Kirppis-addiktio

Halusin tehdä ensimmäisen varsinaisen postaukseni kirpputoreista koska olen koukussa.

Ensimmäisiin kirppiskokemuksiini kuuluu ala-asteella luokan kanssa pidetty myyntipöytä parkkipaikkakirppiksellä. En muista että olisin lapsena käynyt kirppiksillä ostoksilla, uskoisin että siihen aikaan vielä ajateltiin niiden olevan vähävaraisia varten. Onneksi kirppikset ja niihin suhtautuminen ovat muuttuneet jotta nykyisin monenlaiset ihmiset pääsevät niitä hyödyntämään, kuka mihinkin tarpeisiin.

Varasin ensimmäisen oman pöytäni myydäkseni lapsilta pieniksi jääneitä vaatteita, vielä silloin en hurahtanut vaikka olinkin kierrellyt kirppiksiä myös ostajan ominaisuudessa. Sitten menin töihin kirppikselle, pääsin uppoutumaan käytettyjen tavaroiden maailmaan ja se oli siinä. Sain tehdä lempityötäni eli palvella asiakkaita, auttaa tarpeettomaksi jääneiden tavaroiden ja vaatteiden myymisessä, siivota myyntipöytiä (tehden samalla löytöjä itselleni) ja innostua ihmisten kanssa onnistuneista ostoksista. Työ on mennyttä mutta rakkaus kirppistelyyn jäi.

Siitä lähtien olen pitänyt kirppispöytää eri kirppiksillä viitisen vuotta, tauot ovat olleet muutamia viikkoja kerrallaan eikä niitä juurikaan ole kertynyt koska myytävää löytyy aina. Viime syksynä sain päähäni laittaa Facebookin osto&myynti-ryhmiin ilmoituksia joissa lupasin hakea pienehköjä määriä turhia mutta myyntikuntoisia tavaroita pois nurkista. Sain useita kymmeniä vastauksia ja hain tavaraa siihen malliin että rintamamiestalomme nurkat olivat täynnä jätesäkkejä sekä laatikoita – ja puolisolla mitta täynnä hamstrailuani.

Entäs sitten kirppiksillä kiertely? Parasta. Ikinä ei tiedä mitä tulee vastaan. Suosikkipaikkani on Kantolan Kellari missä olen tehnyt sekä hyviä myyntejä että hyviä löytöjä. Tilat ovat isot, valoisat ja siistit ja henkilökunta mukavaa. Suosittelen lämpimästi ja vilpittömästi, ei kaupallista yhteistyötä 😉 Tästä kirppiksestä kerron vielä tulevissa postauksissa ja esittelen enemmän ostoksiani.

Tämänpäiväinen löytöni kirppiksen ale-pöydästä, 0,50€. Tulee joko sellaisenaan takkahuoneeseen tai tuunattavaksi koristeeksi.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *