Kotileikkihuoneen siivouspäivä

Kun alkaa lapsettaa, voi siivota tyttöjen kotileikkihuoneen.

Tavaraa on hankittu niin uutena kuin käytettynä, on itse ostettua sekä saatua. Pöytä, tuolit sekä vaaleanpunainen penkki on FB-kirppiksen kautta ostettuja, jakkara sekä matto kaverilta saatu/ostettu. ”Torikoju” sekä itse keittiö on uutena ostettuja, koju taisi olla Lidlistä, Lucy-keittiö nettikaupasta josta en enää jatkossa erehdy tilaamaan. Keittiö oli kolmen pienimmän yhteinen joululahja jota aloin kokoamaan aatonaattona – onneksi päätin koota sen valmiiksi. Pöytälevy naarmuilla, kulmia rutussa ja yhdessä osassa valmistusvirhe niin ettei keittiötä pystynyt kokoamaan oikein. Puoliso teki puuttuvan reiän ja kokoaminen jatkui mutta jonkun verran otti kyllä pannuun (heh heh) kun kerrankin päätti panostaa ja ostaa mukamas paremman keittiön niin sekundaa sai. Kun kysyin uusia osia, sain vastauksen että kyseinen leikkikeittiö on loppuunmyyty. Se oli kuitenkin nettisivuilla ostettavissa vielä viikkoja tuon viestinvaihdon jälkeenkin. Hyvityksenä sain parikymppiä takaisin tilille.

                    

Roskalava-ryhmän kautta haetun pinnasängyn pitkästä sivusta tuli teline johon voi ripustaa milloin mitäkin (toisen sivun äiti voi ottaa korkokengilleen). Itse en pidä muovisista leikkiruoista – ne menevät lyttyyn ja näyttävät tylsiltä – niinpä keittiöstä löytyy mm. Ikean ja Lidlin kankaisia sekä puisia ruokia. Karkkeja olen tehnyt Fimo-massasta ja keksejä taikataikinasta. Valaistus sekä osa listoista puuttuu vielä, olin ostanut ilmapallo-valaisimen mikä on mystisesti kadonnut joten täytynee miettiä jotakin muuta, ainakin varavaihtoehdoksi.

Kirjaintaulu on Kantolan Kellari-kirppikseltä, kuten myös suurin osa koreista ja pussukoista. Kello, kuppikakkutaulu, keraaminen jälkkäripurkki, hyllyllä oleva pieni tarjotin sekä pöydällä hedelmien alla oleva isompi pyöreä tarjotin Roskalavalta. Tämä on kans ollu sellainen projekti että meinaa mopo keulia kun jatkuvasti löytyy kaikenlaista kivaa. Välillä mietin olenko tästä itse enemmän innoissani kuin nuo lapset 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *