Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

  Suurena kakkujen ystävänä olen enemmänkin kuin innoissani saadessani vinkata sinulle ihastuttavasta uudesta sisustuskahvilasta,  joka vei heti paikan sydämestäni. Cafe Rose tarjoaa jotain aivan erilaista mitä emme vielä ole nähneet, konditoriatasoisia luomuksia, jotka on viety astetta pidemmälle. Olin eilen mukana Cafe Rosen kutsuvierasavajaisissa, jossa sain tutustua paikallisiin bloggaajiin ja maistella Joensuun Paahtimon omaa Unison Coffee - kahvia. Unison Coffee on huippulaadukasta, eettisesti tuotettua ja erittäin herkullista kahvia.

 

saimme herkutella suussa sulavilla tryffeleillä, joiden valmistuksessa oli käytetty linnunmaitoa. 

Cafe Rose sijaitsee samoissa tiloissa Kukkakauppa Leinikin kanssa ja yrittäjänä toimii Heini Ikonen. Upeista luomuksista sen sijaan vastaa Marina. Kiva idea, että saman katon alta löytyy näin ihana konsepti. Tämä vaimo ilahtuu takuuvarmasti, jos mies kotimatkalta nappaa mukaan kakkupalan ja kukkia. Pikku vihje, jos sattuu eksymään tänne blogiin ;) Mikä parasta, vaikka kahvila sijaitsee kaupungin sykkeessä, siellä vallitsee juuri oikeanlainen rauha. Tällaista paikkaa olen kaivannut. 

 

 

 

tämä kukkasohva oli ehdoton kahvilan katseenvangitsija ja tuo paikkaan sopivasti  särmää. 

Kahvilassa on myynnissä myös tarkkaan mietittyjä sisustustuotteita, amppeliruukkuja ja  kupit ovat Affarin. Monesti ihastun kahvilassa juurikin kuppeihin ja kiva, että näitä voi hankkia myös omaan kotiin. Kalkkimaalaus on nyt pinnalla ja itsekin olen siihen kovasti tykästynyt. Cafe Rosesta löytyykin Domus Naturan kalkkimaalit, jotka on erityisen turvallisia myös lastenhuoneessa. Kahvila on sisustettu mm. kotimaisilla Hakolan- tuotteilla, joka on pitkän linjan perheyritys. Minuun teki vaikutuksen erityisesti pinkki rahi, joka jäi vähän kutkuttamaan. Kahvilassa olevia huonekalujakin voi muuten hankkia kotiin. Voi olla, että meilläkin on kohta pieni pala kahvilaa kotona.

Cafe Rosesta saat myös uniikit kakut tärkeää päivääsi varten. 

Tämä on jotain, mitä Joensuun kahvilaelämä kaipasi. Itse kaipaan myös kahvilaa, joka olisi auki myöhempään iltaisin ja viikonloppuisin. Toivotaan, että tähän kutsuun vastattaisiin. 

Cafe Rosen löydät Joensuusta Kauppakatu 33. Kannattaa myös kurkata heidän Facebook-sivut.

 

Ihastuttavaa viikonloppua sinulle!
 
 
Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...

 

Olen pitkään pyöritellyt mielessäni, että voinko edes kirjoittaa aiheesta. Voiko hyvänmielen bloggaaja kirjoittaa negatiivisista asiosta? Mitä mieltä sinä olet?

Liikunta on ollut hyvin tärkeä osa minua ja se onkin saanut minut liekkeihin. Viimeiset vuodet asia ei kuitenkaan ole ollut näin. Liikunnasta on tullut suorittamista, enkä nauti siitä enää samalla tavalla kuin ennen. Liikunnan ilo on hävinnyt ja tämän tajusin vasta hiljattain, ja se nosti kyllä tunteet pintaan.

En ole oikeasti mikään sohvaperuna, vaan rakastan sitä treenin jälkeistä fiilistä. Motivaatiota on kyllä, mutta se palo puuttuu hommaan. Miten löytää balanssi siihen liikkumiseen ja oikeanlaiseen syömiseen niin monen vuoden tavoitteellisen liikkumisen ja diettaamisen jälkeen? Tiukat salitreenit ovat vaihtuneet lempeään liikkumiseen metsälenkkien muodossa ja itseäni kuunnellen. Liian tiukka ruokavaliokaan ei ole enää minun juttuni. Olen monessakin suhteessa ääripäiden ihminen ja joudun jatkossakin olemaan tämän kanssa entistä tarkempi, että mopo ei ala liikaan keulimaan.  Miksi muuten siitä liikunnasta haetaan sitä hyvää oloa vain itseään ruoskimalla äärimmäisyyksiin? Tähän olen viime aikoina herännyt. Meidän tulisi olla lempeitä itsellemme sekä sille kropalle, kohdella sitä kaikella rakkaudella. Aiemmin minulla oli mittarina hyvälle treenille, että tuli ns possuhiki pintaan, ja kieltämättä se on tänäkin päivänä se mikä saa fiilisen kattoon.

 

  Satunnaisesti olen  käynyt makustelemassa ryhmäliikunnan parissa ja viikonloppuna suuntasin pitkästä aikaa salillekin. Huomasin nimittäin, että se treenaamattomuus näkyy kropassani selkäkipujen muodossa, ja nyt salikäynnin jälkeen ne on poissa. Tiedostan sen, että liikunnan ilon uudelleen löytäminen voi viedä aikansa, mutta se tie minun on kuljettava. Yritän välttää tekemästä enää tarkkoja suunnitelmia miten paljon minun tulisi liikkua, vaan teen sen mikä tuntuu hyvältä.

 

Luonnossa liikkumisesta on tullut minulle terapeuttista ja se rauhoittaakin muuten levotonta sieluani. Ihana odotettu kesäkin on vihdoin täällä ja päätinkin priorisoida asioida ottamalla eilen aurinkoa terassilla, vaikka olisi ollut pihahommia. Ne ei onneksi karkaa mihinkään, valoilmiöstä ei ole takuita. ;)

 

Aurinkoista viikon alkua sinulle!

 

Rakkaudella Kirsikka

Ladataan...

Ladataan...

  

Tulihan se ihastuttava kevät sieltä hartaan odottelun jälkeen, ja olenkin nauttinut tästä luonnon tarjoamasta valohoidosta. Viimeiset viikot olen ollut tiiviisti nenä pääsykoekirjoissa kiinni ja oma elämä on ollut sen aikaa hetkittäin tauolla.

Ihanaa piristystä luku-urakan loppumetreille toi kuitenkin tiistaina Joensuussa Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa järjestetty raikas ja helppo arkimeikki-kauneusilta, jossa sain toimia meikkausmallina. Ilta piti sisällään täydellisen opastuksen meikin tekoon, sekä oikeisiin tuotteisiin ja välineisiin. Niillä onkin iso merkitys siihen parhaimman lopputuloksen saavuttamisessa. Meikki tehtiin Ben Nye ja Affect professional tuotteilla, ja niitä oli mahdollisuus tilata myös itselle. Kaikille osallistujille tehtiin ihon kosteustasapainomittaukset, josta saatiin mielenkiintoisia tuloksia.  Jokainen meistä voi oppia oikeaoppisen meikkaamisen salat, iästä riippumatta, usko pois! Illasta jäi monta uutta vinkkiä itsellekin mitä tulen hyödyntämään arkimeikkini teossa jatkossa, ja innostuin tilaamaan itselleni muutaman ihan uuden tuotteen.

 

 

Tällä viikolla Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa vietetään 1- vuotis-synttäreitä upeiden tarjouksien siivittelemänä. Asiakkaille luvassa pienet tuotelahjat, arvontoja kävijöiden kesken ja joka päivä hemmottelua kakkutarjoilun merkeissä.       

 

Nyt pääsykokeiden jälkeen olo on huojentunut ja tiedän, että olen antanut projektille kaikkeni, vaikka se ei opiskelupaikkaa toisikaan. Olen ennen kaikkea iloinen siitä, että vuosien haikalun jälkeen minulla oli rohkeutta tavoitella tätä unelmaani. En  ehkä tiedä missä olen 5 vuoden päästä, mutta sen tiedän, että elän nyt elämässä sitä vaihetta,  että uskallan tavoitella niitä haaveita.

 

Vapun kunniaksi tämä sai vihdoin uuden lookin, edellisestä kerrasta olikin kerinnyt jo kulua jo 3kk, aika hurjaa! Tarkoituksella venytin tuota käyntiväliä näin pitkäksi, koska silloin tuo punainen olisi haalistunut tarpeeksi ja vaaleaan palaaminen kävisi kivuttomasti.  

 

tässä lähtötilanne

 

Tätä kampaamokäyntiä olin odottanut kuumeisesti, sillä nyt oli tarkoitus palata vaaleaan takasin, mikä oli jännittävä projekti. En melkein pysynyt paikallani penkissä, niin malttamattomana odotin näkeväni lopputuloksen. Koko pää raidoitettiin tiheään vaalennusraidoilla ja tyveen laitettiin tummempi sävy. Pesupaikalla sävytettiin tällä kertaa lämpimämpään suuntaan, sillä  toiveissa minulla oli vaniljainen  ja pehmeämpi sävy kutreihini. Lopputuloksesta tuli ihan Super ihana ja hämmästyttävää, että tällaiseen päästiin yhdellä käsittelyllä.  Olen kyllä tykännyt hirmuisesti punaisestakin, mutta vaaleassa olen kotonani. Nyt uuden lookin myötä tuntuukin, että peilistä katsoo aivan eri ihminen.

 

 

 

upea lopputulos!

 

Ihana, että viikonloppuna tuli grillailtua ja ulkoiltua koska vappua vietetään sairastuvan merkeissä. Itse aloitin sunnuntain posliinin halailulla ja nyt on molemmat poitsut samaisessa taudissa. Mutta hei ei tule vedettyä ainakaan munkkiövereitä, että positiivisuuden kautta. Isompi poitsu muistelikin, että muistaa sen Vapun kun makasi keuhkokuumeessa sairaalassa ja vietimme vappua jälkikäteen.

Tästäkin huolimatta ihanaa Vappua sinne!

 

 

Rakkaudella Kirsikka