Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Hiljattain pääsin taas istahtamaan luottokampaajani osaaviin käsiin. Tälläkin kertaa minulla oli toiveissa saada vähän piristystä, ja raikastaa  hiusteni ilmettä. Minulla tuo kampaamokäynnin suunnittelu alkaa jo hyvissä ajoin, ja  parasta onkin tuo prosessi värileikkeineen. Monesti kuitenkin lopputulos on jotain ihan muuta mitä olin etukäteen miettinyt, mutta parempaa.  Haaveilen usein punaisesta, koska se saa ihoni hehkumaan ihan eri tavalla. Värin ylläpito on kuitenkin työlästä, joten toistaiseksi olen  luopunut ajatuksesta. Luonnollisesti vaalea väri vaatii myös ylläpitoa, mutta salainen aseeni on tummempi tyvi, joka antaa paljon anteeksi.Tällä kertaa kampaajani Selina Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista  loihti minulle  uutta vaaleaa raitaa, ja tyvi värjättiin pinkillä kestovärillä.  Loppusilauksena pituudet ja latvat sävytettiin pesupaikkalla viileän sävyisiksi. Lopputulos on mitä täydellisin ja miten kiiltävät hiuksistani tulivatkaan. 

 

 

Lähtötilanne on aina yhtä herkullinen. Ei sillä, että tämä kuva millään muotoa imartelisi kutrejani. Hiukseni ovat kuivat ja karheuteen taipuvaiset, eikä nämä paukkupakkaset paranna asiaa.  Oikeiden tuotteiden avulla olen onnistunut kuitenkin kasvattamaan ne näinkin huikeaan pituuteen. Kampaajan tuolista nousi siis uudesti syntynyt Kirsikka upeine kutreineen. Minulla on ollut vuosien varrella vaikka millaista väriloistoa hiuksissani, mutta tämä on ehkä täydellisin tähän asti, rakastanhan pinkkiä. 

jäätävä tyvikasvu vai mitä?

Hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen olen löytänyt vasta hiljattain ja sen avulla saan silkkiset ja helposti käsiteltävät hiukset.   Varsinkin hetki ennen kampaajalla käyntiä tämä tuote on todellinen arjen pelastaja.  https://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/minun-luottotuotteeni-revlon-professional-uniq-one-hairtreatment

Tällä hetkellä minulla on ollut testissä tuo Greeen tea, joka sisältää vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksua. Näistä kuitenkin kookos on vienyt sydämeni. 

 

 

 

en voi olla ihastelematta tätä täydellistä lopputulosta  

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

 Viime viikonloppua olimme ystäväni kanssa odottaneet hartaasti. Tämä ajankohta on ollut perinteenämme jo useamman vuoden ajan, ja se onkin ollut täydellinen tapa rentoutua ennen joulun kiireitä. Suurena shoppailun ystävänä olen iloisesti yllättynyt siitä, että Suomeen on avattu ihka ensimmäinen Outletkylä. Olen käynyt aiemmin Barcelonan ja Pariisin vastaavissa, joten odotukset eivät kyllä olleet kovin korkealla. Zsar Outlet Village sijaitsee Vaalimaalla, Suomen ja Venäjän rajalla, joten ihan päiväreissulle sinne ei varmaankaan tule lähdettyä. Sijainti on aika syrjäinen, joten siksi olisimme toivoneet parempia opasteita ohjaamaan meitä kohteeseen.  Ulkoisesti paikka on oikein tyylikäs ja tuo tunteen, että olisit jossain ihan muualla kuin kotoisessa suomessamme.

Kylä on vielä keskeneräinen, mutta muutamia helmiä sieltä toki jo nyt löytyy. Lapsiperheet on huomioitu hienosti, sillä valikoimissa on lastenvaatteita merkeiltä Reima ja Racoon. Tämän lisäksi lapsille on erilaisia aktiviteetteja niin sisällä kuin ulkonakin. Shoppailun lomassa kävimme ruokailemassa Fu Hing ravintolassa, joka on aasialainen fuusioravintola. Ravintola oli positiivinen yllätys, sillä se oli tyylikkäästi sisustettu ja ruoka oli oikeasti hyvää.  Buffet on edullinen, ja sitä on saatavilla niin lounaalla kuin illallisena.  Allekirjoittanut nautti eritoten runsaasta sushi valikoimasta. Miten ihana oli bongata pieniä lapsia, jotka innoissaan valikoivat lautaselleen sushia. Meidän perheen sushirakkaus nimittäin rajoittuu vain minuun. Innolla odotan noita myöhemmin avautuvia ravintoloita. Ensi kerralla pitää ehdottomasti testata myös ruotsalainen  Espresso House, erityisesti heidän leivokset kiinnostaa tätä kakkujen ystävää. 

 

 

Olen aika lailla mieltynyt tiettyihin susheihin, mutta yllätin itsenikin valitsemalla jotain erilaista. Olisin ehkä kaivannut tietoa siitä, mitä suuhuni laitan. ;)

 Näin joulun lähestyessä nautin ihanista jouluvaloista ympärilläni, ja muutoinkin tunnelma kylässä oli oikein lämmin.  Paikka kuhisi iloisia ihmisiä, mutta  joulukiireet eivät  tuonne  asti yltäneet. Olen niin kaivannut sitä, että  ei tarvitse matkata maailman ääriin päästääkseen shoppailemaan. Toki jotain jäin vielä kaipaamaan lisää luksusmerkkeihin. Nyt joukossa on paljon tuntemattomia merkkejä, jotka eivät omaan makuuni iskeneet.  Toivon, että suomalaiset löytävät tiensä tänne, sillä hintataso oli juuri passeli  ennakkoluuloistani huolimatta.  Paras valikoima oli Guessillä ja Armanilla, ja näissä hinnat olivat myös kohdillaan. Guessiltä löysinkin ihastuttavan huivin, jolle jäi hintaa alle 30€ ja jotain pientä miehelle. Roberto Cavallia odotimme eniten, ja tarjolla olikin luksusmuotia kukkaroystävälliseen hintaan. Tällä hetkellä outletin valikoima on hivenen parempi miehille, mutta potentiaalia tuossa on paljonkin.  Lumenen myymälä yllätti myös positiivisesti hyvillä tarjouksillaan.  Liikkeestä  löytyi myös Korealaista kosmetiikkaa, mikä onkin oiva lisä valikoimaan. Kocostarin kuorintasukkia on paljon hypetetty, ja ne pääsevätkin  käyttöön mitä pikimmiten. En varmaan ole ainoa, jonka jalat on järkyttävässä kunnossa näin talvella. Toivon siis pienoista ihmettä noiden sukkien myötä. ;)

 

aurinkolasit jäi vielä odottamaan lämpimämpää säätä. 

Lindtin liikettä odotin  suklaan ystävänä varmaan eniten. Ostimmekin testiin useampaa lajia konvehteja, joita sitten illalla analysoimme hotellilla.Estetiikan ystävänä  silmääni ilahdutti se, miten paljon liikkeen ulkoasuun oli panostettu. Tästä voisi moni liike ottaa mallia. Mukaan tarttui myös tuliaisia perheelle, joten meidän joulu on nyt pelastettu suklaiden osalta.  ;) Toki pitänee varmaan se perinteinen Wiener nougat vielä ostaa jemmaan.  Jokos sinä olet käynyt tutustumasssa Zsarin outletkylään?  osoitteessa: https://www.zsar.fi/ voit tutustua heihin tarkemmin. 

osa kuvista lainatu Zsarin omilta facebook sivuilta

 

Kirsikka 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen ollut tämän syksyn suklaadietillä ja ai että onkin ollut niin energinen olo! ;) Olen ollut perso herkuille aina. Tänä syksynä suklaa on maistunut erityisen hyvältä, ja sitä onkin kulunut noh aivan liikaa.  Voin nytkin kuvitella miten se sulaa suussani, eli kyllä olen suklaaholisti.  Tämän syksyn aikana mopo on karannut totaallisesti käsistä. Tänään  vaakaan  hypätessäni päätin, että näin ei voi enää jatkua. Miten lohduttavaa se onkin ollut työstää lukemattomia koulujuttuja suklaan voimalla. Alkusyksy oli niin hurja, että  energiaa ei enää riittänyt liikkumiseenkaan.  Nyt kun lukujärjestys on vähän keventynyt, olen taas alkanut käymään ohjatuilla tunneilla ja nauttinut siitä suunnattomasti.  Selityksiä on  turha etsiä muualta kuin ihan peiliin katsomalla. Onhan se nyt järkevää aloittaa ryhtiliike näin ennen  joulua, ja sitten voikin alkuvuodesta jatkaa samalla linjalla.

 

Tänä päivänä media ruokkii tietynlasta naiskuvaa,  ja me ahdistumme kun emme mahdu tuohon muotiin. Vuosia itsekin ruoskin kroppaani mitä erinäisimmille dieteillä, ja kuvittelin voivani hyvin. Suhteeni liikuntaan on muuttunut vuosien varrella, ja osaan nyt suhtautua siihenkin lempeämmin. Olenkin kertonut sinulle, että tänä syksynä löysin myös liikunnan ilon uudestaan.Voi miten  olen nautinut tuosta tunteesta.

Minusta saa näkyä, että olen äiti. Kaikki se on elettyä elämää ja arvokasta sellaisenaan.  Itse en kuitenkaan  tällä hetkellä viihdy nahkassani täysin, joten siksi on aika herätä. Väitän, että kun minä itse voin hyvin, niin se tunne välittyy  muillekin. Miten vahvasti se muutaman lisäkilon karttuminen vaikuttaa itsetuntoon, ja miten paljon me naiset piiskamme itseämme siitä. Energisempänä jaksan varmaan sitten noita opiskelun tuomia haasteitakin paremmin. Hyvänä motivaattorina voisi olla nuo vajaan vuoden päästä olevat pyöreät, ja siellä on tavoitteena olla kunnon hottis! :D

 

Kyllähän minä tiedän mitä siihen vaaditaan, että olo keventyy. Olenhan sen tehnyt niin monet kerrat. Laihdutusbisnes toimii kun aina on niitä, jotka repsahtaa minun laillani. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole. En usko mihinkään ihmeen tuomiin pirtelöihin enkä dietteihin, vaan puhtaasti mennään kotiruoan voimin. Eikä ryhtiliike tarkoita, että kaikesta kivasta pitää luopua. Pitää vaan löytää se kuuluisa balanssi tähän kaikkeen.En edes yritä metsästää vatsapalikoita se ei ole minun juttu, vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tervetuloa siis seuraamaan tätä matkaa kohti kevyempään kevääseen. En laita ollenkaan pahakseni, jos joku päättää lähteä mukaan tälle matkalle.

Muista, että jokainen meistä on arvokas vaakalukemiin katsomatta. 

Haluan omalta osaltani olla esimerkkinä lapsillemme  ja olla edistämässä terveempää naisihannetta. 

********

 Olen  jo ihan täpinöissäni lähestyvästä joululomasta, ja mikä parasta viikonloppuna on  luvassa odotettu reissu tyttöjen kesken. 

 

 

mitä ihaninta alkavaa viikkoa sinulle!

 

 

 

Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Olen äärettömän huono katsomaan televisiota.  Viime aikoina Kauniit ja rohkeat on ollut ainoa sarja, jota olemme seuranneet  yhdessä miehen kanssa, ja onpa nuorin poikammekin innostunut sarjasta. Netflix on pullollaan koukuttavia sarjoja, ja ajattelin jakaa niistä muutaman teidänkin iloksenne. Mikä olisi nimittäin kivempaa kun kääriytyä viltin alle näin pakkasten aikaan, ja ottaa pieni pako arjen vaatimuksista. Olen itse huomannut, että se onkin oiva tapa  rentoutua hektisen opiskeluarjen keskellä. Nyt isoimman kiireen hellittäessä huomaan useimmiten hipsiväni yläkertaan sarjojeni pariin.  Olen niin iloinen tästä omasta paikastani. Välillä huomaan kiintyväni sarjoihin niin paljon, että niiden loppuminen saa aikaan pienoisen kriisin. Sama tunne iskee jos saa jonkun kirjasarjan päätökseen.

 

Silta

Jostain syystä tähän tarttuminen vei aikansa. Täytyy myöntää, että en ole suomalaisten sarjojen fani,  ja kuvittelin tämänkin sarjan siihen kuuluvan nimen perusteella. Kyseessä on kuitenkin ruotsalais-tanskalainen rikossarja, johon koukutti minut välittömästi. Olenkin suuri rikossarjojen ystävä, joten tämä on täydellinen valinta jos tämä genre uppoaa sinullekin. Varsinkin tuo sarjan päähenkilö Saga Norenin (Sofia Helin )hahmo on yksi mielenkiintoisimmista. Sosiaalisesti rajoittunut ja autisminkin piirteitä omaava Saga suhtautuu intohimoisesti siihen mitä tekee, ja onkin varsin taitava siinä.

 

 

 

Broadchurch

 

Broadchurch on brittiläinen rikossarja. Tapahtumat sijoittuvat Dorsetin pikkukaupunkiin, jossa  ensimmäisellä kaudella rannalta löydetään 11- vuotiaan Danny Latimerin ruumis. Murha ravisuttaa koko kyläyhteisöä ja paikallinen ylikonstaapeli Ellie Miller saa avukseen Alec Hardyn. Tämä hyytävä sarja piti otteessaan alusta saakka, ja voin suositella tätäkin lämpimästi.  Tämä imaisi niin mukaansa, että katsoin viikossa kaikki tuotantokaudet. Toisissa sarjoissa on vain se jokin.

 

The Crown

The Crown kertoo kuningatar Elisabeth II:sta. Sarjassa seurataan kuningatar Elisabetin elämää niin politiikan saralla kuin hänen avioliittoaan. Oli mielenkiintoista seurata tuota kruunajaisiin valmistautumista ja naisen asemaa politiikassa, sekä  sen kehittymistä sarjan  aikana.  Sarjassa kuvataan myös sen ajan avioliitto instituutiota, ja kulissien tärkeyttä.

 

Grace and Frankie

 

Tämä sarja kutkutti pitkään ja lopulta rikossarja putken jälkeen kaipasin jotain kevyempää. Grace ja Frankie on yhdysvaltalainen komediasarja. Täytyy sanoa että en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuin tämän sarjan parissa. Grace ja Frankie eivät ole ylimmät ystävät, mutta jokin muuttuu kun heidän aviomiehet jättävät naiset ollakseen yhdessä. Ei suositella tosikoille. ;)

 

Olisi kiva kuulla myös sinun suosikeistasi. Kohta koittaa kaivattu joululoma ja kaipaisin niin uusia koukuttavia sarjoja.

 

Rentouttavaa viikonloppua juuri sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka 

Ladataan...