Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Kun  katson ulos on keväinen fiilis aika kaukainen haave. Pääsiäinen  on minulle yksi kevään merkki, mutta tänä vuonna on toisin. Meidän pikku mies onkin kerinnyt tuskailla asiaa moneen kertaa. Tuntuu, että  tuota lunta tulee kohta ovista ja ikkunoista ;) Kevätaurinko saa kuitenkin suupielet kääntymään hymyyn, ja kaunis punertava taivas tuo mieleen kesäillat. Siitä kuopuskin haaveilee, ihanista limudrinkeistä teranssillamme. Keväinen fiilis näkyy kyllä  kodissamme kauniina väreinä ja kukat piristävät kummasti tätä ikitalvea. Sisustushulluuskin  on väistynyt ja kaipaan kevättä  myös vaatekaappiin.

 En ole erityisemmin juhlapyhien ystävä ja ruohot jäi tänäkin vuonna istuttamatta.Voisi siis sanoa, että pääsiäinen pääsi yllättämään. Eilen vasta  havahduin siihen ajatukseen, että pajunoksat on vielä hakematta kotia koristamaan.Pitkiä vapaita kuitenkin odotan. Silloin saa hiljentyä, ladata akkuja ja tavata ystäviä.

 

Tykkään  pukeutua värikkäästi,  mutta sisustuksessa käytän värejä harkiten. Eilen kuitenkin kevään kunniaksi kotiutin keltaisen kimpun tulppaaneja. En ole leiponut aikoihin ja lauantaina tein pienen  miehen toiveesta jotain hyvää. Keneen lie tullut herkkuhimojensa kanssa. Päätin testata  paljon  hypetetyn  kinderpiirakan, jota olen onnistunut välttelemään tähän saakka. Olen enemmän sellainen vuokaan ja uuniin tyyppi, joten jos nopeaa vierasvaraa etsit, tämä ei ole sellainen. Leivoin kinderpiirakan tällä kakkutupa Mian ohjeella: http://kakkutupamia.blogspot.fi/2017/04/kinderpiirakka.html

Kuva ei anna oikeutta tälle herkulle, mutta piirakka oli syntisen  hyvää  ja jokaisen suklaan  ystävän ehdoton herkku. Mielestäni ei niin äklömakeata kuin luulisi, mutta varsin tuhtia tavaraa. Voikreemikin onnistui ensikertalaiselta oikein hienosti. Minulla on yleensä tapana soveltaa ohjeita reilulla kädellä, mutta tämän kanssa olin kirjaimellinen, ja hyvä niin. Parhaimman lopputuloksen aikaan saamiseksi on tärkeää, että suklaa levitetään kolmessa osassa, että se ei jämähdä. On myös tärkeää, että kreemi kovetetaan jääkaapissa kunnolla ennen suklaan levitystä, jottei lämmin suklaa ja voikreemi sekoitu keskenään. Vähän epäilin taitojani kun oli näinkin monivaiheinen ohje, mutta piirakka onnistui täydellisesti!

Mikä on sinun herkkuasi näin pääsiäisenä? 

 

Aurinkoista pääsiäistä sinulle!

 

Kirsikka

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Saatko blogistasi mainetta, mammonaa vai mahavaivoja? Blogimarkkinointi on käytännön opas ammattimaiseen bloggaamiseen.  Kirja auttaa rakentamaan kiinnostavan blogin, joka perustuu laadukkaaseen sisältöön. Oppaassa käydään läpi blogin perustaminen, markkinointi ja kehittäminen. Aihealueina ovat muun muassa sisällöntuotanto, asiantuntijabrändäys, hakukoneoptimointi, tuotemainonta, organisaatioblogi ja blogitekniikka. Blogimarkkinointikirjan takaa löytyy bloggaaja, kouluttaja ja tietokirjailija Katleena Kortesuo. Hänen ei oo totta- bloginsa käsittelee viestinnän ja bisneksen ilmiöitä kriittisestä näkökulmasta. Kirjan toinen kynäilijä on Jarkko Kurvinen, joka on markkinointitoimiston vetäjä, kouluttaja ja sisältömarkkinoija. Jarkko on erikoistunut verkkoliiketoimintaan, sähköiseen markkinointiin sekä sosiaalisiin medioihin ja ymmärtää erinomaisesti blogimaailmaa.

 

Kirja on kattava tietopaketti sinulle, joka aloittelet vasta bloggaamista ja varmaan konkarikin tästä jotain nappaa mukaansa.

Bloggaaminen on minulle rakas harrastus, mutta kirjan myötä olen  saanut rohkeutta tavoitella enemmän.  

 

Hyvän blogin salaisuus on tehdä blogi aiheesta, jota rakastaa.

Minulle on tärkeää kirjoittaa hyvää mieltä tuottavista asioista, ja tarjota niitä myös lukijoilleni. Elämässäni on toki muitakin sävyjä, mutta kaikki se ei kuitenkaan päädy blogiini asti.  Paljon puhutaan siitä onko blogimaailmassa enää aitoutta, vai onko kaikki loppuun asti siloteltua ja kauniita kuvia. Minä tykkään kauniista asioista ja niitä näkyykin blogissani paljon. Kaiken tuon takana olen kuitenkin syvästi tunteva ihminen, jolta löytyy rohkeitakin mielipiteitä. Minulle aitous ei kuitenkaan ole sitä, että jakaisin blogissani ihan kaiken.  Myönnän, että mietin liikaa mitä postaan. Moni teksti onkin jäänyt julkaisematta, koska vaadin itseltäni täydellisyyttä. Jatkossa aion pyrkiä etsimään sitä rosoisuutta, ja olla tämänkin suhteen lempeämpi itseäni kohtaan. 

Tähtää blogisi kanssa aina korkealle.

Tämä on meille vaatimattomille suomalaisille vähän vaikeaa.  Kesti nimittäin pitkään ennen kuin uskalsin sanoa bloggaavani.  En ole bloggaamisen suhteen koskaan ollut tavoittelemassa tähtiä, vaan olen tehnyt sitä enemmän omaksi ilokseni. Silti haaveilen, että jonain päivänä voisin tehdä tätä työkseni.  En ole aiemmin panostanut kuviin, mutta kävin valokuvauskurssin tullakseni paremmaksi. En silti pyri täydellisyyteen, mutta hyvä sisältö vaatii parikseen laadukkaampia kuvia. 

 

Suosittelemme vahvasti bloggaamaan omalla nimellä.

Tästä olen eri mieltä. Tämä oli jossain vaiheessa trendi, mutta en näe sille lisäarvoa blogissani. Eri asia mielestäni on jos olet julkkis, ja näin ollen valmis brändi.  

 

Lue blogeja

Aloitettuani bloggaamisen olen systemaattisesti pyrkinyt vähentämään muiden blogien lukemista. Haluan tuottaa ainutlaatuista sisältöä enkä kopioida muilta. Jatkossa aion panostaa tähän ja tutustua laadukkaisiin blogeihin ja teksteihin. Oma bloggaaminen on kehittynyt huimasti siitä mitä se oli alkuaikoina. En siis täysin allekirjoita tuota, että lukemalla laadukasta sisältöä sitä synnyttää itsekin. Minulla se on vaatinut sen, että olen löytänyt sen oman sisäisen ääneni ja tyylini. 

 

Mieti aiherajaus tarkasti

Kun olin aloittelemassa bloggaamista pyörittelin paljon päässäni,mistä minulle olisi luontevinta kirjoittaa. Tykkään paljon liikkumisesta, mutta huomasin pian, ettei se  saa näppistä sauhuamaan.  Lifestyle on  minun juttuni, koska se antaa minulle liikkumavaraa enemmän. Tykkään muodista, matkustelusta ja ihanista pikku putiikeista, joista haluan vinkata myös teille ihanille lukijoilleni.

 

Markkinoi blogiasi

Tämä on tärkein tekijä saada blogisi muiden tietoon, mutta se vaatii paljon työtä.Olen jakanut tekstejäni eri blogiryhmissä sekä  ryhmissä mitä aiheeni koskettaa. Jonkin verran olen mainostanut, mutta se ei ole ollut niin tehokas kuin esimerkiksi arvonnat. Tämän lisäksi olen hankkinut blogilleni käyntikortit, joten minulla on antaa kättä pidempää jos blogi tulee puheeksi jonkun kanssa, joka ei siitä vielä tiedä.

 

Blogimarkkinointi on tiivis tietopaketti, mutta minä jäin kaipaamaan kattavampaa opusta, joka veisi pintaa syvemmälle, ja hinta oli varsin korkea pokkarista.

 

Kursivoidut tekstit ovat otteita Blogimarkkinointi- kirjasta.

 

 

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

  

 

Minulta kysyttiin joku tovi sitten, että työskentelenkö kosmetiikan parissa ja siksi ajattelinkin vähän avata tuota puolta itsestäni sinulle. Mitä siis muuta teen kuin bloggaan? Kyllä kaukana on vielä ne miljoonatulot, että joutuu ihan töissä käymään. ;)

Olen onnekas siitä, että lapsuuden haaveammattini on tänä päivänä se, mitä teen työkseni. Minulla oli jo lapsena selkeä visio siitä, että opettaminen ja työskentely päiväkodissa lasten parissa olisi se minun juttuni. Moni ystävä on sanonut minulle, että heistä ei ikimaailmassa moiseen työhön olisi. Ehkä tuskailet kotona sen oman uhmiksen kanssa ja huokaiset helpotuksesta kun saat sen nuppusen päiväkodin portista sisään.  Samalla mietit miten ihmessä joku selviää siitä tusinasta. Muistan miten lasten ollessa pienempiä tuntu hullulta viedä oma lapsi päiväkotiin, että pääsen hoitamaan muiden lapsia. Nautin kuitenkin työstäni lasten parissa ja sytyn heidän riemustaan, uuden oppimisesta ja ihanista oivalluksista. On ihana, että aamuisin sinua vastassa on iloisia kasvoja ja sinut otetaan vastaan lämpimin halauksin. Ihania voimahaleja ja muistutus siitä, että ne pienet ihmiset ovat sen kaiken tekemisen ydin. Tämä on se asia mikä meidän aikuisten ja etenkin päättäjien olisi hyvä muistaa.

Omien lasten kasvaminen ja oman työn muuttuminen keikkaluontoiseksi ovat saaneet aikaan sen, että olen alkanut miettiä onko tämä se mitä haluan tehdä. Muutokset varhaiskasvatuksen saralla on myös yksi syy tähän pähkäilyyni.  

Ensimmäistä kertaa olen tilanteessa, että tunnen voivani  oikeastaan tehdä mitä vaan. Enää muutos ei tunnu niin pelottavalta, vaan katson luottavaisin mielin kohti tulevaa. Olen vuosia miettinyt aloittavani opinnot ja nyt tuntuu, että aika on kypsä sille. En tiedä vielä mikä minun polkuni tulee olemaan, mutta sisimmässäni olen päättänyt, että tämän tarinan minä kirjoitan itse, sydäntäni kuunnellen. Myönnän, että näiden ruuhkavuosien aikana olen unohtanut kuunnella sitä omaa sisäistä ääntäni, mitä minä haluan. Vaatii rohkeutta tehdä se mikä minulle on parhaaksi, ja juuri se on oikeanlaista itsekkyyttä. 

Tällä viikolla alkoi yhteishaku ja moni varmasti miettii mihin suuntaan kannattaisi kurkotella. Uskalla unelmoida ja tavoitella omia unelmiasi!

 

” Beauty begins the moment you decide to be yourself”

Coco Chanel

 

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

Ihonhoito on sellainen asia, mitä olen jo vuosia laiminlyönyt. Nyt olen kuitenkin löytänyt niin ihastuttavat tuotteet, että paluuta entiseen ei enää ole. Olen toki käyttänyt menneinä vuosina moniakin tuotteita, mutta hyvin satunnaisesti. Hektinen arki tuntuu välillä imevän kaikki mehut, mutta itsensä hemmottelu pitäisi kuulua jokaiseen arkipäivään.Tiistaisin minulla on oma hemmottelupäivä, silloin saunon, teen ihania kasvohoitoja ja annan aikaa itselleni. Ihanan voimaannuttavaa siinä arjessa. Monesti minä hemmottelen itseäni suklaalla, lasillisella viiniä tai ostamalla kukkia. Jokainen valitsee oman tapansa hemmotella itseään.Tärkeintä on, että teet itsellesi hyvää päivittäin ja ajattelet itsestäsi kauniita asioita.

Miten sinä hemmottelet itseäsi arjessa?

 

Kerroin sinulle aiemmin Löwengripin tuotteista, jotka ovat minut valloittaneet.  Jos Löwengrip on sinulle vielä uusi tuttavuus voit lukea lisää täältä: http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/luksusta-sinunkin-arkeesi-ihastuttava-lowengrip

Nyt haluan jakaa sinulle omat suosikkini tästä ihastuttavasta kosmetiikkasarjasta.

LCC Clean& Calm – Facial cleanser 150 ml 24,20€ on kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ilman kiristävää tunnetta. Hyvästi pandasilmät, tämä tuote oikeasti puhdistaa meikin, ja on mainio tuote myös ripsipidennysten puhdistamisessa. Tämä on kuin silkkiä ihollani, en voi kuin suositella. 

LCC The Serum- facial serum 50ml 37€

Hajustamaton ja heleyttävä seerumi, joka syväkosteuttaa sekä tasapainottaa herkkää, kuivaa, rasittunutta tai normaalia ihoa.  Sisältää keskeisiä aineosia, kuten kalpariane-levää, joka vahvistaa ihon vaikutusta läpäisyesteenä ja saa sen vastustuskykyisemmäksi ulkoisia vaikutuksia vastaan. Olen tottunut aiemmin kermaisempaan koostumukseen. Tykkään kuitenkin seerumin keveydestä ja siitä, että se raikastaa varsinkin yön jälkeen väsynyttä olemustani, ja kirkastaa katsettani. Seerumi myös pehmentää ja silottaa ihoani, saaden sen tuntumaan yhtä pehmeältä kuin vauvan pylly, ja tässä iässä se on vaan hyvä juttu. ;) Olen käyttänyt seerumia primerin tavoin sekä ennen kosteusvoiteen laittoa tehostaakseni sen vaikutusta.

 

Sleeping Sensation- Hydration Mask 100ml 24,20€

Ihan lempparituotteeni, kosteuttava ja tuoksuton yönaamio, joka tekee taikojaan nukkuessasi. Kyseessä ei ole mikään raskas massa, vaan hyvin seerumin kaltainen, joka on kevyt koostumukseltaan. Tähän vei aikansa tottua kun olen aiemmin käyttänyt toisen tyyppisiä naamioita, mutta toki nämäkin ovat aikojen saatossa muuttuneet ja kehittyneet parempaan suuntaan.  Sleeping Sensation on kasvonaamio, joka häivyttää kevyitä juonteita, kosteuttaa ja jättää ihon hehkuvan nuorekkaaksi. Sisältää allatoniinia ja hyalorinihappoa. 

Jotain olen jättänyt sokeriksi pohjalle, mutta siitä myöhemmin lisää. ;) 

 

 Tämän ihastuttavan ja ylellisen Löwengrip- kosmetiikkasarjan jälleenmyyjänä Joensuussa toimii Hius- ja meikkistudio Glamour Room

 

Kuva seerumista lainattu Löwenripin omilta sivuilta

 

 

 

 

 

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

  

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olen saanut viettää lomaa koululaisten kanssa. Toki monesti nuo yhteiset lomat ajatuksena jo kiihdyttää pulssia. Vaatii kuulkaa taitoa, että tietää mistä naruista sen toisen saa ärsyyntymään, ja meillä sitä löytyy molemmilta. ;) Lomassa parasta on aikatauluttomuus ja se, että lomaa ei tarvitsee suorittaa kellon kanssa säntäillen paikasta toiseen. Lomalla iloitsen kiireettömistä aamuista kun herätyskello ei herätä uuteen aamuun ja saan nauttia kauneusunistani, jotka ovatkin parasta mitä tiedän.  Toki harvemmin sitä herää niin kauniina, mutta nuo kasvonaamiot tekevät kyllä ihmeitä.  Olin suunnitellut suuntaavani jumpille kun siihen olisi nyt loistava mahdollisuus, mutta tuo luonnon tarjoama ilmainen valohoito on houkutellut hiihtämään ja lenkkeilemään.

 

Kävimme myös pienemmän poitsun kanssa metsäretkellä ihailemassa mutkapuuta ja joimme lämpimät kaakaot.

Mutkapuun pieni mies huomasi pari vuotta sitten metsäretkellä, ja se onkin sen jälkeen ollut yksi tukikohta retkillämme. Hassua, että äidille ne lapset ovat aina pikkuisia, vaikka omilla pojillani ikää on jo 11- ja 16-vuotta. Niin huvitti tämä bloggaajan arki kun hienosti asettelin kaakaomukin kuvaa varten, niin sain sen sitten kaivella lumihangesta puhelimen kera.  Onneksi termariin jäi vielä tilkkanen, että sain sitten juoda lämpimän kupillisen.

Ihanan piristysruiskeen tälle viikolle tarjosi kuitenkin kauan odotettu pieni shoppailureissu rakkaan ystäväni kanssa Outokumpuun ihailemaan Helien keväisiä uutuuksia. Kevään väriloistossa toistuu lempivärini pinkki, mutta harmikseni monessa suosikissani oma kokoni oli jo loppunut. Tällä kertaa mukaan ei siis sitä kaipaamaani väripilkkua vaatekaappiin löytynyt, mutta löysin kutenkin grafiitinharmaan linjakkaan jakun ja musta topin.

Voit käydä lukemassa aiemman postaukseni ihastuttavasta Heliestä täältä: http://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/helie-putiikkityton-uusi-helmi-ja-arvonnan-voittaja

 

 

 

 

Mikä olisikaan makeampi kruunu pienelle irtiotolle kuin ihanat leivokset hyvässä seurassa. Leppäsen leipomo oli täydellinen pysäkki Outokummun visiitillemme ja nuo suklaiset leivokset oikein sulivat suuhun. 

Kevät on hullaantumisen aikaa myös sisustamisessa, ja sama hurmos täällä jatkuu edelleen. Olen pidempään haaveillut uudesta sohvasta ja ystävien luona kyläillessä tulimme ostaneeksi heidän sohvansa. Juuri täydellinen meidän makuumme. Ihana iso divaanisohva, johon mahdumme kaikki löhöilemään. Kierrätystä parhaimmillaan! Hieman meinasi romahtaminen iskeä kun pähkäilimme miten sovittaa noin iso sohva meidän kompaktiin olohuoneeseemme, mutta tuo oli siltikin saatava.  

Loma on jälleen kerran tehnyt tehtävänsä, joskin levoton sieluni jää kaipaamaan maiseman vaihdoista.  Olethan muuten huomannut huikean arvonnan sivuillani, jossa palkintona paljon hypetystä saanut Le Pere Pelletier -pyykkietikka. Kiitos uusille tykkääjille, teitä on jo hurjan paljon. Olen iloinen juuri sinusta!

 

hurmaavaa iltaa sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka

 

 

Kevään tullen kaipaan myös vaaleaan lookkiini takaisin, vaikka tuo punainen onkin ollut niin super ihana.

 

osa kuvista lainattu Helien facebook sivuilta

Ladataan...

Ladataan...

 

Voi miten rakastankaan kevättä ja sen värejä. Viime päivinä olemme saaneet nauttia ihanasta auringosta ja timanteista hangilla. Ihanaa on sekin, että pakkaset ovat vihdoin väistyneet  ja ulkoilukin alkaa olla jo aika mukavaa.  Jännä miten nuo suupielet kääntyvätkin hymyyn kun aurinko vähän pilkahtelee näkyviin.

Rakastan tulppaaneja ja kevään ensimmäiset onkin ostettu jo kotia kaunistamaan.  Keväisin on ihana saada kotikin uuteen asuun ja uudistaa ilmettä raikkaampaan suuntaan.  Kerroinkin sinulle hiljattain rakkaudestani Sisustuspuoti Helkkä Dreamsiin, joka sijaitsee Joutsenossa.  Se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. Tuolla ei vain voi nopeasti piipahtaa, vaan se kaikki pitää tuntea joka solulla. Tuollaista tunnelmaa en ole vielä tavoittanut mistään muualta. Vähän kuin olisi aikuisten karkkikaupassa. Mies jaksaakin aina ihmetellä miten voimme ystäväni kanssa viettää useita tunteja putiikissa. Kerran hän oli mukanani ja kisakunto ei kestänyt puolta tuntiakaan.

Ja miksi edes raahaisin toista mukanani paikkoihin, joista tiedän ettei hän nauti.

 

Onni on kuitenkin  ystävä, joka jakaa tämän putiikkirakkauden kanssani ja on myös johdattanut minua siihen. Huomaan, että sisustusjuttuja ostan paljon spontaanisemmin ja useammin kuin uusia vaatteita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etten miettisi tarkkaan mitkä asiat päätyvät kotiini.  

Rakastan pinkkiä ja hentoa roosaa myös sisustuksessa pienin maustein.  Muutoin sisustuksessamme toistuu harmaan, valkoisen ja beigen sävyt.  En juuri seuraa trendejä, vaan kotiin hankin mikä eniten silmääni miellyttää.Vaaleanpunainen on onneksi aina muodissa,  ja löysinkin reissultamme kaikkea pientä kivaa kevätkotiin. Tuon Helkän käynnin jälkeen minuun iski totaallinen keväthulluus ja loppua ei ole näkyvissä. Olohuone ja poikien huone saivat uudet karvamatot ja lisäksi sain vihdoin tilattua poikien huoneeseen päiväpeitot Jotexilta. Pojat ovat pitkään olleet sitä mieltä, että huoneesta ei tehdä äidin väristä, mutta muutos on kuitenkin  ollut heidän makuunsa. Nyt heidän huoneessaan on hieman harmonisemmat sävyt, mutta silti se on heidän näköisensä. Muutoin heidän huoneensa on sisustettu erinäisillä vaatekappaleilla, jotka lojuvat hyvin tuttuun tapaansa mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Ajattelin, että nuo päiväpeitot korjaisivat ilmettä edes hivenen.  

                Le Pele Pelletie Pyykkietikka on kuumin trendi sisustamisen saralla.

              Hurmaavat tuoksut luovat kotiin  pientä arjen luksusta.

Kerroinkin sinulle, että Helkästä päädyin myös hankkimaan paljon hypetettyä  Le Pere Pelletier- pyykkietikkaa, jota olen monet kerrat käsissäni pyöritellyt. Jos olisin tiennyt miten huippu tuote on kyseessä, olisin jo aiemmin tarttunut pulloon. ;)

Le pere Pelletier on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, jonka tarina alkoi jo 30 vuotta sitten. Alain Pelletier aloitti liiketoiminnan markkinoimalla saippuoita, kylpysuolaa ja muita kylpytuotteita. Heidän kaikki tuotteensa valmistetaan 100% käsityönä alusta loppuun saakka Koillis-Ranskassa Marvillen kaupungissa. Yritys toimii yhteistyössä laadukkaiden parfyymivalmistajien kanssa käyttäen valmistamiseen vain laadukkaita, ensiluokkaisia ja puhtaita raaka-aineita. Le Pere Pelletierin kosmeettiset tuotteet tehdään ilman parabeenia, eikä niissä käytetä alkoholia tai lisäaineita.

Lupasin  kertoa sinulle mitä olen tuotteesta tykännyt.

Miksi tuo pyykkietikka on niin huippu tuote?

Ensi reaktioni oli kun putelin aukasin, että huh nyt mentiin metsään, sillä niin voimakas tuo etikan tuoksu oli. Tuoksu kuitenkin poistui pyykin kuivuessa.  Pyykit ovat pesun jälkeen raikkaita ja ihanan pehmeitä, eikä ollenkaan sellaisia tunkkaisia, mitä ne ovat aiemmin olleet.  Miehenikin ihasteli pyykin raikasta tuoksua. Plussaa myös siitä, että pyykkirummun tunkkainen haju hävisi.

Pyykkietikka soveltuu kaikille tekstiileille, toisin kuin huuhteluaine on haitaksi monille materiaaleille. Suosittelen käyttämään täysin hajusteettoman pyykinpesuaineen kanssa saadaksesi parhaimman tehon. Pyykietikka on monipuolinen tuote, ja se onkin loistava yleispuhdistusaine siivouksessa. Enää ei tarvitse olla joka käyttötarkoitukseen omaa purnukkaansa, vaan tässä on sinulle se tärkein.  Pyykkietikkaa voidaan käyttää  myös epämiellyttävien tuoksujen poistoon niin vaatteista, eri pinnoilta kuin huonekaluista veden sekaan lantraamalla ja suihkuttamalla. Erityisen hyvin se toimi wc-tiloissa testatessani ja laatat hohti oikein puhtauttaan. Kannattaa kokeilla myös grillien ja peilien puhdistamiseen.  Sitä vastoin sitä ei suositella käytettäväksi pinnoittamattomalla alumiinilla, marmorilla ja auton maalipinnoilla. Etikka on luonnonmukainen, joten se on myös ekologinen vaihtoehto ja se ei sisällä allergisoivia aineosia.

Pyykkietikkaa on saatavilla 20 eri tuoksua, joten jokaiselle  löytyy oma suosikkinsa. Minulla oli testattava vanilja, joka on aivan ihastuttava.  Kenties sinun suosikkisi löytyy Laventelin, Ruusun tai Appelsiininkukan joukosta. Tutustu ja ihastu!

 Ihanaa ylellisyyttä arkeen ja tämä tuote tuli meille jäädäkseen.

 

 Arvon yhdelle onnekkaalle Le  Pere Pelletierin pyykkietikan vaniljan tuoksuisena. Arvontaan osallistut tykkäämällä Kirsikan lifestyle sekä Helkkä Dreamsin Facebook sivuista ja halutessasi vinkkaa myös ystävälle. Tuplaa mahdollisuutesi ja osallistu myös instagramin puolella. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvontaan on aikaa osallistua 15.3 saakka. Onnea arvontaan!

Pages