoja parantavavana aineena ja joka supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ja sitoo kosteutta.

Tuoksu: Woodland Flowers (ensituoksu:omena, persikka. Sydänpuu:kukkainen, kermainen vivahde. Pohjatuoksu: meripihka, myski setripuu).

 

LCC Sleeping sensation – Hydration Mask 100ml 22€

Hajusteeton kasvonaamio juonteita vastaan ja se soveltuu jokaiselle ihotyypille.

Minulla on ollut tämä jo pidempään käytössä. Tekee ihosta silkin pehmeän ja raikastaa myös ilmettä. Ihanaa hemmottelua arkeen! Turhaan ei puhuta kauneusunista, sillä tämän naamion kanssa ne todella ovat sitä.  Anna naamion vaikuttaa yön yli saadaksesi parhaan tehon. Sisältää mm. hyaluronihappoa, joka ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja tekee siitä raikkaan yhdessä tehokkaan anti-wrinkle - efektin ja allantoiinin kanssa. Allatoniinia käytetään lääketieteessä haavojen parantamisessa ja se vaikuttaa iholla supistavana ja kosteuttavana aineosana.

 

LCC Clean & Calm  - Facial Cleancer 150ml 24,20€

Clean & Calm on kevyesti vaahtoava saippuaton geeli, joka sisältää rauhoittavia ja puhdistavia aineosia, jotka pesevät pois kevyen meikin. Sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ja sitoo kosteutta samalla, kun se tuoksuu Woodland Flowersilta.

Jättää ihon ihanan pehmeäksi, toisin kuin monet puhdistusgeelit, jotka saavat aikaan kiristävän tunteen ihollani.

Puhdistaa meikin hellävaraisesti ja olen käyttänyt tätä tuotetta myös ripsipidennysteni puhdistamisessa, sillä geeli ei sisällä aineosia, jotka olisivat haitaksi ripsipidennyksille. Olen ollut aiemmin laiska  puhdistamaan ripsipidennyksiä, mutta on ihan superia löytää tuote, joka sopii niin moneen tarkoitukseen.

 

LCC Purify my skin – Face & Decolletage Scrub 75ml 18,40€

Hellävarainen ja kosteuttava kasvokuorinta, joka on suunniteltu poistamaan ihon epäpuhtauksia. Kuorinta sisältää yhdistelmän pieniä ja suuria rakeita, jotta ne pääsisivät kaikkiin kasvojen osiin jättääkseen ne pehmeäksi ja sileän tuntuisiksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Olen käyttänyt tätä viikottain ennen naamion laittoa.  En tiedä onko oma hipiäni herkkä, vai mistä johtuu, mutta omaan makuun oli karhean tuntuinen, mikä toki onkin tarkoitus. Jättää ihon sileäksi ja parhaimman tehon olen saanut aikaan juurikin tuon naamion yhteydessä. Sisältää allantoiinia, joka vaikuttaa supistavasti ja kosteutta säilyttäväksi, sekä glysseriinia, joka kosteuttaa ja sitoo kosteutta.  Tuoksuu woodland flowersilta, jossa alkutuoksut on omenaa ja persikkaa, sydäntuoksut kukkia ja kermaisia aineosia ja pohjatuoksut meripihkaa,myskiä ja setripuuta.

 

 

Ihastuttavia Löwengipin tuotteita on jälleenmyynnissä  Joensuussa  Hius-ja meikkistudio Glamour Roomissa ja valikoimissa on tarkkaan valikoidut ja parhaat tuotteet facecare ja bodycare linjoista.

Tässä pieni maistiainen tuotteista sinulle, mutta parhaat palat jätin viimeiseksi, joten pysy kuulolla. ;)

Rakkaudella Kirsikka

 

osa kuvista lainattu Löwengripin sivuilta

Follow my blog with Bloglovin

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

Tiedätkö sen tunteen,kun arki vaan imaisee otteeseensa. Tämä viikko on monellakin tapaa ollut juuri tuollainen, vaikka viikkoon onkin mahtunut paljon ihania juttuja. Tiistaina aloitin Kansalaisopistossa valokuvauskurssin, ja olen ollut niin fiiliksissä siitä. Ostin kesällä järjestelmäkameran ja myönnän, että olen niin käsi vielä sen kanssa. Olen niin innoissani siitä, että olen hypännyt pois siltä omalta mukavuusalueelta, ja aloittanut opettelemaan jotain uutta. Enää se ei tunnukaan pelottavalta, vaan se on innostavaa.  Kyllä minä hetken mietin mihin olen pääni pistänyt, kun luokka alkoi täyttymään senioreista. Pohdin myös sitä, että olenko liian myöhään liikkeellä, kun osa kertoi harrastaneensa valokuvausta vuosia. Minä joka olen räpsinyt vaan kuvia, tunsin pienoisen epävarmuuden hiipivän sydämeeni. 

Muistiinpanovälineitä en tajunnut ottaa mukaan, mutta innokkaasti kynä sauhusi kauppakuittien taakse, ja yritin omaksua kaikkea tuota informaatiotulvaa mitä kahden tunnin aikana ehdimme käsittelemään. 

Kaksi viikkoa on nyt takana Ilonkautta uuteen elämään- nettivalmennuksessa. Olen löytänyt sen rentouden, mitä olen kaivannut syömiseen. Valmennuksessa en koe edes noudattavani mitään ruokavaliota. Huomaan innostuvani uusista kasviksista enkä koe, että olisin joutunut luopumaan mistään. En myöskään oikeastaan syö eri tavalla kuin aiemminkaan, toki herkut on jääneet. Oikea ruokarytmi on se kaiken ydin. Kahvin kanssa kaipaan välillä jotain syntisen hyvää, mutta sitä tyhjiötä olen täyttänyt hedelmillä ja pähkinöillä. Loppujen lopuksi se syöminen on niin simppeliä kun löytää sen oman kultaisen keskitien, ja oppii tunnistamaan sen kokonaisuuden, mikä itselle sopii parhaiten. 

 

Nämä smoothiet on kiireisen pelastus ja sisältävät vaan hedelmän oman sokerin. Mainio välipala myös koululaiselle. Niin helppo napata laukkuun ja ehdottomasti parempi vaihtoehto sille suklaapatukalle. ;) 

Seuraa Ilonkautta uuteen elämää valmennusta Facebookin puolella ja hyppää mukaan tähän ihan uudenlaiseen konseptiin. Minut voit bongata silloin tällöin noista livelähetyksistä facebookin puolella. 

mitä ihaninta viikon alkua sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Uusi vuosi on monellekin uusi alku kohti terveellisempää elämää, ja kuntosalit täyttyvät innokkaista jumppailijoista. Aloitin tällä viikolla Ilonkautta uuteen elämään- nettivalmennuksessa. Ajattelin kertoa sinulle vähän tuntemuksistani tämän ensimmäisen viikon ajalta.Voit käydä lukemassa tarkemmin mistä oikein on kyse. http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/ilon-kautta-uuteen-vuoteen

Ilonkautta on kokonaisvaltainen valmennus missä lähdetään etenemään pienin askelin. Olen ollut mukana monessa. Tässä valmennuksessa on ihaninta ollut se, että ruokaa on ollut maltillisesti. Ei ole ollut sellaista tunnetta, että pitäisi ahtaa väkisin hirveitä määriä ruokaa tai rahkaa ja raejuustoa. Täytyy myöntää, että alussa on nälkä vaivannut, mutta olen lisännyt ruokaa maltillisesti ja toki ruokavaliota pääpiirteittäin noudattamalla. 

Miten tämä valmennus eroaa sitten muista?

Ilonkautta valmennus on ilolla höystetty kokonaisvaltainen elämäntaparemontti.

Tykkään siitä, että mukana on täysmittaiset videoidut treenit, jotka on helppo mahduttaa siihen kiireiseen arkeenkin. Tänään tein kehonhuoltotreenin samalla kun ruoka valmistui. Tico kannusti äippää tuoden tietysti lelujaan jalkojeni juureen ja nuolemalla naamaa. 

Tässä valmennuksessa olen itsekin aktiivisesti mukana, ja voitte seurata matkaani tämän 3kk:n ajan. Ilonkautta uuteen elämään- valmennusta luotsaa Sonja Räsänen, ja viikottain kerron tuntemuksistani ja pääsette seuraamaan minun treenejäni. 

Moni varmaan ajattelee, että mikä ihmeen ilon kautta, ja ehkä vähän hymähteleekin siellä ruudun toisella puolella.  Kovin tuntuu olevan vallalla se ajatus, että voidaakseen hyvin, pitää elää kurinalaisesti ja kroppaa pitää ruoskia saavuttaakseen tuon kaiken.  Miksi emme tekisi hyvää itsellemme ja hemmottelisi kroppaamme ruoskinnan sijaan? Miten joka tammikuu lähdetään tavoittelemaan sitä bikinikuntoa, mutta petytään kun niin ei käykään. Kyllä minäkin haaveilen niistä vatsapalikoista, mutta tiedän myös mitä se vaatisi. 

Mitä sitten odotan valmennukselta? Odotan sitä, että löytäisin hyvän rungon ruokavalioon, jota voisi jatkaa tämän 3kk:n valmennuksenkin jälkeen, ja siitä tulisi minulle elämäntapa. Omalla kohdalla sitä tietoa kyllä löytyy, samoin kokemusta useammasta nettivalmennuksesta ja pt ohjauksesta. Ongelma on monesti siinä, että miten jatkaa tuon jälkeen. Itsellä elämä meni siihen pisteeseen, että olin lähellä syömishäiriöön ajautumista. Olikin vaikea palata takaisin siihen normielämään. Harva meistä kuitenkaan pystyy syömään loppuelämää noin,vaan pitäisi löytää se kultainen keskitie. Itseään pitää osata kuunnella ja sen taidon olen vasta hiljattain oppinut.

Tammikuun alusta asti olen ollut herkuttomalla ja eron olen kyllä huomannut. Miten energisempi olo minulla onkaan ollut, ja jaksan työpäivänkin jälkeen tehdä muutakin kuin kaatua sohvan perukoille.  En pyri sokerittomuuteen, sillä nautin leivoksista ja suklaasta monen naisen tavoin. Balanssi on kuitenkin se mitä tavoittelen. 

 

 

 

Poika kyseli tänään, että miksi kuvailen vaan tämmösiä terveellisiä kuvia, enkä hampurilaisia. Samaan hengenvetoon hän tuumasi, että se onkin sitä fatlifeä. ;) Mistä nuo muksut oppiikin noita hienoja sanoja. Aamupuuro mansikoilla, voiko päivä alkaa täydellisemmin. 

 

Tänään oli aivan ihana pirtsakka pakkaspäivä. Pakko oli käydä reippailemassa ja nauttimassa tuosta talvisesta maisemasta. Pienen reippailun jälkeen sainkin hyvillä mielin katsoa Netflixistä The Crown-sarjaa, johon olen niin koukuttunut.

Olethan  huomannut ihastuttavan kauneus- ja hyvinvointitapahtuman, johon teillä rakkaat blogini lukijat on mahdollisuus päästä: http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/ilon-kautta-uuteen-vuoteenkauneus-ja-hyvinvointitapahtuma

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

 

Kirsikan Lifestyle blogi  järjestää yhteistyössä  Hius- ja meikkistudio Glamour roomin kanssa piristävän iltapäivän 3.2. klo 14 blogin lukijoille sekä kampaamon asiakkaille. Ilon kautta uuteen vuoteen-tapahtuman pääpainona on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Saamme vieraaksemme hyvinvointivalmentajan Sonja Räsäsen, joka luotsaa mahtavaa ilonkautta uuteen elämään- nettivalmennusta. Iloinen ja energinen Sonja luennoi meille positiivisesta ja  liikunnallisesta elämästä. Kirsikka on mukana Sonjan valmennuksessa, ja hän myös kertoo kokemuksiaan ja fiiliksiään Ilonkautta valmennuksesta. Tapahtuman toisena aiheena on kaunis ja hyvinvoiva iho, Selina luennoi ihonhoidosta, ja kertoo parhaat vinkit ja tuotteet kuinka saat ihosi hehkumaan! Pääsette myös kokeilemaan ihastuttavia Löwengripin ihonhoitotuotteita, ja saatte samalla henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon! Iltapäivä pitää myös sisällään herkullisen tarjoilun, mahtavia tarjouksia ja arvontoja, sekä kaikki vieraat saavat pienet lahjakassit. Sitovat ilmottautumiset 28.1 mennessä, kiirehdi sillä vain kahdeksan onnekasta mahtuu mukaan.  Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu niille, jotka eivät ole aiempiin tapahtumiimme osallistuneet. 

Tervetuloa viettämään virkistävä iltapäivä kanssamme!

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Sanotaan, että sateenkaaren päässä on aarre, mutta joskus se voi löytyä yllättävän läheltä. Tämän saimme todeta kun joulun jälkeen teimme ystäväni kanssa ihanan roadtripin täällä Pohjois- Karjalassa. Ihastuttavat sisustus- ja vaateputiikit ovat lähellä minun sydäntäni. Voisin vierailla niissä tuntikausia ihmettelemässä ja hypistelemässä kaikkia ihanuuksia. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyimme Outokumpuun, joka on itseasiassa molemmille vähän tuntemattomampi paikka, vaikka ohi onkin tullut viiletettyä monen monta kertaa.

Jos olet antiikin ystävä kannattaa ehdottomasti poiketa myös Viinijärvellä sijaitsevassa Antiikkineuvoksessa, joka on avoinna sopimuksen mukaan. Hurmaannuin ihan täysin siellä antiikkisista huonekaluista ja vanhoista tavaroista. 

 

Outokummussa meidän must kohde oli ihastuttava vaate- ja sisustusputiikki Helie´,josta ystäväni oli kuullut ylistäviä sanoja jo ennalta. 

Miten meillä olikin jäänyt tämmöinen helmi pimentoon. 

Ihana lämminhenkinen paikka, jossa on myynnissä toinen toistaan ihanampia vaatteita. Liikkeestä ovat edustettuina merkit Anna Justper, Laurie Cream, Fransa, Ze-Ze Collection, Zhenzi, The Masai ja sisustuksessa  AmandaB ja Chic antique. Zhenzin valikoimasta löytyy ihanuuksia isoille tytöille. 

 

Helie´ssä asiakas saa tunteen, että on kuningatar. Jokainen asiakas kohdataan aidosti ja lämpimästi. Mukanamme ollut pieni hurmuri otettiin myös hienosti huomioon ja hänelle löytyikin liikkeen perukoilta viihdykettä vierailumme ajaksi. 

 

 

Vaatevalikoima on monipuolinen. Täältä löytyy uusi tyyli niin äidille kuin tyttärellekin. Löysin monta suosikkia, mutta tälle kertaa tuo sisustus vei omalla kohdallani voiton. Tänne tullaan ehdottomasti toistekin. 

 

 

 

Rakastuin tähän tarjottimeen kera timattien oitis,  ja kyllähän se piti saada kotia koristaamaan noiden ihanien pallojen lisäksi.

 

Nyt sitten siihen arvonnan voittajaan. Arvottavana oli siis Ilonkautta uuteen elämään nettivalmennus, jota muuten luotsaa Outokummusta kotoisin oleva Sonja Räsänen. Tällä kertaa onnetar suosi Selinaa. Onnea!

 

osa kuvista lainattu Helie´n facebook sivuilta

 

Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka