Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Näin syksyn viiletessä ajatukset karkailevat väkisinkin lähestyvään jouluun.  Olemme päässeet jo paikoin nauttimaan ensilumesta, tosin Tico ei  varmaan ole kanssani samaa mieltä. Muutamana aamuna on pitänyt hälle jo toppatakki viritellä päälle, ja voi sitä masennuksen määrää.  

Jouluihmiselle tämä  on niin kutkuttavaa aikaa.  Olen myös iloinen siitä, että sisustusliikkeiden suhteen toiveeni on kuultu. Olen innolla seurannut H&B Homen päivityksiä ja kuumeisesti odottanut sitä, milloin pääsen heidän uudistuneeseen liikkeeseen tutustumaan. Aiemmin liike sijaitsi Joensuun ydinkeskustassa, jossa se lopetti toimintansa vuonna 2016. Nykyinen kausiliike avattiin lokakuussa, ja se  sijaitsee Hasanniemessä Jokiaseman läheisyydessä

Kieltämättä minulla oli omat epäilykseni liikkeen sijainnin suhteen, mutta voin ilokseni todeta olleeni väärässä. Sijainti on  täydellinen, ja mikä parasta koko perhe on huomioitu. Läheisellä Jokiasemalla voi miesväki nauttia tarjoilusta, ja viereinen leikkipuisto on varmasti jokaisen lapsen mieleen. Lähistöllä on myös upeat lenkkipolut. Mikä olisikaan parempi kruunu lenkille, kun  nauttia kupponen kuumaa juomaa viereisellä Jokiasemalla, ja sen jälkeen suunnata tunnelmoimaan ihastuttavaan H&B Homen kausimyymälään. Tykkään liikkeen kompaktista koosta, sen vaaleudesta ja valikoiman selkeydestä. Liikkeen valikoima onkin oivallinen ja tarkkaan mietitty kokonaisuus ripauksella huumoria.  Valikoimissa on mm. Herkkuja merkeiltä Kanelimamma, The Spice Tree, Add:Wise (e lisäaineettomat herkut)Littlebit Design, Axling-pellavatuotteet, Katie Loxton London, ja Snowdrop Copenhagen, vain muutamia  tuotteita mainitakseni. 

 

Odotan jo, että pääsen hypistelemään myymylään juuri saapuneita joulujuttuja. Tuoksukynttilöihin rakastuin oitis. Nuo pikkuruiset penkin olivat niin sympaattisia. Voisin kuvitella, että ne olisivat täydelliset Mailegin tontuilleni näin joulun aikaan. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään ,vaan keskityin lähinnä tunnelmoimaan. Monta ihanaa juttua jäi kuitenkin kutkuttamaan. 

 

 

H&B Homen ihastuttavan myymälän löydät osoitteesta Hasanniemetie 5a,  ja se on avoinna to-su 18.10- 23.12 välisellä ajalla, ja seuraavan kerran kesällä. Kannattaa seurata heidän facebook sivujaan, niin pysyt ajantasalla. 

osa kuvista lainattu H&B Homen facebook sivuilta

 

Parasta viikonlopuissa on sen kiireettömyys, ja tänäänkin heräilin vasta lähempänä kahtatoista. Olen tietoisesti rauhoittunut mieleni koulujutuilta perjantaisen tentin jälkeen. Ihana oli äsken suunnata tuonne lenkkipoluille kun kerrankin oli sillekin aikaa. Perheen teinit saivatkin väännön aikaiseksi lähes joka asiasta herättyään, joten voitte usko että lenkki tuli tälle aika tarpeeseen. ;) 

 

Toivottavasti olet saanut levätä viikonloppuna!

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Vuosi vuodelta huomaan, että nautin tästä syksystä yhä enemmän. Nyt onkin ollut poikkeuksellisen lämmin syksy, ja olemme saaneet nauttia kauniista syksyn väriloistosta. Lokakuun alussa pääsimme viettämään syyspäivää liikuntailtapäivän merkeissä Kolille, ja voi miten ihanaa vastapainoa se olikin tälle nykyiselle arjelle. Kun arjessa on vähän aikaa liikkumiseen tai ylipäätään mihinkään ylimääräiseen, ei tuollaista mahdollisuutta voinut jättää väliin. Kolin luonto jo itsessään on kokemisen arvoinen, ja meillä olikin paljon kansainvälisiä opiskelijoita mukana matkalla. Reilun 3 tunnin patikointi oli kyllä erityisen voimaannuttavaa tässä syksyssä ja teki niin hyvää. Patikoinnin lomassa nautimme kupposen kuumaa ja herkuttelimme paikallisella Salmari jäätelöllä. Oli muuten ihan taivaallista ja blondi tajusi vasta myöhemmin, mistä jäätelö oli saanut nimensä. Ilmankos oli niin hyvää!

 

maisema saa mykistymään joka kerta

kuvassa yksi onnellinen Kirsikka.

Jouluihminen alkaa myös pikku hiljaa herätä horroksestaan, ja ensimmäiset tortut ja piparitkin on paistettu. Voi miten Tico oli innoissaan kun ensimmäiset tortut tuli uunista, ja hänkin sai osansa tätä herkkua. Pikku hiljaa voin aloittaa virittäytymisen  joulun odotukseen.  Joulusuklaat ja koristeet olenkin  jo bongannut kauppojen hyllyistä, ja minua se ei ole ahdistanut.  Odotan vain innoissani, että saan kaivella tontut kaappien kätköistä, ja virittää oman valkoisen joulukuuseni tutulle paikalleen. Eniten odotan kuitenkin joululomaa. Toivon, että silloin minulla olisi hetki  aikaa pysähtyä, ja nauttia läheisten seurasta. Tämä syksy on ollut yllättävän rankkaa aikaa opintojen suhteen, ja olenkin yrittänyt kynsin hampain pidellä kaikkia lankoja käsissäni. Tässä hetkessä sitä on oppinut arvostamaan niitä pieniä juttuja, mitkä tuo jaksamista arkeen.  Jo se, että pääsen ystävän kanssa lenkille tekee minut erityisen onnelliseksi, tai että viikonloppuna kello ei herätä. 

 

 Näin syksyn tullen on ihana taas kaivella lämpimät huivit esille ja kietoutua pehmeisiin neuleisin. Pakko kyllä kertoa, että olen viime aikoina tehnyt mahtavia löytöjä itselleni lastenosastolta, ja se nyt vaan on selvää säästöä. Helly Hansenin merinovillakerrasto oli ihan super ja tuleekin tälle vilukissalle ahkeraan käyttöön. Viimeisen löytö oli Peak Performancen untuvatakki, jonka hankin jo etukäteen itselle syntymäpäivälahjaksi.  Kyllä jokainen ansaitsee vähän hemmottelua, eikö vaan?

 

Olen täysin hullaantunut Capri Collectionin  ihastuttaviin vaatteisiin, ja mitkään muut vaatteet ei tunnukaan enää miltään noiden rinnalla. 

Ensi viikon lauantaina 27.10  pääset taas hypistelemään näitä ihanuuksia kun Boutique Glamourin pop up putiikki palvelee teitä jälleen  klo 11-14  Joensuussa osoitteessa Kirkkokatu 32  Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin tiloissa. Syksyn kolmas mallisto Winter collection on saapunut meille ja lisäksi valikoimamme on täydentynyt upeilla koruilla. Nähdään siis pian! 

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Kun arki on hektisimmillään sitä on alkanut nauttimaan ihan siitä normaalista arjesta. Miten paljon olenkaan nauttinut kun on ollut aikaa tehdä kotitöitä. Asioita, joita en aiemmin ole osannut arvostaa tarpeeksi. Olen kaivannut myös omaa aikaa, mitä on ollut aika vähän tässä uudessa arjessa. Viime lauantaina vietimme ihanan päivän rakkaan ystäväni kanssa ilman aikatauluja. Minulla oli vakaa aikomus aloittaa ryhtiliike, mutta kuinkas sitten kävikään.

 

Ystäväni oli kuullut paljon ylistäviä sanoja äskettäin Joensuuhun avatusta Otto Trattoria& Cafesta, ja etenkin heidän kakuistaan. Suurena kakkujen ystävinä emme tätä tietenkään voineet jättää testaamatta. Monet kahvilat olemmekin tässä vuosien varrella testanneet pitkin suomea. Olemmekin reissuillamme löytäneet muutaman helmen, johon palaamme aina uudestaan.  Kahvilan puolella pääsimme testaamaan kolmea erilaista kakkua, joista kaksi oli vegaanisia.  Näistä vegaaninen suklaamoussekakku erottui kyllä edukseen, ja nousi yllättäen suosikiksemme. Olimme aluksi hieman skeptisiä vegaanisten kakkujen suhteen, koska meillä oli aiemmin niistä huonoja kokemuksia. Suklaachilikakku oli näistä ehkä erikoisin, mutta hyvää sekin oli tuhtiudestaan huolimatta.

Trattoria Otto & Cafe on ollut Joensuun katukuvassa viime toukokuusta lähtien. Paikka sijaitsee kävelykadulla Tapion talon toisessa kerroksessa, ja tarjoilee meille makuja Italiasta. Lounasaikaan tarjolla on pastaa, jota voi itse tuunata oman makunsa mukaan. Iltaisin tarjolla on ruokaa a´la carte listalta. Otto Trattoria& Cafen mottona on tarjota hyvää ruokaa yksinkertaisilla raaka-aineilla ja makuyhdistelmillä. Itse iloisen siitä, että myös kahvilan puoli säilyi Hyveen& Paheen lopetettua samaisessa liikehuoneistossa. Sisustus hiveli omaa silmääni erityisesti, ja oli muuttunut edukseen. Kynttilälyhdyt pöydissä toivat pienen ripauksen jouluista tunnelmaa. Ravintolan puoli näytti myöskin tunnelmalliselta, ja pitää sekin käydä testaamassa joku kerta. 

Minulle tärkeä osa kulinarista nautintoa on paikan tunnelma, ja miten sisustus on linjassa kokonaisuuden kanssa.  Trattoria Otto & Cafe on piristävä lisä Joensuun kahvila- ja ravintola kulttuuriin. 

 

Ensimmäinen jakso päiväkodissa koulun puitteissa  päättyi eilen, ja voi miten olinkaan kaivannut lapsia.  Tällä hetkellä tuntuu, että olen juuri siellä missä minun kuuluukin. Vuosien varrella tuo ajatus on ollut välillä hukassa, mutta olen kasvanut vuoren verran muutamassa päivässä.  Huomenna ajattelin hemmotella itseäni jalkahoidon merkeissä. Olen sen niin ansainnut. 

 

Ihastuttavaa viikonloppua sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka

 

Ladataan...