Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Jokaisella meistä on  isoja ja pienempiäkin unelmia. Uskalla unelmoida, sillä jonain päivänä saatat huomata eläväsi unelmaasi todeksi. Tänä syksynä toteutuu kaksi pitkäaikaista haavettani, joista en aiemmin uskaltanut edes uneksia.

Yksi unelmistani on käymässä toteen kun olen mukana tuomassa Joensuun muotirintamalle jotain aivan uutta yhteisyössä Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin kanssa. Pian Glamour Roomiin saapuvat ruotsalaisen Capri Collectionin  persoonalliset ja upeat vaatteet, kengät ja asusteet. Muodikas ja houkutteleva syksyn collection on nähtävissä ja sovitettavissa Glamour Roomissa tai sinun luonasi kotikutsujen merkeissä. Olen niin innoissani tästä huikeasta mahdollisuudesta, joka tuo varmaan ihan uudenlaista virtaa syksyyn, ja on mukavaa vastapainoa opinnoille.

 

Boutique Glamour on Hius- ja meikkistudio Glamour Roomin yhteydessä toimiva kiertävä vaateputiikki, joka tulee mielellään sinne missä tyyliä tarvitaan!

Meidät löydät myös facebookista kun klikkaat itsesi Boutique Glamourin sivuille. https://www.facebook.com/boutiqueglamourjns/

Mikä olisi ihanampaa syksyn pimetessä kun koota ystävät ympärille ja päästä nauttimaan yhdessäolosta muotikutsujen merkeissä. 

 

 

 

Varaa omat muotikutsut ja pääset nauttimaan näistä upeista eduista:

 

Syksyn Collection on aivan ihastuttava ja uskon, että sinäkin hurmaannut.

 

Capri Collection

 

Capri Collection on perustettu perheyrityksenä Ulf ja Anna Högfeldtin toimesta vuonna 1993. Tänä päivänä Caprilla on paljon tyytyväisiä asiakkaita sekä työntekijöitä viidessä eri maassa. Caprin motto on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Sekä toimisto että varasto sijaitsevat Ruotsin tekstiilikaupungissa Boråsissa, ja siellä toimii myös suunnittelutiimi. Caprin valtti on antaa aina pieni extra niin suunnittelussa, laadussa kuin asiakaspalvelussakin, ja taata tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat.

Capri Collectionin tiimi suunnittelee kaikki mallit itse, ja valitsee kuhunkin malliin sopivat omat materiaalilaadut. Mallistot ovat hyvin harkittuja, ja yhdistelmämahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Capri Collection seuraa tarkasti valitsevia trendejä, ja vaatteet ovat aina ajanhenkisiä ja muodikkaita, mutta myös klassisen tyylikkäitä. Capri Collection tarjoaa yksilöllistä muotia kaikenikäisille ja kokoisille. Caprin mallistojen kokoskaala on todella laaja, vaatteita valmistetaan koossa 32-48, sekä XS-XXL, ja kengissä löytyvät koot 36-41.

Caprin keskeinen tavoite on tarjota asiakkaille muotia kukkaroystävälliseen hintaan, ylellistä ja edullista laadusta tinkimättä. Perus kausimallistojen lisäksi kauden aikana julkaistaan aina kaksi täydentävää collectionia.

Ihastuksemme Capria kohtaan syttyi pari vuotta sitten vieraillessamme joutsenolaisessa sisustuspuoti Helkkä Dreamsissa. Kauniit ja upeat vaatteet, näyttävät kuosit persoonallisilla yksityiskohdilla tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen. Oman käyttökokemuksen myötä olemme entistä vakuuttuneempia, ja haluamme tarjota ensimmäisenä Itä-Suomen alueella näitä ihastuttavia vaatteita kaikkien saataville! Voisi kai sanoa että tämä on eräänlainen unelmien täyttymys päästä mukaan osaksi Caprin tiimiä!

 

http://capricollection.com/fi/

 

Nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus päästä tutustumaan syksyn ensimmäiseen Capri Collectionin Autumn Start- kokoelmaan keskiviikkona 29.8 klo 18-21 Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa Joensuussa. Sinä olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumaan, joka kantaa nimeä Fashion Night. 

Illan aikana on mahdollista sovitella ja tilata kokoelman vaatteita, sekä shoppailla suoraan paikan päällä uniikkeja ihanuuksia edulliseen hintaan. Vaatteiden hypistelyn lomassa nautitaan kuplivaa ja vaahtokarkkeja, sekä saat parhaat tyylivinkit ja uutta inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. 

Ilta on rento ja aikatauluton, paikalle voi saapua milloin haluaa. Voit ottaa myös ystäväsi mukaan!

 

 

Kutsukalenteri on nyt avattu, ota rohkeasti  yhteyttä jos haluat olohuoneeseesi aitoa putiikkitunnelmaa

 

Kirsikka

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

 

Viime viikonloppua olimme koko perhe kuumeisesti odottaneet. Kerran kesässä  meillä on tapana kokoontua  ystävien kanssa yhden viikonlopun verran mökkeilemään jonnekin päin suomea. Tänä vuonna kohteenamme oli viime vuoden tapaan Sappee. Nämä mökkireissut ystävien kanssa ovat olleet meillä perinteenä jo 13 vuotta, ja aina ne ovat olleet yhtä odotettuja.  Mökin etsiminen itsessään on aina pienoinen projekti. Välillä  onkin meinannut iskeä tuskanhiki, yrittäessäni löytää näinkin isolle jengille sopivaa majoitusta. Oman haasteensa tuo myös ajankohdan sopiminen, koska kaikki olemme vähän eri puolelta suomea.

 

Tänä vuonna tuo mökkireissu osui varsin myöhäiseen ajankohtaan, mikä olikin  toisaalta hyvä juttu. Helteet olivat väistyneet, ja pieni miniloma töiden jo alettua oli kiva piristys. 

Pientä harmitusta toi se kun saimmekin eri mökin mitä olimme varanneet. Loppu hyvin kaikki hyvin, tämäkin oli oikein hieno mökki ja  luksusta siihen toi ulkoporeallas.

Matkaan lähdimme perjantaina kun pojat olivat kotiutuneet koulusta. Ticon veimme miehen vanhemmille viettämään rauhallista viikonloppua.  Meidän karvainen ystävämme nimittäin ei ole suuri lasten ystävä, joten kaikkien kannalta paljon parempi näin.

 

Mökkiviikonloput kuluvat ystävien seurasta nauttien, grillaillen sekä  lauta- ja pihapelejä pelaillen. Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja ja silloin ei  lasketa kaloreita. Tälle viikonlopulle sattui Sappeelle paljon mukavia tapahtumia, joita oli kiva käydä fiilistelemässä. Varsinkin Vanhojen autojen kokoontuminen oli niin isompien kuin pienten miesten mieleen. Hieman harmittelimme kun kesäteatteri oli myyty loppuun, mutta pääsimme kuitenkin paraatipaikalta nauttimaan tuosta tunnelmasta koivujen katveessa.

Turhaan ei voi siis sanoa tämän olleen kesän paras viikonloppu. Pieneltä mieheltä pääsi jopa itku kun viikonloppu oli ohi, ja jokainen meistä suuntasi omiin koteihinsa. Nämä ovat reissuja, joita lapsetkin odottavat innolla.

 

Aion vaalia näitä pieniä piristyksiä arjessa myös syksyn pimetessä, ne auttavat jaksamaan sitä arjen harmauttakin.

Viimeinen työviikko on starttaamassa ja olen niin innoissani pian käsillä olevista opinnoista. Syksyyn on luvassa muitakin kivoja uusia tuulia enkä malttaisi odottaa, että saan kertoa niistä sinulle!

 

Olethan huomannut, että pian juhlitaan myös blogin synttäreitä. Toivottavasti tapaan sinut siellä. 

 

inspiroivaa viikkoa sinuille!

 

 

Rakkaudella Kirsikka

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kirsikan lifestyle

Olen tietyllä tavalla vähän levoton sielu, sillä olen kotonani kun pääsen reissuun. Barcelona on pitkään ollut  yksi  reissuhaaveemme, yhdistyisihän tuolla reissulla ranta- ja kaupunkiloma.  Pitkällisen pohdinnan jälkeen varasimme viikon matkan Barcelonaan Tjäreborgin kautta. Tykkään tutustua eri maihin ja kulttuureihin, enkä voisi kuvitella suuntaavani aina uudelleen samaan kohteeseen. Olenkin iloinen siitä, että olemme voineet tarjota lapsillemme mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin.

Minulla loman odotus alkaa siitä hetkestä kun matka on varattu. Etukäteen suunnittelu onkin ehkä reissun suola. Miten kutkuttavaa odottaminen ja  kaiken suunnittelu on. Tuohon koko prosessiin latautuu valtava määrä odotuksia ja toiveitakin. Etukäteen tutustuin nähtävyyksiin, mitkä olisi kiva reissullamme kokea. Siinä googlailessani bongasin myös outletkylän Barcelonasta, joka sai kyllä tämä rouvan hihkumaan innosta.  Mies ei tainnut oikein yhtyä tähän iloon. ;) 

 

kohta mennään 

Pientä miestä hiukan jännitti. Jännitys kuitenkin helpotti kun päästiin matkaan.

Tällä kertaa meidän lentomme lähti vasta iltapäivällä, joten matkaan lähdimme aikaisin samana aamuna. Näin jälkikäteen ajateltuna oli tuo ehkä turhan raskasta, sillä edessä oli vielä monen monta tuntia matkustamista. Pientä helpotusta etapilta toiseen siirtymisessä oli yksityiskuljetus, joka nouti meidät lentoasemalta hotellille. Äärettömän kätevää, että ei reissusta rähjääntyneenä tarvinnut enää takseja metsästää.

Tuo kuljetus oli Tjäreborgin kautta, jota voin todellakin lämpimästi suositella. Kuljettaja odotti meitä lentokentällä  nimellä varustetulla kyltilllä, ja niin matkamme kohti hotellia alkoi.  Jos voi johonkin rakastua ensisilmäyksellä, niin sen Barcelona teki. Tuo kaupungin arkkitehtuuri teki minuun syvän vaikutuksen jo kun maisemat vilisivät ohitsemme taksin ikkunoista.

 

 

 

Jo edellisenä iltana olin varannut meille ravintolan ja onneksemme se sijaitsikin samassa rakennuksessa hotellimme kanssa.  Ravintola oli nimeltään Rita Blue ja paikka osoittautui kyllä nappivalinnaksi, sillä ruoka oli niin herkullista.  Masut täynnä herkullista ruokaa suuntasimme hotellille. Ilalla pelailimme koko perheellä korttia ja nautimme herkkuja ennen kun painoimme päämme tyynyyn. Huomisen seikkailut jo mielessämme, perhosia vatsasssamme.

Hotellimme Sant Agustin sijaitsi historiallisessa vanhassa luostarissa La Rambla- ostoskadun läheisyydessä.  Sijaintinsa puolesta hotelli oli aivan täydellinen ja plussaa ilmastoinnista, joka sisältyi hintaan. Minun piti muutamana yönä jopa kaivella viltti lämmittämään, sen verran viileää oli nukkua. 

 

 

 

 

 

 

Tämä oli ensimmäisen maistiainen Barcelonan reissultamme. Lisää on siis luvassa, joten ole kuulolla.

Ihastuttavaa viikonloppua juuri sinulle! Tämä viikonloppu on minulle se kesän paras, sillä perinteinen mökkiviikonloppu ystävien kanssa on edessä. 

 

 

Kirsikka

 

osa kuvista lainattu hotellimme  Sant Agustinin sivuilta 

Ladataan...

Ladataan...

 

 

Palataan vielä hetkeksi Savonlinnan minilomamme tunnelmiin. Parasta näillä tyttöjen reissuilla on se, että voi piipahtaa extempore ihan missä vain, jos siltä tuntuu. Pienen tutkailun jälkeen suuntasimme  kohti Kerimäkeä.  Molemmille meistä Kerimäki olikin ihan uusi tuttavuus. Miehelle laitoin pienen arvoituksen periltä. Suunnitelmissa oli  ajaa suoraan Savonlinnasta kotiin, vaan kuinkas sitten kävikään. Veikkaan, että reissu olisi ollut vähän toisenlainen muussa seurassa. ;)

Automatkalla pienen googlailun tuloksena bongasimme pari putiikkia, joissa halusimme vierailla. Harmiksemme kuitenkaan toinen niistä ei ollut enää auki. Kävimme kuitenkin ihastuttavassa Martiina K- liikkeessä. Ihana pikku putiikki, jossa oli lämmin asikaspalvelu ja hyvä valikoima merkeiltä, joihin olemme tykästyneet. Putiikin pitäjän suosituksesta poikkesimme myös ihastelemassa Kerimäen kirkkoa lähempää kun sen äärellä olimme. Kerimäen kirkko onkin paikkakunnan kuuluisin nähtävyys, ja samalla se on myöskin koko maailman suurin puukirkko. Kirkon on suunnitellut arkkitehti A.F. Granstedt ja se on valmistunut vuonna 1847. Jo ulkoapäin tuo kirkko oli hyvin vaikuttava näky ja siinä kirkon käytävällä tuota koko komeutta katsellessamme, oli tuo edessämme avautuva näkymä varsin mykistävä. 

 

Jossain vaiheessa alkoi myös kahvihammasta kolottamaan siinä määrin, että suuntasimme viereiseen Kahvila Kaivopirttiin herkuttelemaan.

 

 

 

 

 

 

Kahvila Kaivopirtissä saa joka päivä itsepaistettuja leivonnaisia paikan päällä nautittuna tai myös tilauksesta. Lisäksi tarjolla on  ma-pe noutopöytälounas, sekä grillistä hampurilaisia ja muita grilliherkkuja. Kahvila Kaivopirtissä on kahvin ystävän mieleen laaja Segafredo-erikoiskahvivalikoima ja talon kahvina on Cafe arome hieno.Tällä lomalla onkin tullut noudatettua tuota pöydän kylttiä, vaikka en suuri pullan ystävä olekaan. Tuo maistelemamme oli kyllä positiivinen yllätys ja pulla oikein suli suuhun. Estetiikan ystävänä kiinnitän paljon huomiota yksityiskohtiin. Minua ilahduttaisikin jos nuo paikan suussa sulavat herkut saisivat arvoisensa miljöön. Paikan sijainti on kyllä täydellinen. 

On varmaan monta kivaa helmeä tässä kotoisessa suomessamme, joka vaan odottaa löytäjäänsä. Kenties sinä asut juuri sellaisessa. Mielelläni kuulisinkin kivoista kohteista, jotka ansaitsisi tulla löydetyksi. 

 

osa kuvista lainattu Kahvila Kaivopirtin sivuilta

 

Energistä viikon alkua sinulle!

 

Kirsikka